Куцевляк Валерій Ісайович

У лікаря недостатньо оцінок
Оцінити
стоматолог-хірург
зубний технік
дитячий стоматолог
лікар-ортодонт


пн-пт
09:00-19:00
сб-вс
выходной
ул. Шевченко, д. 133
  Київська 450 м

Куцевляк Валерій Ісайович веде стоматологічний прийом пацієнтів в стоматології «Фортуна». У 1961 році закінчив медичне училище за спеціальністю «зубний технік». У 1962 році вступив до ХДМУ, а в 1964 році перевівся на стоматологічний факультет СтДМУ. У 1972 році захистив кандидатську дисертацію на тему: «Остеосинтез переломів нижньої щелепи у дітей металевими спицями».

У 1981 році став завідувачем кафедри дитячої стоматології ХДМУ. У 1987 році захистив докторську дисертацію на тему: «Дистракційні та компресійні методи лікування аномалій і деформацій нижньої щелепи», а в 1988 році отримав звання професора, завдяки чому в ХДМУ було відкрито аспірантуру з стоматології.

У 2009 році організував кафедру стоматології дитячого віку ортодонтії та імплантології в ХМАПО. У 1997 році йому було присвоєно звання заслуженого діяча науки і техніки України, а в 2004 році – був обраний академіком Української академії наук.

Був неодноразово нагороджений почесними грамотами Верховної ради, МОЗ, Харківського обласного управління охорони здоров'я. Протягом 17 років очолював Харківське відділення Асоціації стоматологів України.

Протягом 20 років є членом Спеціалізованої ради при Полтавської стоматологічної академії. Став автором понад 340 наукових робіт, 43 патентів і винаходів, 150 раціоналізаторських пропозицій, 7 виданих навчальних посібників.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.