Вікович Тетяна Володимирівна

3.6
Оцінити
лікар-пародонтолог
стоматолог-терапевт


пн-вс
08:00-20:00
ул. Лабораторная, д. 8
  Палац «Україна» 640 м

Тетяна Володимирівна – фахівець з пародонтології. Закінчила інтернатуру за спеціальністю. Працює в клініці лікаря Захаренко. Вивчає все, що пов'язано із захворюваннями навколозубних тканин і їх лікуванням.

Працює над розробкою ефективних методик лікування пародонтозу, пародонтиту, периоститу. Виконує стоматологічні маніпуляції, спрямовані на запобігання розхитування зубів.

Якісно видаляє каріозну тканину, проводить пломбування каналів, знімає запалення з ясен, шляхом видалення ураженої частини зуба і застосування спеціальних медикаментів.

Відгуки 2
Ваш відгук
  • Раніше гадав, що позбутися неприємного запаху з рота моливо лише за допомогою жуйки. До цього "лікували" і розказували, що змінити нічого не можна, направляли до інших лікарів і т.д.
    За рекомендацією прийшов до Вікович Т.В. і приготувався слухати казки. Однак, все вийшло навпаки. Тетяна Володимирівна розказала алгоритм дій і з чого потрібно розпочати. Дотримався всіх умов і як результат - свіжий подих упродовж дня (без жуйки :)
    Дякую Вам і всьому чуйному персоналу.
  • З дитинства панічно боюсь лікарів, тому кожен похід до стоматолога для мене великий стрес. За стільки років вперше задоволена роботою та ставленням лікаря до пацієнта. Сподобалось, що перед маніпуліяціми мені усе розказали та пояснили, що одразу викликало довіру до стоматолога. Уже більше 2 років не змінюю лікаря. Дуже вдячна Вам, Тетяно Володимирівно, за якісне та ефективне лікування.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.