Варенюк Інна Іванівна

У лікаря недостатньо оцінок
Оцінити
стоматолог-терапевт


пр-т Владимира Маяковского, д. 11а/2
  Дарниця 5.5 км

Інна Іванівна – стоматолог-терапевт вищої категорії. Перебуває в штаті стоматологічного центру«Авіста». Більше 28 років виконує терапевтичні процедури з лікування каріозного і некаріозногоураження зубів, зміни кольору і форми зубів, та їх відновлення адгезивними мостами.

Має диплом про закінчення стоматологічного факультету НМУ ім. О.О. Богомольця за 1987 р. Для освоєння нових технологій пройшла ряд курсів в медичних навчальних центрах, в ході яких отримала знання та навички проведення лікування пародонтиту та гінгівіту апаратом Vector, вивчила методи усунення запальних процесів у щелепно-лицьовій області, дізналася в теорії та на практиці про особливості роботи з матеріалами і технологіями «Dentsply». Також пройшла курси з надання першої невідкладної допомоги.

У 2013 р. їй була присвоєна перша кваліфікаційна категорія. При використанні хімічних матеріалів, які можуть викликати алергію або опік, і для комфорту пацієнта, доктор ізолює робочу область кофердамом.Лікування каналів зубів здійснює із застосуванням сучасних ендомоторів.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.