Цимбалістий Олег Володимирович

2.9
Оцінити
стоматолог-хірург
стоматолог-імплантолог


пн-пт
круглосуточно
сб
круглосуточно
вс
круглосуточно
пр-т Героев Сталинграда, д. 24а
  Мінська 650 м

Цимбалістий Олег Володимирович - лікар хірург-стоматолог. Навчався в Національному медичному університет імені О. О. Богомольця в 1999 - 2004 роках. Під час навчання мав активну студентську позицію, обіймав посаду заступника голови профспілкової організації студентів, завідував спортивно-оздоровчою секцією.

Отримав спеціалізацію хірурга стоматолога в 2005 році. Одразу після закінчення працював старшим лаборантом кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Під час роботи виконував лікувальну роботу, підготовку та забезпечення навчального процесу кафедри.

З 2003 року входив до складу Ради молодих вчених НМУ, де завідував секцією стоматології та профілактики стоматологічних захворювань. Брав участь в роботі оргкомітету міжнародних конференцій «Стоматологічна імплантація. Остеоінтеграція» з'їздів Асоціації черепно-щелепно-лицевих хірургів та «YouthNanoBiotech» які проводилися в 2004-2015 рр. В 2008 році вступив до клінічної ординатури, за спеціальністю «хірургічна стоматологія та щелепно-лицева хірургія», яку успішно закінчив у 2010 р.

Під час навчання освоїв навики хірурга-стоматолога, які відповідають вищій кваліфікаційній категорії. Після закінчення почав педагогічну роботу на тій же кафедрі. Під час роботи в університеті асистентом професора заслужив повагу серед студентів та колег завдяки відповідальному виконанню педагогічних обов'язків та самовідданій роботі викладача.

За 12 років лікарської діяльності брав участь у більше 50-ти міжнародних конгресах, симпозіумах та мастер-класах хірургічного напрямку, а також суміжних спеціальностей – терапевтичної, ортопедична стоматологія, пародонтологія. Також виступав з доповідями на конференціях з медичної психології.

Є дійсним членом асоціації імплантологів України, асоціації стоматології України та асоціації лікарів-психологів.

Відгуки 1
Ваш відгук
  • Були на прийомі з дитиною у лікаря Цимбалістова в клініці Діамант дент.при наявності ренген снімка ,лікар удалив 2 зуба з іншої сторони.лікар не визнав своеї провини. Пробу на анастезію не було зроблено.дитину з флюсом було відправлено додому.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.