Стоматологічна клініка Олександра Драганчука

2.9
Оцінити
пн-сб
07:00-23:00
нд
запись
вул. Генерала Тарнавського, буд. 109
Розповісти друзям

«Стоматологія Олександра Драганчука» розташована в мальовничій частині центрального району міста Львів. Її основний профіль - дентальна імплантація. Фахівці клініки ведуть як клінічний, так і терапевтичний прийом.

На всі види стоматологічних послуг, що надаються персоналом установи, надається гарантія. Її термін варіюється від шести до двадцяти чотирьох місяців. Всі умови надання медичної допомоги детально прописані в договорі, який в обов'язковому порядку укладається з кожним клієнтом клініки.

Хірурги та імплантологи стоматології віртуозно володіють не тільки довгостроковими методиками установки швейцарських та ізраїльських систем імплантів, але і технікою зубозамінних операцій, що проводяться в день звернення.

Послуги і ціни
Лікування карієсу
Пластика вуздечки язика або губи
Щелепно-лицьова хірургія
Лікування пародонтиту
Лікування зубів у дітей
Відгуки 1
Ваш відгук
  • Була в клініці, скажу зразу, ціни дорогущі. Якщо Ви не розраховуєте, що за зуб з двома пломбованими каналами (мається на увазі весь спектр: зняття старої пломби, чистка каналів спеціальною машиною, пломбування каналів і остаточне пломбування зуба) прийдеться віддати майже 4 тис. грн, то Вам не сюди. Хто звик до звичайних стоматполіклінік, де за пломбу можна дати 300 грн+пломбування каналів, це буде збиваюча з ніг новина.
    Не знаю, наскільки висока якість, бо то має пройти час, щоб оцінити результати роботи.
    Безболісно, бо роблять тільки з анестезією, ніяк інакше. Мені такий варіант не підходить, бо та анестезуюча речовина робить нечутливими мої ясна на дуже довгий час, не менше 2-х тижнів. Спочатку буквально злазить слизова оболонка, як від опіку. Навіть після того залишається дискомфорт, так ніби під яснами щось зайве. Просто не повезло с індивідуальною непереносимістю, але то є факт, може я не одна така.
    В іншому, все добре. Увага і відношення до клієнтів - на 5+.


Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.