Стоматологія Симетрика

3.6
Оцінити
вул. Щірецька, 36, 2-й поверх
Розповісти друзям

Стоматологія «Симетрика» позиціонує себе як сучасного центру імплантації та комплексної ортопедичної реабілітації. Прийом пацієнтів ведуть висококваліфіковані фахівці. На всі види дентальних робіт надається гарантія. Її термін і умови позначені в договорі, який в обов'язковому порядку укладається з кожним клієнтом клініки.

Перше відвідування лікаря безкоштовне. В ході огляду імплантолог пропонує кілька альтернативних планів лікування. Профіль стоматології – одноетапна установка систем імплантів. На виконання всіх етапів цієї процедури потрібно не більше семи днів.

Медичний центр розташований поблизу вулиці Івана Виговського. Поряд з ним знаходяться церква пресвятої Богородиці, філії «Райффайзен», «ПриватБанк», «Ощадбанк». Найближча зупинка громадського транспорту «Ринок Південний». Дістатися в клініку можна на маршрутному таксі № 33, який курсує кожні п'ятнадцять хвилин.

Послуги і ціни
Пломбування каналів
Лікування карієсу
Встановлення світлової пломби
Лікування зубів при вагітності
Просте видалення зубів
Складне видалення зубів
Лікування пародонтиту
Ортопантомограма (панорамний знімок)
Рентген зубів
Лікування карієсу у дітей
Встановлення брекет-системи
Встановлення металокерамічних коронок
Відбілювання Zoom
Очищення Air Flow
Відгуки 11
Ваш відгук
  • Дякую за відмінну роботу. Раджу всім, хто вже втратив надію посміхатися, звернутися до цієї клініки. Найсучасніше обладнання, висококваліфікований медичний персонал, найвищій професійний рівень лікарів. З великою повагою та безмежною вдячністю.
  • Хороші лікарі, вже 3ій рік користуюсь.
    Зручно, що в клініці є рентген і не потрібно ходити окремо. Також зручно змінити час прийому.
  • Дуже вдячний всьому колективу стоматологічної клініки Симетрика за профісіоналізм та якість всіх операцій.
  • Лікуванням у Марії Олегівни дуже задоволена.Не тільки пояснює проблему з якою Ви звернулися,але допомагає прийняти правильне рішення.
    Саме тут переживають за кожного пацієнта,надають кваліфіковану допомогу,і що найголовніше,вирішують все з найменшим хвилюванням для Вас.
    Весь персонал теж заслуговує подяки!!!
  • Чудові спеціалісти, професіонали своє справи, та водночас дуже позитивні люди! Приємний та уважний персонал і загалом атмосфера клініки
  • Загалом враження позитивні. Подобається, що стоматолог все детально пояснює, що робить, як робить і чому. І з анестезією все безболісно. Просто сідаєш, тобі безболісно лікують зуб. Ще чисто і привітний персонал.
  • Це крута клініка, де Вас привітно зустрінуть, де якісно надають послуги та піклуються про кожного як про рідного, та розкажуть, навчать правильногодогляду за ротовою порожниною
  • Дуже задоволена цією клінікою, такий професіоналізм та підхід до клієнта знайти дуже важко, але Симетрика у цьому на першому місці. Рекомендую!
  • Робила реставрацію, дуже комплексний підхід, все пояснять і на прикладах покажуть, якщо щось не зрозуміло. Турбуються про пацієнта, аби все було зручно і ніде не боліло. Навіть губи бальзамом змазали, як побачили сухість)) Дуже зручно бачити прогрес на своїх фото. Рекомендую Марію Лис, все дуже сподобалось :)
  • Звернулась в клініку з гострим болем, та загалом складною ситуацією в роті ( потрібно було імпланти, коронки, пломби) довго не могла наважитись на лікування, але прийшовши у клініку Симетрика, залишилась тут на лікування, вже пройшло 5 місяців, як мені все полікували, взагалі безболісно , поставили нові зуби, я дуже вдячна усьому колективу за професіоналізм, терпіння, і повагу до пацієнта, дякую!!!!!
  • Звернулась в клініку, цікавила одноетапна імплантація, були відсутні 4 зуби на верхній щелепі, лікар хірург проконсультував мене, зробили рентген, і дуже швидко ( за 9 днів) поставив імпланти і на них коронки, дуже задоволена, не було особливого дискомфорту на операції, все гарно, рекомендую
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.