Купріянчук Юрій Петрович

3.4
Оцінити
стоматолог-терапевт
стоматолог-хірург


пн-пт
9:00-20:00
сб
09:00-15:00
вс
выходной
ул. Глубокая, д. 4

Купріянчук Юрій Петрович – один з найбільш молодих, але від того не менш досвідчених лікарів-стоматологів клініки «Пародент». Львівський медичний університет він закінчив відносно нещодавно, у 2005 році. Зараз Купріянчук Юрій Петрович працює відразу у двох стоматологічних відділеннях клініки: у відділенні хірургії та терапії.

Як бачите, за його плечима вже майже десять років практики. Що він встиг за цей час? По-перше, розжився великою базою постійних клієнтів. По-друге, він отримав додаткову стоматологічну освіту і відвідав масу освітніх курсів і конференцій.

Результат –- визнання колег і не тільки. Купріянчук Юрія Петровича все частіше запрошують в якості лектора для участі як в українських, так і міжнародних стоматологічних семінарах.

Відгуки 3
Ваш відгук
  • Найкращий спеціаліст Юрій Петрович ,та його брат Андрій ,мають легку руку ,і знають свою справу на 100%
  • Хочу написати свій відгук про лікаря цієї клініки - Куприянчука Юрія Петровича. Видаляла у нього зуб мудрості. Видалення було досить складне, бо він ще не прорізався, до того ж лежав горизонтально і тиснув на інші зуби. Мій стоматолог не зміг його видалити і скерував в Пародент. На щастя, мені попався саме цей лікар. Юрій Петрович спочатку порадив мені зробити КТ на цей зуб, тут є рентген-кабінет на місці .Цей знімок показав, як розміщений зуб, що набагато полегшило сам процес видалення. Після видалення був невеликий набряк, але майже не боліло, рана дуже швидко загоїлась . Юрій Петрович має дуже легку руку, тому інші зуби мудрості буду видаляти тільки в нього!!!
  • Хороший спеціаліст! Вже неодноразово лікую в нього зуби.Все робить злагоджено та якісно. Тепер будемо ходити до вас сім"єю:))Дякую вам , Юрію Петровичу, за гарні та здорові зубки:)) Бажаю вам успіхів та витримки у такій нелегкій роботі.Раджу усім, думаю, не пошкодуєте, якщо довірите свої зуби Юрію Петровичу.Щодо Пароденту, то ціни тут високі, в порівнянні з іншими у Львові.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.