Поради від Крамаренко:

Ціни на відбілювання зубів

Вартість домашнього відбілювання майже така ж, як і апаратного. Для більш бюджетного варіанту, варто спробувати відбілюючі пасти. Але не вибирайте найдешевшу продукцію, якість якої викликає сумніви.
Ціни на відбілювання зубів

Відбілювання зубів - популярна естетична процедура, яка дозволяє зробити посмішку ідеально білосніжною. У стоматології вам запропонують апаратне, лазерне або фотовибілювання. Вартість одного сеансу може становити від 500 до 2 500 грн, все залежить від результату, який ви бажаєте досягти.

Види відбілювання зубів

Апаратне відбілювання

Це механічне зняття бактеріального нальоту, після якого емаль освітлюється до натурального відтінку (на 1-2 тони). Така процедура також корисна для профілактики карієсу, тому її рекомендують проводити всім пацієнтам раз на півроку.

Є кілька видів апаратного відбілювання:

  1. Чистка спеціальною щіткою - стоматолог використовує абразивну насадку разом з пастою, поліруючи поверхню емалі та зубних пломб.
  2. Ультразвукова обробка - усуває не тільки м'який бактеріальний наліт, але і твердий зубний камінь.
  3. Чистка Air Flow - піскоструйний апарат подає порошкову суміш з водою під тиском. Це дозволяє ретельно очистити жувальну поверхню зубів і міжзубні проміжки.

Професійне чищення емалі усуває некрасивий жовтий наліт, темні плями від кави, сигарет, вина. Ціна процедури може варіюватися залежно від кількості зубів, які потрібно очистити. Середня вартість - 20-25 грн за один зуб.

Хімічне відбілювання зубів

Химическое отбеливание зубовСуть процедури в тому, що емаль освітлюється внаслідок хімічних реакцій. На поверхню зубів наносять гель, що окиснює, який під впливом каталізатора виділяє активні молекули кисню. Вони проникають в дентин, усуваючи в ньому стійкий пігмент.

В якості каталізатора служать лазерні промені, світло галогенової або діодної лампи.

Сеанс хімічного відбілювання триває близько 2-х годин, а результат зберігається протягом 3-5 років, звичайно, за умови якісного гігієнічного догляду. За одну процедуру можна освітлити емаль до 8-10 тонів.

Вартість професійного відбілювання зубів

Скільки ж коштує відбілювання зубів у стоматолога? Найдорожча процедура - лазерне відбілювання (від 2 500 грн). Ціна виправдана безпекою - лазер не перегріває пульпу, не травмує емаль. Тому вам не потрібно боятися, що з'являться ускладнення у вигляді підвищеної чутливості зубів або запалення.

Більш дешевий метод - фотовідбілювання Zoom (близько 1 500 грн). Однак така процедура протипоказана при карієсі, гінгівіті та за наявності тріщин на емалі.

Багато стоматологій пропонують відбілювання в кредит, так що тепер вам непотрібно відмовлятися від голлівудської посмішки. Можна оплатити її поетапно.

Недороге домашнє відбілювання

Якщо ж професійні процедури вам не по кишені - не біда. Є бюджетний варіант - домашні системи відбілювання. Ви можете використовувати їх у будь-який зручний час. Слід просто заповнити пластикову капу окиснюючими гелем низької концентрації і надіти на пару годин.

Єдиний мінус - результат проявиться лише через 2-3 тижні регулярного застосування.

Середня вартість домашньої системи - 650-800 грн.

При виборі методу відбілювання варто враховувати не тільки ціну, але і безпечність для здоров'я. Краще заздалегідь проконсультуватися у стоматолога, фахівець порекомендує для вас найоптимальніший варіант.


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
3.7
Оцінити
(170)

Як користуватися зубною ниткою Яке значення зубної нитки при чищенні зубів? Правила використання флоса для зубів. Ціна на нитки для зубів.
Як обрати зубну пасту Зубна паста і її основні різновиди. Відмінності лікувальних паст для зубів від гігієнічних. Критерії вибору засобів для очищення зубів. Дитячі зубні пасти.
Види відбілювання зубів Зараз є багато видів відбілювання зубів. Чим вони відрізняються і як обрати оптимальний?
Процедура видалення зубного каменю Видалення зубного каменю проводиться за допомогою ультразвуку, лазера або абразивної чистки. Процедура триває 20-30 хвилин. Рекомендується видаляти зубний камінь раз на півроку.
Лазерне відбілювання зубів Лазерне відбілювання – оптимальний варіант освітлення емалі без ризиків для здоров'я. Процедура проходить абсолютно комфортно і займає близько 40 хвилин.
Ультразвукова чистка зубів Ультразвукове відбілювання є одним з найбільш поширених методів професійної чистки зубів. Адже красива і білосніжна посмішка - це запорука успішності людини.
Чищення зубів Для чого потрібне професійнеочищення зубів. Як провести чистку зубів в домашніх умовах. Скільки коштує хімічне або механічне очищення.
Фотовідбілювання зубів Фотовідбілювання зубів дозволяє освітлити емаль до 8 тонів за одну процедуру. Ефект від процедури зберігається протягом 3-х років. Ціна фотовідбілювання нижче, ніж на лазерне відбілювання.
Домашнє відбілювання White light White light - система домашнього відбілювання зубів, освітлює емаль на 8-10 тонів. Метод в кілька разів дешевше, ніж професійне відбілювання у стоматолога.
Відбілювання Opalescence Opalescence - це зручна домашня система для відбілювання зубів. Спеціальний гель освітлює емаль до 10 тонів і не викликає ускладнень. Ідеальний ефект настає через 5 днів.
Що таке Air-Flow? Чиста зубів за допомогою Air flow в найкоротший термін допоможе вам отримати білосніжну посмішку. Дізнайтеся ціну Air flow відбілювання в клініках Києва.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.