Лікування зубів

Мало хто може похвалитися здоровими зубами. Ви не виняток?

Забудьте про муки при лікуванні зубів! Безболісні, малоінвазивні методи лікування зубів дозволяють за один-два візити усунути карієс, пульпіт, періодонтит, ерозію емалі та інші серйозні патології.

Вилікувати зуби без болю

Використання знеболюючих препаратів дозволяє дантисту виконувати свою роботу без ризику, що пацієнт, наприклад, сіпнеться у відповідальний момент. Клієнт, переконавшись, що дійсно нічого не відчуває, може навіть розслабитися в кріслі стоматолога. Таке лікування комфортне для всіх.

Шукати спеціально клініку, де проводять лікування зубів без болю, немає необхідності. Будь-яка стоматологія застосовує анестезію. Це робиться як для спокою пацієнта, так і для зручності лікаря.

Лікування зубів під наркозом

При лікуванні зубів у дітей використання наркозу може призначатися тільки в крайньому випадку.

Інколи пацієнт, який упевнений, що при свідомості не здатний перенести стоматологічні процедури, після бесіди з хорошим стоматологом може відмовитися від лікування зубів із застосуванням загальної анестезії.

Чому важливо лікувати зуби

Звертатися до стоматолога потрібно навіть при підозрі на те, що з зубом щось не так. Тоді ви встигнете попередити серйозне руйнування, зумієте уникнути дорогого лікування. Терпіти сильний біль не варто, це даремне катування. Біль – головний привід звернутися до лікаря й пройти лікування запалення зуба.

  1. Початкову стадію розвитку карієсу можна зупинити зміцненням емалі. У складних випадках доводиться видаляти нерв і пломбувати зуб.
  2. Спрямоване на відновлення зруйнованої тканини ясен, яка оголила шийку зуба (поліпшення кровообігу, зняття зубного каменю, прийом медикаментів)
  3. Полягає у видаленні запалених нервів з подальшим пломбуванням каналів. Є ризик, що при пульпіті не вдасться зберегти зуб.

Методи лікування зубів

Основна технологія, яку практикують дантисти – це лікування зубів за допомогою бормашини. Так, препарування каріозних зубів традиційно проводиться саме бором.

Проте є й більш делікатні способи лікування без бормашини:

  1. Наприклад, повітряно-абразивною сумішшю, яка відчищає поверхню зуба від розм'якшених тканин. Також подібного ефекту можна досягти за допомогою стоматологічного препарату, який демінералізує зруйновані тканини. У результаті вони знімаються просто і без агресивного впливу. Однак ці методи можна застосовувати тільки при поверхневих і середніх ураженнях зуба.
  2. Інфільтрація – мікроінвазивний метод лікування, який полягає в хіміко-механічній обробці. Спеціальний гель розщеплює уражену емаль, потім каріозну ділянку висушують етиловим спиртом під повітряним струменем і накладають полімерну смолу. Інфільтрація особливо незамінна під час носіння брекетів.
  3. Озонотерапія триває лише кілька хвилин і не вимагає анестезії. Озон, який подається спеціальним апаратом разом з повітрям, миттєво знищує патогенні бактерії, нейтралізуючи каріозні вогнища. Зубна тканина при цьому насичується корисними мінералами.

Де добре лікують зуби

Найчастіше до стоматолога звертаються за лікуванням каріозних зубів і проблем з яснами.

Запорука успішної терапії – це комбінація якісних препаратів і високого професіоналізму лікаря. Недотримання гігієнічних норм, погана стерилізація, передозування ліками або перегрів зуба можуть призвести до поширення інфекції по всій ротовій порожнині.

Обирайте лише перевірених спеціалістів! У цьому допоможе продумана система пошуку нашого сайту. Чим раніше ви звернетеся за допомогою до стоматолога, тим легшим, швидшим і дешевшим буде ваше лікування!

Лікування зубів в Києві.

Рекомендовані
Показаний все місто. Показати ваш район?

Люмі-Дент (Позняки) економ

441
48 відгуків

Люмі-Дент (Оболонь) економ

236
41 відгук

Deutsch Dent економ

130
74 відгуку

Люмі-Дент (Соломенка) економ

89
65 відгуків

Goodental

67
62 відгуку

Усі 32 бізнес

60
58 відгуків





Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
4.6
Оцінити
(9)

Видалення зуба мудрості Найбільш проблемним зубом є зуб мудрості, так як він спочатку не розрахований на жувальну функцію і викликає проблеми у більшості людей ще до своєї появи. Дізнайтеся, як з ним боротися і чи потрібно це?
Процедура видалення зубного каменю Видалення зубного каменю проводиться за допомогою ультразвуку, лазера або абразивної чистки. Процедура триває 20-30 хвилин. Рекомендується видаляти зубний камінь раз на півроку.
Лікування стоматиту у дорослих Лікування стоматиту у дорослих проводиться антисептичними і ранозагоювальними мазями. Стоматолог також призначає імуностимулюючі засоби і вітамінотерапію.
Флюс на яснах – лікування і профілактика Флюс - це гнійні утворення на яснах. Є наслідком запущеного карієсу, кісти зуба або механічних травм. Методи і вартість лікування флюсу в клініках Києва.
Щелепно-лицьова хірургія в Києві Щелепно-лицьовий хірург - лікар-універсал, який працює з проблемами починаючи від переломів кісток обличчя і закінчуючи пухлинами. Iснує безліч клінік, які тісно пов'язані з даним видом хірургії.
Лікування зубів під наркозом Лікування зубів під наркозом дуже поширене в сучасній стоматологічній практиці, адже біль при операціях досить сильна.
Шинування зубів Шинування зубів проводиться за допомогою арамідної нитки, скловолоконной стрічки або бюгельного протеза. Зубна шина зміцнює розхитані коронки, запобігаючи їх зміщенню.
Видалення зубів Видалення зуба - хірургічна операція, до якої вдаються при неможливості його лікування. Більш делікатної операцією є видалення зубного нерва, що дозволяє зберегти зуб.
Фторування зубів Фторування зубів використовують для зміцнення емалі та запобігання появи карієсу. На сьогоднішній день ця процедура користується успіхом. Вартість залежить від конкретного медичного випадку.
Лікування карієсу Сучасні методи лікування карієсу в клініках Києва. Технології лікування каріозних захворювань без бормашини. Озонова терапія карієсу. Профілактичні заходи.
Видалення зубів при вагітності Вагітність – період, що висуває особливі правила догляду за собою. Видалення зубів при вагітності також не виняток і вимагає особливого підходу
Лікування пародонтозу Ефективне лікування пародонтозу вимагає звернення в спеціалізовану клініку. Як лікувати пародонтоз – оптимальний метод порадить ваш лікар.
Лікування кісти зуба Лікувати кісту зуба необхідно якомога швидше. Не відкладаючи цей процес. Сучасне лікування дозволяє ефективно видалити вогнище запалення кісти зуба.
Лазерна стоматологія Лазерна стоматологія - ефективний сучасний метод лікування зубів без зайвого хірургічного втручання. Лікування зубів лазером можна проводити навіть дітям, так як він абсолютно безпечний.
Лікування пульпіту Лікування пульпіту проводиться консервативним або хірургічним шляхом. Терапія включає 2 етапи з накладенням тимчасової пломби. Гострий і хронічний пульпіт лікують з анестезією.
Лікування зубів у сучасній стоматології У сучасній стоматології лікування зубів суттєво відрізняється від минулих часів. Все завдяки новітнім медичним технологіям.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.