Протезування зубів

Навіть, на перший погляд, непоправні проблеми з зубним рядом можна відкоригувати. Мова йде не тільки про «прогалини» у щелепі, але також про відколи, стирання, переломи та інші дефекти.

У звичному розумінні стоматологічне протезування – це встановлення імітації здорового зуба (або кількох) замість втраченого або пошкодженого. Стоматолог-ортопед бачить цей процес трохи інакше – як повноцінне відтворення всіх функцій зубощелепної системи в комплексі.

Види протезування зубів

В останні десятиліття протези з каучуку і багатошарової порцеляни поступилися місцем біологічно нейтральним гіпоалергенним матеріалам і суцільнокерамічним коронкам. Штучні зуби стали не тільки «дружелюбнішими» до організму людини, але також довговічнішими і зовні не відрізняються від натуральних.

Зубні протези – що обрати?

Як впливає на людину відсутність зубів

Чи знаєте ви, що втрата навіть одного зуба тягне незворотні зміни не тільки в зубощелепній системі, але також у вашому зовнішньому вигляді та соматичній системі організму?

Відсутність частини зубів призводить до нерівномірного розподілу навантаження на кістку, внаслідок чого кісткова тканина стає тоншою і надалі не зможе створювати необхідну опору.

Більше того, зміни щелепи безпосередньо відображаються на вашому обличчі – при втрачених зубах поступово видається вперед підборіддя, кінчик носа загострюється, а носогубні складки стають глибшими і помітнішими. Як відновити зруйновані зуби?

  1. Показаний у ситуаціях, коли з обох сторін від дефекту є здорові опорні зуби.
  2. Легка і надійна конструкція на мікрозамках з додатковою функцією підтримки розхитаних зубів.
  3. Перевірене часом поєднання естетики і довговічності за доступною вартістю.
  4. М'які, міцні протези з неалергенних полімерів з непомітними кріпленнями.

Методи ортопедичної стоматології

У стоматологіях Києва застосовується як знімне, так і незнімне протезування, причому в кожній з цих категорій є різні техніки виконання. Для кріплення протезів на збережену частину зуба використовують вкладки і штифти, а при повному заміщенні фіксація проводиться за допомогою замків, кламерів і присосок.

Протезування зубів в Києві.

Рекомендовані
Показаний все місто. Показати ваш район?

Люмі-Дент (Позняки) економ

441
48 відгуків

Люмі-Дент (Оболонь) економ

236
41 відгук

Deutsch Dent економ

130
74 відгуку

Люмі-Дент (Соломенка) економ

89
65 відгуків

Goodental

67
62 відгуку

Усі 32 бізнес

60
58 відгуків





Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
4.4
Оцінити
(18)

Зубні протези – що обрати? Зубні протези - явище стоматологіії, що встигло себе зарекомендувати тільки з позитивної сторони. Протези рятують там, де раніше не було ніяких варіантів вирішення проблеми.
Протезування зубів – ціни в Києві Сучасні методи протезування зубів істотно відрізняються від методів минулого. І все завдяки наявності новітніх стоматологічних технологій і матеріалів.
Металокераміка в протезуванні зубів Металокераміка - дуже поширений матеріал для протезування зубів. Колір і відтінок коронок можна підібріти ідентично кольору натуральниї зубів і ціна вас приємно здивує.
Зубний протез «метелик» Зубний протез метелик – це тимчасова стоматологічна конструкція, яка встановлюється на час виготовлення постійних протезів. Її використання дозволяє тимчасово закрити проміжки зубного ряду.
Знімні зубні протези можуть бути зручними! Знімне протезування різних видів дає можливість відновити повністю втрачені зуби.
Нейлонові зубні протези Нейлонові зубні протези широко використовуються в сучасній стоматології. Їх конструкція дозволяє уникнути травм ротової порожнини і прискорити процес адаптації до них. Вартість залежить від певного клінічного випадку.
Силіконові протези зубів Швидке звикання до силіконових протезів для зубів гарантовано завдяки їх гнучкій основі. Зубні протези з силікону мають свої плюси і мінуси, а цінове питання залежить від складності конструкції.
Цирконієві коронки – міцність і краса Цирконієві коронки - явище не нове, але для правильного їхнього вибору, встановлення та догляду, необхідно володіти повною інформацією про керамічні коронки із цирконію.
Бюгельні зубні протези Переваги бюгельного протезування, а також мінуси цієї системи. Ціни на різні види бюгельних протезів.
Зубні штифти Зубні штифти призначені для відновлення функціональності зруйнованого природного зуба. Їх використовують, якщо одиниця зубного ряду постраждала більше, ніж наполовину.
Ремонт металокерамічних коронок Ремонт металокерамічних коронок проводиться в разі будь-яких деформацій одиниць зубного ряду. Залежно від складності сам процес займе від 30 хвилин до 1 години.
Часткові знімні протези Часткові знімні протези - це багатофункціональні конструкції, які можна використовувати і як основний протез, і як проміжну конструкцію під час протезування на постійній основі.
Що таке зубний міст Адгезивний мостоподібний протез дозволяє обійтись без суттєвих пошкоджень емалі, він стає популярнішим з кожним днем.
Адгезивний мостоподібний протез Адгезивні мостоподібні протези - це конструкції, які можуть замнювати тільки один зуб в зубному ряду. Вони мають різні способи кріплення, від чого змінюється тільки їх цінова політика.
Незнімні зубні протези Усі види нез'много протезування. Вініри, імпланти, мостоподібні протези. Які краще обрати? В якій клініці встановити протези на зуби?
Iммедіат протези Іммедіат протези - це знімні конструкції, які призначені для тимчасової заміни натуральних зубів перед встановленням постійного протеза. Відомі своєю зручною формою і фіксацією.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.