Поради від Крамаренко:

Види брекет-систем

Кожна брекет-система відрізняється своїми плюсами і мінусами. Виберіть найбільш підходящу: металеву, керамічну, сапфірову, лінгвальну або безлігатурну. Сучасні брекети – це компроміс між красою і якістю.
Види брекет-систем

У світлі останніх тенденцій і впровадження в практику ортодонтії сучасних технологій, кількість видів зубних брекетів значно зросла. Особливим попитом користуються різні естетичні брекети і з’ємні брекети для дітей.

Для багатьох пацієнтів зовнішній вигляд брекет-системи має велике значення. Лігатурні брекети у свою чергу втрачають популярність, поступаючись першістю більш сучасним видам брекет-систем.

Окремо варто відзначити силіконові брекети, які за своєю суттю являються ортодонтичними капами.
Брекети на одну щелепу для виправлення прикусу встановлюються досить рідко, але за прогнозами в майбутньому ситуація зміниться.

Зубні брекети класифікуються за такими показниками:

  • матеріал, з якого вони виготовлені (сапфірові, керамічні, металеві тощо);
  • методика виправлення прикусу (саморегульовані і звичайні);
  • спосіб установки (вестибюлярні і лінгвальні).

Також не варто забувати, що існують і комбіновані види брекет-систем. Такі системи дозволяють істотно знизити вартість ортодонтичного лікування. Перед тим, як зробити вибір на користь того чи іншого типу, потрібно самому порівняти ціни на лінгвальні брекети, металеві, сапфірові тощо. Але вбудь-якому разі на кінцевий вибір брекет-системи впливає діагноз, поставлений лікарем-ортодонтом.


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
5
Оцінити
(34)

Догляд за брекетами Зубні щітки для брекетів, йоржики, та інші пристосування допоможуть вам підтримувати правильну гігієну брекетів.
Ортодонтія Виправляючи неправильний прикус, ви усуваєте можливі негативні наслідки. Які саме і як їх лікувати? Поради лікарів-ортодонтів.
Ціни на брекети Ціна брекетів становить від 3 500 до 20 000 грн. Вартість брекет-системи залежить від матеріалу пазів і технологій кріплення. Найдешевший варіант – металеві брекети.
Керамічні брекети Керамічні брекети дуже надійні. Вони виготовлені за новою технологією, що дозволяє брекетам не змінювати форму протягом усього лікування.
Металеві брекети За багато років залізні брекети виправили прикус мільйонам людей. Нові безлігатурні брекети Damon – максимум швидкості і комфорту. Лігатурна класика – для сильних духом. Чи варто переплачувати за дорожчі системи лікування?
Лінгвальні брекети Не залишилося ортодонтичних центрів, в яких би не використовувалися лінгвальні брекети. Сьогодні всі пропонують ці чудові системи.
Безлігатурні брекети Відмінності безлігатурних брекетів від традиційних лігатурних. Основні переваги саморегулюючихся брекетів. Ціни на безлігатурні ортодонтичні конструкції.
Сапфірові брекети Сапфірові брекети естетичні й непомітні на зубах. Встановіть їх і ви не пошкодуєте про свій вибір!
Невидимі брекети Поставивши невидимі брекети, ви приховаєте від оточуючих факт лікування прикусу. Вартість лінгвальних брекет-систем.
Брекети Damon Хочете встановити брекети Даймон? Чудовий вибір! Середня вартість - від 6000 грн.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.