Поради від Крамаренко:

Види відбілювання зубів

Відбілювання емалі не повинне шкодити здоров'ю. Ультразвукова обробка, чищення Air-Flow, лампа Zoom, лазерне освітлення – найбільш підходящий метод підбере стоматолог після попереднього огляду.
Види відбілювання зубів

Кожен з нас хоче мати красиву білосніжну усмішку, але мало кому відомо, що самостійно підібрати вид відбілювання не так просто.

Давайте ж розберемося у видах відбілювання та поліпшенні кольору зубної емалі.

  1. Ультразвуковим методом можна очистити зуби від каменю та нальоту (кави, чаю, нікотину і харчових барвників).
  2. Air-Flow очистить не тільки зубну емаль, а й наліт, який накопичився глибоко під яснами;
  3. Процедура фотовідбілювання дозволить освітлити зуби на кілька відтінків. Спеціальний склад гелю активізується під дією ультрафіолетової лампи;
  4. За допомогою лазерного відбілювання також можна поліпшити колір зубів, але наявність великих пломб та коронок ускладнить процес.
  5. Індивідуально виготовлені капи дозволять відбілити зуби в домашніх умовах. Особливість методу в тому, що вам необхідно буде самостійно наповнювати капи спеціальним гелем на основі 6%-го перекису водню.
До радикальних видів відбілювання можна віднести керамічні вініри і безметалеві коронки на зуби.

Абсолютні протипоказання:

  • наявність захворювань пародонту;
  • носіння ортодонтичних конструкцій (наслідком лікування буде нерівномірне відбілювання);
  • вік до 16 років – через не до кінця сформовані тканини зубів;
  • вагітність або вигодовування;
  • алергічні реакції на перекис водню.

Відносні протипоказання – карієс

Варто відзначити, що оптимальний для вас вид відбілювання може підібрати тільки лікар-стоматолог.

Звернувшись до нашого контакт-центру, ви зможете не тільки отримати безкоштовну консультацію, а й знижку на відбілюючі процедури.


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
4.8
Оцінити
(36)

Як користуватися зубною ниткою Яке значення зубної нитки при чищенні зубів? Правила використання флоса для зубів. Ціна на нитки для зубів.
Як обрати зубну пасту Зубна паста і її основні різновиди. Відмінності лікувальних паст для зубів від гігієнічних. Критерії вибору засобів для очищення зубів. Дитячі зубні пасти.
Обираємо найефективніший засіб для відбілювання зубів Препарати для відбілювання зубів стають все більш популярними. Адже посмішка сучасної людини - це показник її успішності і краси.
Процедура видалення зубного каменю Видалення зубного каменю проводиться за допомогою ультразвуку, лазера або абразивної чистки. Процедура триває 20-30 хвилин. Рекомендується видаляти зубний камінь раз на півроку.
Лазерне відбілювання зубів Лазерне відбілювання – оптимальний варіант освітлення емалі без ризиків для здоров'я. Процедура проходить абсолютно комфортно і займає близько 40 хвилин.
Ультразвукова чистка зубів Ультразвукове відбілювання є одним з найбільш поширених методів професійної чистки зубів. Адже красива і білосніжна посмішка - це запорука успішності людини.
Чищення зубів Для чого потрібне професійнеочищення зубів. Як провести чистку зубів в домашніх умовах. Скільки коштує хімічне або механічне очищення.
Фотовідбілювання зубів Фотовідбілювання зубів дозволяє освітлити емаль до 8 тонів за одну процедуру. Ефект від процедури зберігається протягом 3-х років. Ціна фотовідбілювання нижче, ніж на лазерне відбілювання.
Домашнє відбілювання White light White light - система домашнього відбілювання зубів, освітлює емаль на 8-10 тонів. Метод в кілька разів дешевше, ніж професійне відбілювання у стоматолога.
Відбілювання Opalescence Opalescence - це зручна домашня система для відбілювання зубів. Спеціальний гель освітлює емаль до 10 тонів і не викликає ускладнень. Ідеальний ефект настає через 5 днів.
Що таке Air-Flow? Чиста зубів за допомогою Air flow в найкоротший термін допоможе вам отримати білосніжну посмішку. Дізнайтеся ціну Air flow відбілювання в клініках Києва.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.