Поради від Крамаренко:

Імплантологія в стоматології

Складно уявити сучасну стоматологію без дентальної імплантології, адже ніхто з пацієнтів не захоче миритися з беззубою посмішкою. Зубні імпланти стали відмінною альтернативою незручним знімним протезам.
Імплантологія в стоматології

Суть імплантології полягає у встановленні нових або, з певних причин, заміні «старих» зубів. Імплант – титановий стрижень, який замінює природний корінь зуба. Коронка, так званий зуб, «одягається» на імплант після вдалого занурення його в кісткову тканину. Візуально не можна відрізнити коронку від справжнього зуба.

Одним з найважливіших чинників проведення вдалої стоматологічної імплантації є обладнання, яке застосовує в роботі лікар.

Якісний інструментарій для проведення імплантації – це один з критеріїв успішної процедури.
Зубні імплантати та прилади для їх встановлення обов'язково повинні бути однієї фірми.

Що таке дентальна імплантація

Без суворих технологій виготовлення імпланта якісна дентальна імплантація неможлива. Основний матеріал, який використовується – титан. Його біосумісність з живою кісткою впливає на кінцевий результат всього процесу імплантології.

Весь процес полягає у трьох етапах:

Имплантология в стоматологии2.jpg
  1. Перший передбачає хірургічне втручання для встановлення імплантів в щелепу.
  2. Другий – це мікрооперація, після якої починають формуватися ясна.
  3. На третьому етапі фіксується коронка.

Перед операцією ретельно очищуються зуби, щоб зменшити ризик потрапляння мікробів у відділ хірургічного втручання. Післяопераційний період триває близько 10-ти днів. Подальший догляд потребує посиленої уваги до чистоти порожнини рота.

Враховуючи попит на даний вид послуг, існує безліч клінік тематичного профілю. Приміром, центри швейцарської імплантології, які зуміли позитивно зарекомендувати себе.

Ціни

Імплантологія охоплює широкий спектр послуг. Ціни починаються від 800 гривень за один зуб, вартість комплексного лікування починається від 2500 гривень. Детальна інформація обговорюється з пацієнтом після безпосереднього огляду і подальшого призначення лікування.

Відгуки

Дентальна імплантація – сучасний скарб, при вікористанні якого, пацієнт отримує нові зуби з середнім терміном служби в 7 років. Позитивні відгуки отримують імплантати визнані у світі за якість: Нобель, Straumann, Астра і безліч інших.


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
4.8
Оцінити
(35)

Імплантація зубів: відгуки та рекомендації пацієнтів Відгуки пацієнтів про імплантацію зубів. Інформація про експрес-імплантації зубів і її вартість. Рекомендації лікарів-імплантологів.
Ускладнення після імплантації зубів Як часто виникають ускладнення після імплантації зубів і які вони бувають? У яких випадках може початися відторгнення імпланта? Поради по боротьбі з болем після встановлення імпланта на зуби.
Технологія імплантації зубів Насьогодні існує не одна технологія імплантації зубів, так що пацієнт може зробити вибір, виходячи зі своєї особистої ситуації.
Зубні імплантати Все про термін служби зубних імплантів. Як вибрати гарні і недорогі імпланти? У чому полягає протезування на імплантатах? Ціни на імплантанти.
Імпланти Альфа Біо Ізраїльська компанія alpha bio вже встигла завоювати довіру всіх фахівців в області імплантології і заробити собі ім'я світового масштабу. Докладніше про фірму і її виробах читайте далі у статті.
Імпланти Nobel Biocare Імпланти Нобель: секрет їхньої популярності і особливості конструкції. Вартість імплантації зубів nobel. Термін служби імплантантів на зуби Нобель.
Одномоментна імплантація зубів У чому полягає одномоментна імплантація зубів? Особливості одноетапної імплантації. У яких випадках неможливо встановити імплант відразу після видалення зуба? Ціни на миттєву імплантацію зубів.
Імпланти Friadent Xive Вже встигли з'явитися еталони якості в сфері зубних імплантів. Одним з таких брендів є friadent.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.