Стоматологія Люмі-Дент

(Оболонь)

4.9
Оцінити
пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
нд
08:00-21:00
проспект Володимира Івасюка 24-А (колишній пр-т Героїв Сталінграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Розповісти друзям

Пішки

Схема проїзду від м. Мінська машиною. 1) Вирушайте по вул. Маршала Тимошенко у бік проспекту Героїв Сталінграда. 400 м 2) На колі поверніть наліво на 2-й з'їзд на проспект Героїв Сталінграда. 300 м 3) На світлофорі поверніть праворуч на вул. Прирічну. 170 м. Клініка буде праворуч.
Лікуйте зуби вигідно в мережі стоматологічних клінік "Люмі-Дент". Тільки до кінця місяця знижки на всі популярні стоматологічні послуги до -50%.

Відділення мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» знаходиться на Правому березі Києва, на масиві Оболонь.

Працююча стоматологія в Києві «Люмі-Дент» надає весь спектр стоматологічних послуг.

Відкрита стоматологія в Києві Люмі-Дент на Оболоні функціонує 23 кабінета.

Пацієнти мають можливість скористатися послугами рентген-кабінету, зробити прицільний знімок зубів, комп'ютерну томографію, телерентгенографію на новітньому комп'ютерному томографі Vatech PHT-6500.

Мережа стоматологічних клінік Люмі-Дент у своєму арсеналі має новітнє обладнання, цифрову зуботехнічну лабораторію, досвідчених фахівців – професіоналів своєї справи.

До Ваших послуг:

1) комп'ютерна анестезія STA;

2) лікування зубів уві сні;

3) цифрові відбитки без зліпочної маси;

4) виправлення прикусу без брекетів;

5) навігаційна імплантація зубів з протезуванням в той же день;

6) імплантація емалі зубів;

7) лазерне відбілювання зубів;

8) зміцнення зубів уколами Плазмоліфтінгу;

9) лікування зубів під мікроскопом;

10) лікування зубів лазером і озоном;

11) також багато інших унікальних технологій, доступних лише в наших клініках.

Діє накопичувальна система знижок для постійних клієнтів.

На сайті клініки є багато фото робіт наших фахівців, відео з нашими лікарями, котрі відповідають на найбільш часті запитання клієнтів та багато відео-відгуків наших пацієнтів.

Ми ведемо прийом у воєнний час, тому у наших пацієнтів не виникає питання “Яка стоматологія працює в Києві”, тому що вони знають, що стоматологія Люмі-Дент завжди готова надати допомогу.
Послуги і ціни
Лазерна стоматологія
290  грн
Місцева анестезія
530  грн
Лікування зубів під наркозом
3850  грн
Ремінералізація зубів
225  грн
Лікування зубів без бормашини
1450  грн
Герметизація фісур
725  грн
Встановлення світлової пломби
1350  грн
Консультація стоматолога-терапевта
Видалення зубного каменю
590  грн
Просте видалення зубів
780  грн
Видалення кіст і гранульом
2210  грн
Пластика вуздечки язика або губи
1500  грн
Видалення зубів під наркозом
4740  грн
Сінус-ліфтинг
8990  грн
Резекція верхівки кореня
2400  грн
Консультація стоматолога-хірурга
Лікування пародонтиту
5600  грн
Консультація пародонтолога
700  грн
Лікування кісти зуба
2800  грн
Шинування зубів
790  грн
Кюретаж пародонтальних кишень
5550  грн
Плазмоліфтінг ясен
2300  грн
Ортопантомограма (панорамний знімок)
290  грн
Прицільний рентген-знімок 1 зуба
170  грн
Комп'ютерна томографія
370  грн
Рентген зубів
170  грн
Консультація дитячого стоматолога
350  грн
Видалення зубів у дітей
750  грн
Лікування карієсу у дітей
1200  грн
Металеві брекети
14665  грн
Встановлення брекет-системи
6999  грн
Керамічні брекети
20099  грн
Сапфірові брекети
26685  грн
Знімний елайнер (капа)
12500  грн
Ретейнер для зубів
855  грн
Знімна пластина для зубів
5200  грн
Трейнер для зубів
5000  грн
Консультація стоматолога-ортодонта
Лінгвальни брекети
55000  грн
Брекети Damon
20699  грн
Консультація стоматолога-ортопеда
Встановлення бюгельних протезів
12950  грн
Встановлення вінірів на зуби
6090  грн
Встановлення повних знімних протезів
10340  грн
Встановлення нейлонових протезів
8800  грн
Встановлення металокерамічних коронок
4890  грн
Встановлення куксової вкладки
4510  грн
Встановлення зубних коронок
4890  грн
Встановлення часткових знімних протезів
8800  грн
Встановлення цирконієвих коронок
7500  грн
Установка акрилових протезів
8800  грн
Встановлення імплантів Nobel Biocare
33500  грн
Встановлення імплантів Straumann
19655  грн
Встановлення имплантів Mis
8000  грн
Імплантація All-on-4
238341  грн
Виличні імпланти
32000  грн
Відбілювання Zoom
2200  грн
Очищення Air Flow
615  грн
Професійна чистка зубів
1599  грн
Зняття зубних відкладень
1599  грн
Ультразвукова чистка
590  грн
Лазерне відбілювання
2200  грн
Фотовідбілювання
2050  грн
Виготовлення кап для домашнього відбілювання
2900  грн
Фторування зубів
225  грн
Відбілювання Beyond
2110  грн
Художня реставрація зубів
1350  грн
Філії
Усі філії 2
Відгуки 81
Ваш відгук
  • Ходжу до клініки Люмі-Дент не перший рік. Зуби все ще у чудовому стані. Клініка дуже хороша, всі дуже відповідально підходять до своєї роботи. Персонал дуже привітний. Хороше місцезнаходження, у приміщенні багато світла, все дуже чисте. Рекомендую цю стоматологічну клініку всім друзям та рідним, які, до речі, теж у захваті від свого вибору.
  • Люмі-Дент це 100% довіра. Це уважний персонал, чистота, затишок, ставлення до пацієнта. У цій клініці немає мети заробити, а головний девіз – це "любов до людей". Співробітники займаються улюбленою справою, цінують пацієнтів. Надають повноцінні консультації. Це бренд із заслуженим ім'ям. І не дарма, у них завжди повний запис. Вони заслужили найдобріші слова на свою адресу.
  • Від відвідування клініки у мене тільки приємні враження — починаючи з доброзичливості адміністраторів закінчуючи професіоналізмом та чуйністю лікарів та асистентів.
  • Відвідував клініку на Оболоні. Лікарі професіонали, роботу виконують швидко, якісно та безболісно. Прийнятні ціни, ввічливий персонал, загалом і загалом враження лише позитивні. Всім рекомендую відвідати цю стоматологію!

  • У стоматології Люмі-Дент зараз роблю заміну всіх пломб, надалі планую видалення зубів мудрості та встановлення брекетів. Якість пломб відмінна. У клініці гарне обладнання та стерильні інструменти. Лікар завжди дуже уважно вислуховує мої запитання, коментує кожну свою дію. Попереджає коли ставить анестезію. Я довіряю лікареві.

  • Дуже сподобалася ваша клініка, була на прийомі вперше, чистота, обстановка, сучасне обладнання, відсутність черг! Перед лікуванням лікарка провела докладну консультацію! Лікування виконала на 5+) Дуже радий, що у вас є таке молоді грамотні фахівці! Тепер я ваш постійний клієнт! Обов’язково прийду!
  • Мені сподобалося як пройшла консультація. Лікар все докладно та доступно розповів, відповів на всі запитання. Я залишилася задоволена професіоналізмом стоматолога-імплантолога та його чемним ставленням. Адміністратори на ресепшн доброзичливі та привітні, все підказали. Я записалася в Люмі Дент за рекомендацією знайомих і, прочитавши багато позитивних відгуків в інтернеті, дійсно, клініка хороша.
  • Перший раз звернувся до Люмі-Дента на консультацію з приводу лікування карієсу. Мене записали до прекрасного лікаря терапевта. Лікар на консультації мені зрозумілою мовою все пояснила і порекомендувала зробити КТ знімок (для складання комплексного плану лікування). Після складання плану та обговорення всіх нюансів я вирішив залишитися в цій клініці на лікуванні. Мені зробили професійну гігієну та полікували майстерно шостий зуб, який турбував! Лікування проходило абсолютно безболісно та акуратно! Тепер усім друзям та родичам рекомендую Люмі-Дент.
  • Можу сказати, що все пройшло добре, мені сподобалося. Фахівець надала мені повну консультацію та позначила курс лікування, який, звичайно, проводиться у них у стоматології. Прийняли мене вчасно, навіть хвилин на 7 раніше. На мою думку, прийом з лікарем тривав близько години. За цей час фахівець провела повний огляд ротової порожнини і зробили знімок 3D. Лікування з лікарем ми ще не розпочинали, поки що у нас була лише консультація. За вартістю лікування лікарка мене відразу зорієнтувала. Швидше за все лікування я проходитиму у неї. На мою думку, це фахівець своєї справи!
  • Хочу висловити велику подяку персоналу стоматологічної клініки Люмі-Дент. Дуже уважні адміністратори, чуйні лікарі, особливо дитячі стоматологи. Дуже приємно спілкуватися, всі доброзичливо ставляться і до дітей, і до дорослих. Персонал дуже сумлінно та відповідально виконують свою роботу. Дякуємо великому лікарю, за Вашу безцінну працю, Вам добрих, легких пацієнтів, всіх благ Вам!
  • Дуже сподобалася клініка Люмі-Дент, затишна атмосфера, обстановка, ставлення до клієнтів на найвищому рівні! Я звертаюся вже не перший рік і дуже задоволена результатом! Ввічливість до клієнтів, і увага, але головне, звичайно, результат роботи. Все на найвищому рівні! А ціни, я не сказала б, що високі, цілком доступні, є ціни і вище в інших клініках.
  • У клінці Люмі-Дент я багато чого робила: по-перше, терапія та проф.чистка; по-друге, чудовий хірург та ортопед, бо я тут робила і імпланти, і коронки. Адміністратори завжди нагадують про прийом, все гнучко за часом, якщо треба підбирають чищення та лікування. У рамках того, що я багато перебирала стоматологій, за Люмі-Дентом жодних претензій, негативу немає. Тут повний позитив починаючи від вартості послуги, як це підноситься, ставлення лікарів, зворотний зв’язок. Клініка дуже хороша, я її рекомендую.
  • Рік тому я стала постійним клієнтом стоматології Люмі-Дент. Дуже зручна клініка. Адміністратори працюють дуже добре. Проходили різні етапи лікування. Дуже задоволена роботою лікарів, на мою думку всі професіонали своєї справи. Мені було проведено лікування карієсу, імплантація, пластика ясен. Зараз я на фінішному етапі, чекаю на протезування. Хочу зазначити, що стоматологія не стоїть на місці, а розвивається, її лікарі відвідують семінари та йдуть у ногу з часом, використовуючи лише сучасні методики.
  • У стоматології Люмі-Дент мені все сподобалося. Хороший обслуговуючий персонал, в клініці чисто, всі дотримуються маскового режиму. Я звернулася за видаленням зуба. Все пройшло чудово, я нічого не відчула. Не зверталася потім навіть на огляд — не знадобилося, гоилося добре. Надалі планую пройти протезування відразу.
  • Хочу висловити велику подяку клініці Люмі-Дент! Прийшла до клініки перелікувати помилки іншого лікаря. Після закінчення лікування залишилася дуже задоволена роботою! Лікар максимально уважна, акуратна та дбайлива. Якість поставленої реставрації на найвищому рівні! Тепер це єдина клініка, якій я довіряю терапевтичне лікування зубів!
  • Була сьогодні на консультації у стоматолога -ортопеда на Оболоні клініці ЛюміДент.Лікарь дуже гарно пояснив план лікування.цінова політика середня,гарне стоматологічне обладнення.Сподобалось,що лікарі користуються новими технололгіями.Вирішила лікуватися тут!
  • Відмінна стоматологія. Без недоліків, одні переваги !! Ввічливий персонал та якісне обслуговування!
  • Домашня атмосфера, ласкаве ставлення до клієнта та якісне обслуговування – перше, що впадає у вічі при відвідуванні цієї клініки. Робила тут пломбу, впоралися швидко та безболісно. Рекомендую!
  • Копичко Денис рік тому мені допоміг у складній ситуації. Треба було ставити імплант, а кістки мало, відмовляли в лікуванні. Але він мені запропонувала кістку додати якусь спеціальну, звичайно довелося платити за неї. Але тепер уже поставила якісний імпортний імплант! Він прижився. Вже Скрицький поставив на нього теж у ЛюміДент коронку. Все подобається! Дякуємо всім лікарям та адміністраторам! Запрошували вже на профогляд, незабаром прийду. Сподіваюся, що мій відгук побачите.
  • Запустил зуби, пішов до лікаря. Востаннє був 4 роки тому. Декілька зубів треба обов'язково починати лікувати! Добре, що ще просто карієс, а не серйозніший... до лікаря потрапив хорошого - Курочкіна Сергія Ігорьовича. Він мені все вилікувала за 3 візити та ще профгігієну зробив. Відразу відчувається різниця до лікування та після. Тепер на профгігієну регулярніше ходитиму. Дуже дякую!
  • Не погана стоматологія, не вперше тут лікую зубки. Ось минулого тижня дотерпіла до пульпіту та звернулася туди. Лікар ретельно чистила зуб, робив кілька разів рентген. У результаті цього ж дня біль пройшов. А ще тут є дисконтна накопичувальна програма, тоді лікування виходить ще дешевшим. До лікаря потрапляла різним, але всі грамотні та досвідчені, не робитимуть зайві послуги клієнтам і пломби ставлять чудові!
  • Справді хороша стоматологія. Я взагалі сюди потрапила за рекомендацією і не жалкую. Прийшла з хворим зубом, думала, та й чесно сказати, вже навіть налаштовувала собі на те, що мені його відразу видалять. Але ні, лікар запропонував спочатку зробити знімок, а після знімку сказав, що є шанс пролікувати його. Я, звичайно, погодилася. Лікування проходило в три прийоми і все пройшло успішно. Я дуже вдячна за те, що мені врешті-решт врятували цей зуб. Тож я тепер тільки сюди.
  • Вчора була на консультації у стоматології Люмідент. Хотіла б сказати що там стоматологи реально розуміються на своїй справі. Залишили тільки позитивні емоції і планую подальше лікування саме тут.
  • Лікуюсь у клініці Люмі Дент на Оболоні.Для мене дуже зручне розташування та багато взагалі плюсів.Я довго шукав стомат.клініки,щоб був дійсно результат,щоб не було захмарних цін та хамовитих лікарів.Саме тут я знайшов «своїх людей»,де лікарі завжди на звязку,піклуються про своїх пацієнтів.
  • Проходила лікування у ЛюміДенті на Оболоні. Хочу подякувати весь персонал які привітно зустріли, поки я була на прийомі дитина була в дитячій кімнаті, дивився мультфільми. Лікар досить швидко зробив всі процедури!
  • Клініка дуже хороша та лікарі тут чудові. Я тут робила КТ, тому що в мене була кіста. Лікар мене кваліфіковано проконсультувала і сказала, як далі вчинити. Дещо раніше мені ставили тут пломбу. Там все теж пройшло чудово, вона врятувала мені зуб і навіть не почала вбивати коріння. Дякуємо цим лікарям за їхню роботу! Мені дуже подобається їхнє професійне лікування, акуратність у роботі та бажання залишити зуб у максимально живому стані. Мені подобається, що у клініці Люмі-Дент є все необхідне обладнання. У приміщенні дуже чисто, гарно. Адміністратор завжди дуже люб'язний. Хочеться побажати вам процвітання та побільше клієнтів.
  • Вперше записалися у стоматологію Люмі-Дент, чоловікові дуже сподобалося! Був на прийомі у стоматолога, юнака, прізвище лікаря не запам'ятав. Хороший лікар, сподобалося, що робить не боляче, все пояснює та розповідає, дає хороші рекомендації. Зуб вилікував якісно, ​​ми будемо до нього ходити. У клініці черг немає, прийняли вчасно. Загальне враження від відвідування клініки залишилося позитивним.
  • Прийшла до клініки з гострим болем. Адміністратор привітно зустріла та надала спокою. Мені абсолютно безболісно видалили зуб мудрості, я навіть не встигла нічого зрозуміти. Позбавив мене мук. І ввечері я вже почувала себе повноцінною людиною. Дуже вдячна лікарю за професіоналізм, чуйність і чуйність. Тепер лише до нього. І загалом увесь персонал клініки дуже чуйний. Велике людське спасибі!
  • Мені у Люмі-Дент хірург видаляв зуб мудрості. Все пройшло швидко, якісно та безболісно. Також я була на консультації у ортодонта. Лікар докладно розповів про план лікування і я вирішила, що встановлюватиму металеві брекети. Мені сподобалося, що після прийомів, мені передзвонювали та цікавилися самопочуттям. Після відвідування цієї клініки залишається винятково позитивне враження. Продовжу звертатись сюди.
  • Сьогодні була у клініці Люмі Дент на Оболоні. Мене вразило щире спілкування персоналу,грамотність лікаря,вмілість побороти страх пацієнта сісти у крісло лікаря.Робила парадонтологічну чистку у лікаря терапевта-парадонтолога Маренюк Вікторія Ігорівна.Я, якщо чесно вражена,бо це було не боляче,швидко та якісно.Всім близьким порадила!Щиро вдячна за не дарма витрачений час,який пройшов з користю,а для мене ще й майже без болю!

  • Звернулася до клініки на Оболонь за порадою подруги. Відламався шматок зуба, вже думала, що доведеться ставити коронку, але дуже боялася того, що доведеться підпилювати сусідні здорові зуби. Записалася на прийом і дізналася, що можна зуб наростити і це буде набагато естетичніше за коронку. Вставили металевий штифт і зробили новий зуб. Я залишилася дуже задоволеною.
  • Була в клініці поки що лише два рази. Перший раз на консультації лікаря терапевта, другий раз на лікуванні. На консультації лікарка Ленько Ірина Ігорівна провела огляд, розповіла, де які у мене проблеми і що треба полікувати. Запропонувала зробити панорамний знімок. Завдяки йому знайшли ще пару проблемних зубів та зорієнтували мене за вартістю лікування. На лікуванні все пройшло безболісно, лікар була уважна та акуратна. Загальна атмосфера у клініці теж сподобалася. Привітний та доброзичливий персонал
  • Пройшло 2 місяці після лікування в клініці Люмі-Дент. Приємні враження нагадують мені щодня про чудового та професійного хірурга. Хочу побажати всьому колективу терплячих та вдячних пацієнтів у шляхетній праці всього Вашого колективу. Дякуємо обслуговуючому персоналу клініки за привітний прийом. Спасибі, що є такі люди. З повагою Таїса із Латвії.
  • Останнім часом почала уважніше ставитися до здоров'я своїх зубів, а приводом для цього послужив огляд, на якому виявили два невеликі карієси. І це при тому, що я регулярно чистю зуби двічі на день, використовую флосс і полоскання. Видаляла я карієс тут же, у стоматологічній клініці Люмі-Дент. Один із зубів довелося запломбувати. Також зверталася до цієї стоматологічної клініки для видалення зубів мудрості, тому що виявилося, що вони почали рости криво, і могли нашкодити здоров'ю сусідніх зубів. Обладнання у клініці сучасне, стоматологи – професіонали своєї справи. Можете сміливо звертатися.
  • Всегда очень боялся ходить к стоматологам, пока не попал в эту клинику (Киев, Оболонь). Делал чистку, пломбирование, замену коронки. Всё было проведено на высшем уровне, и совершенно не больно.
  • Был в клинике на Героев Сталинграда 24а в городе Киев, в целом клиника инновационная, врачи супер-компетентные, технологии позволяют лечить зубы на высшем уровне. Весь персонал приветливый, вежливый и высококвалифицированный. Лечился у врача Ленько Ирины. Остались только приятные впечатления. До новых встреч!
  • Был первый раз в клинике Люми-дент на оболоне Киев. На первый взгляд очень не плохо. Персонал максимально дружелюбный. Очень понравилось что назначили хирурга и ортодонт на одно время, пообщался с одним и параллельно с другим врачем, так же расписали что нужно сделать и объяснили почему именно так. В планах вырезать зубы мудрости и поставить брекет систему.
    После начала лечения дополню отзыв.
  • Обратилась в клинику на Оболони,город Киев по вопросу лечения канала. Обслуживание быстрое и качественное. В первую консультацию прописали программу лечения.
  • Обратилась в клинику на Оболони, г. Киев на консультацию по протезированию. Очень крутое обслуживание, клиника высокого уровня, отличный персонал. Советую к посещению!
  • Проходжу лікування в стоматологічній клініці «Люмі-Дент» на Оболоні ( м. Київ) у хірурга Лещук Олени Олександрівни. Проводили видалення зубів мудрості під седацією. Повністю задоволена результатом виконанної роботи. Все пройшло швидко та без больових відчутів. Кваліфіковані лікарі, нові технології в сфері стоматології та уважний персонал. З впевненістю можу рекомендувати цю клініку і з задоволенням прийду ще.
  • Чудесная атмосфера в клинике Люми-Дент на пр-те Героев Сталинграда,24а . Квалифицированно ответили на все мои вопросы, меня как врача полностью убедили в предварительном плане имплантации. Была на приеме у докторов Кустрьо Татьяны Валерьевны и Гайдаенко Александра Витальевича. Очень рекомендую!
  • Благодарю врачей за консультацию, чувствуется высокий профессионализм. Пришла за услугами брекет системы и виниров. Была в клинике Люмидент на Оболоне. Также делала компьютерную диагностику- сканирование и компьютерную томографию зубов.
  • Обратился в клинику Люми Дент на Оболони в г.Киев. Клиника находиться в моём доме. Получил консультацию и лечение на высоком профессиональном уровне. Дружелюбный персонал, стерильность на высоком уровне! Рекомендую клинику всем родным. Люми денту желаю процветания.
  • Лечил впревые зубы лазером в стоматологии Люми Дент на Оболоне. Буду не многословен - супер. Приятно осознавть, что стоматология нового поколения доступна всем!
  • Лікувала в стоматології Люмі Дент зуби місяць тому. Лікувала три зуба і видаляла зуб мудрості. Дякую за гарне лікування та якісне обслуговування! Наступного разу знаю куди треба звертатись.
  • Звернулась до стоматології Люмі Дент з гострим болем. Прийняли, оглянули, полікували зуб.Також написали план лікування з вартістю, якщо буду лікувати ще кілька проблемних зубів. Почала лікування без роздумів.Влаштувало, особливо те,що професійно та зрозуміло пояснили стан всіх зубів(не тільки проблемного). Моя оцінка 10!
  • Отличный сервис, спасибо. Обратился в клинику на Оболони для проведения имплантации зуба и дальнейшего протезирования. Операцию проводил доктор Лещюк Елена Александровна.Рекомендую!
  • Лікував у Вас зуби, Все на вищому рівні.Європейське обслуговування. Гарна нова техніка. привітний персонал, чисто і затишно. Рекомендую Люмі Дент!
  • Видаляв зуб мудрості у стоматології на Оболоні.Неприємна процедура, але лікар професійна, все зробили обережно і безболісно.Після поболіло, після анестезії, але результат задовольнив.Клініка хороша,чиста. До пацієнта уважне ставлення)
  • Лікувалась в стоматології минулого місяця. Сподобався результат і пломби на місці і тримаються міцно. Скоро буду робити чистку зубів.Раніше робила вже і задоволена.
  • Довго шукала стоматолога для себе і родини. Почались проблеми з яснами і мені порекомендували стоматологію Люмі Дент. Потрапила до лікаря Маренюк В. і не пожалкувала. Дуже професійний підхід до пацієнта. Ретельно оглянули і призначили лікування. Зробила Вектор терапію і ще комплексне лікування ясен і зубів. Зараз все добре і періодично ходжу на консультацію і огляд до клініки.
  • Лікую зуби в Люмі Дент вже років 6 спочатку лікувала на Ахматової, а потім переїхали на Оболонь і потрапила в іншу клініку на Левка Мацієвича 2/4. Якість обслуговування та професійного підходу не гірше. Тепер я Ваш клієнт у іншому районі. Роблю чистку та лікую зуби тільки у Вас і маю бездоганну усмішку!
  • Дуже давно не була у стоматолога. Майже рік. Раніше так не запускала зуби. І врешті решт вирішила звернутись до хорошої стоматології. У Люмі День була вже, тому й пішла знову до Вас. На прийом потрапила до Ленько Ірини Ігорівни. Сподобалось, що розповіли про стан зубів, яке потрібно лікування, стосовно кожного зуба,розписали план та вартість лікування та приблизно період всього лікування.Продовжую лікування, все добре.
  • Обратилась в клинику на Оболони для консультации терапевта (лечение кариеса) и хирурга (удаление зубов мудрости). Сразу натупила со временем, не заметив, что запись на два разных дня. Но здесь всё очень быстро решили, найдя время для обоих консультаций подряд. Очень боюсь стоматологов после бывшего неприятного опыта. Но в Люми-дент меня успокоили, очень подробно проконсультировали, даже согласилась лечить кариес не под полным наркозом, чего сама от себя не ожидала) На консультации сразу расчитали полную стоимость лечения, никаких сюрпризов на будущее. В целом, очень успокаивающая атмосфера, что для такого паникера в этом вопросе, как я, достаточно важно. Приятный персонал, все настроены на помощь и решение проблемы. Жду предстоящих процедур уже без паническое страха:) Спасибо!
  • Лечусь в клинике на Оболони в Киеве. Из- довольно плачевного состояния зубов прохожу через довольно сильное вмешательство с удалением зубов, лечением, установкой коронок и виниров, установкой имплантов. Прекрасный сервис, упор на качество лечения и обслуживания оставляют отличные впечатления о клинике Крайне доволен улыбками в стоматологии. Скоро и у меня будет улыбка))
  • Была в клинике в Киеве на Сталинграда. С первого же визита влюбилась в докторов, ассистентов, администраторов - ещё нигде и никогда не встречала настолько внимательного и бережного отношения к пациентам. И при этом технологическая начинка - на высочайшем уровне. В профессионализме докторов также уверена на все 100. Пока только второй визит, но, думаю, что останусь здесь очень надолго
  • Чудове обслуговування, турботливий та привітний персонал...Все на вищому рівні! Доступні ціни та бережне ставлення до клієнта, рідко можна зустріти таке ставлення до пацієнта. Раджу усім друзям та знайомим, так як сам дуже задоволений сервісом.
  • лыкувався в клініці Люмідент на Оболоні і отримав достойне лікування якого не отримував більше ні в яких клініках нашої країни.Я задоволений таким чудовим лікуванням в місті Києві.
  • Звертався до клініки двічі – на першому візиті дізнався, що у мене погано стоять зуби мудрості і їх потрібно видаляти, з першого візиту видалили 1 зуб, на другому ще 2. Все проходило настільки швидко, що я навіть не помічав, у який саме момент виравали зуби. І в цій же клфніці вперше дізнався за комп'ютерну анестезію. Звнртався до двох різних лікарів і обидва були дуже хорошими – все детально пояснювали та коментували. Звертався до клініки в Києві на Оболоні)
  • Сервис-супер, работники, врачи и медсестры выглядят как стюардессы, процесс отработан до мелочей, все очень быстро и понятно, и счёт в конце не убивает. Очень рада что Люмини-Дент уже есть рядом с домом на Оболони в Киеве.
  • Коли є необхідність в лікуванні зубів, завжди звертаюсь в клініку Люмі-Дент на Оболоні в місті Києві, оскільки довіряю лише професіоналам) тут працюють саме вони) до кожної окремої ситуації тут застосовується комплексний підхід, тобто дійсно намагаються вирішити проблему, а не лише усунути зовнішні прояви)
  • Звернулася в клініку на Оболоні в м.Києві. Була приємно вражена чіткістю дівчат на ресепшені, дуже задоволена оглядом лікаря та його поясненнями моєї проблеми, чуттєвим ставленням та професіоналізмом. Рекомендую!
  • Вперше звернулася в клініку "ЛюміДент" на Оболоні в м. Києві для видалення зубів мудрості, потім для постановки імплантату, настільки сподобалось лікування, що вирішила замінити старі коронки на нові сучасні. Клініка світового рівня, де застосовуються найсучасніші цифрові технології. Добре організована робота спеціалістів, лікарі чудово підготовлені до кожного прийому, працюють швидко, чекати не доводиться. Ввічливість, працездатність, вигляд лікарів на вищому рівні. Задоволена, рекомендую
  • Дуже хороша клініка в місті Києві на героїв Сталінграда. Шукав хорошу клініку по відгукам. Дуже приємний персонал, лікування повністю ще непройшов але поки що всім задоволений.
  • Були у Люмі Дент на Оболоні. Лікували дитині зубки вже не вперше. Дякуємо за уважність, і подарунки!
  • Мої враження від прийому у клініці хороші. Нічого зайвого консультація, план лікування, влаштувала ціна. Пролікувалась залишилась задоволена. Що хочу відмітити особливо, так це ставлення до пацієнтів. Дуже приємно, що присутня уважність до кожного слова, чи заперечення. На Оболоні зручне( особито для мене) розташування.
  • Проходила лікування на Оболоні у лікаря Людмили Андріївни Малашенко і залишилась задоволена.
    План лікування влаштовував і ціна також, а результат ще більше. Була вперше. і думаю не в останнє.
  • Цього місяця закінчила своє комплексне лікування в цій клініці, пройшла багатьох фахівців, поставили нові пломби, були брекети і нарешті мені зробили вініри, тепер тільки іноді на гігієну приходитиму. Я дуже вдячна всім лікарям Люмі Дент, тепер без сорому можу розмовляти та посміхатися, добре сплю та спокійно їжу все що хочу. Всім рекомендую клініку та лікарів тут – людське ставлення, красиве, все нове та сучасне.
  • У клініці Люмі Дент з порога приємно перебувати: красиво та затишно скрізь, уважний персонал. Була на прийомі у лікаря-гігієніста, це рідко, коли і професійні, і людські якості на висоті. Вдячна за те, з якою турботою та увагою вона поставилася до мене та процесу догляду. За короткий відрізок часу виконала якісну роботу! На прийомі мені було максимально комфортно, і я відчувала, що я в хороших руках, можна розслабитися.
  • Нещодавно зробила в Люмі Дент відбілювання, виглядає чудово, лікарі дуже вдало підібрала колір, відразу видно різницю до і після, процедура зовсім безболісна, недешева, звичайно, але результат того вартий. Ціни відповідають заявленим на сайті. Симпатичний інтер'єр у клініці, чисто, красиво, стерильно. Мені сподобалося, до відвідування можу рекомендувати і сама ходитиму ще!
  • Сподобалось, що досить легко записатися на прийом будь-яким способом. Для зручності записувався в телеграмі, там швидко сконтактував та потрапив на консультацію до лікаря ортопеда Гайдаєнко Олександра Віталійовича, на консультації зробили знімок, лікар оглянув та розпланував весь етап лікування. Багато працюю тому було важливо організувати лікування за часом, що ми одразу ж на консультації і зробили. Сподобалась атмосфера в клініці, ввічливий персонал, приємний сервіс.
  • Висловлюю подяку всьому колективу стоматології Люмі-Дент. У цій клініці спостерігаюся кілька років, була на видаленні та імплантації. Дуже задоволена. У клініці приємна атмосфера, чисто, комфортно, завжди індивідуальний підхід до кожного пацієнта, чуйний, доброзичливий персонал, а головне, працюють із найсучаснішими матеріалами та на сучасному обладнанні. Прийоми завжди чітко за призначеним часом. Зараз все чудово, не натішуся новим зубам! Дякуємо величезним лікарям клініки за професіоналізм! Ви найкращі!
  • До того як я звернулася до стоматологічної клініки Люмі-дент, в відділення на Оболоні, мої зуби були реально в жахливому стані. Зруйновані, жовті і мали абсолютно непривабливий вигляд, без сліз не глянеш. Дякуючи вам, моя посмішка змінилася буквально на очах.Фахівців високого рівня, складно знайти з першого разу. Але мені повезло. Дякую за мою гарну посмішку!
  • Вже декілька років лікую зуби в цій клініці у терапевта, зіткнулась з проблемою сколотого зуба, після консультації прийняв рішення встановити коронку, можу впевнено сказати, що це було мое найкраще рішення, всі етапи пройшли досить добре, лікар відповідав та пояснював мені всі моменти які мене цікавили та хвилювали, повністю задоволений результатом, буду і далі продовжувати лікування в цій клініці.
  • Лікував передній зуб, який у мене зламався. Там був і каріес і злам, лікували довго, так як треба було реставрувати. Лікування проходило безболісно, були трохи некомфортні відчуття, коли вводили анестезію, але то була не біль. Результатом я задоволений. Зуб відновленно, наче він і не ламався. Колір пломби лікар підібрав в акурат під колір моїх зубів. Рекомендую цю клініку та лікаря Артеменко Марту!
  • Видаляв зуби мудрості в Люмі Денті. Рентген, лікування і всі діагностичні процедури проходили в самій клініці. Додадково нікуди не їздив. Все лікування проходило без болю, приємна музика та вічливій персонал зробили процес ще комфортнішим. Єдине, що зуб мене турбував, але відвідати лікаря я зміг тільки через тиждень, у них щільний запис, це треба мати на увазі.
  • У мене почав боліти зуб мудрості. Біль став нестерпним, довелося йти в клініку. Я записався в стоматології "Люмі-Дент" на Оболоні. Стоматолог хірург оглянув, сказав що потрібно видаляти. Мені зробили анестезію, ніякого болю не відчував. Доктор видалення зуба мудрості зробив швидко і акуратно. Як пройшла анестезія, щелепа трохи боліла, лікар мені виписав знеболюючі і скоро все пройшло. Дякую.
  • У стоматології "Люмі-Дент" на Оболоні робила реставрацію зубів. Після відвідування клініки залишилася задоволеною. Акуратна, чиста клініка, ввічливий персонал, недорога. А Притолюк Валентина Олександрівна, це стоматолог-професіонал. Більше б нам таких приємних та уважних лікарів. Зробила все акуратно та комфортно! Спасибі вам велике.
  • Вперше відвідав клініку "Люмі-Дент" на Оболоні, особливо сподобалося, що все робиться на сучасному обладнанні. Ставив тут пломбу, морально підготувався до неприємних відчуттів, але був здивований анестезією яку мені зробили, досить комфортні почуття. Пломбування та реставрацію зробили чудово, не помітно навіть, що колись були якісь недоліки. Робив тут ще процедуру відбілювання зубів. Дякуємо всім фахівцям за вашу чудову роботу.
  • Нещодавно лікував карієс в клініці Люмі Дент на Оболоні. Ціни відносно середні по місту, але повністю себе виправдовують. Провів повний курс лікування та тепер маю здорову посмішку. Дуже раджу вам звертатися до спеціалістів цієї клініки, дякую!
  • Звернулася на чистку зубів так була заявлена акція по 1200 гривень за все. Все чищення пройшло майже комфортно, були трохи болісні моменти, але не хотіла вколювати анестезію, перетерпіла. результатом задовільна хоча й трохи болить десна и є невеличке підкровлювання, але лікар пояснила що це все тимчасово. раджу лікаря Ленько Ірину Ігорівну, мені сподобалося відношення та результат. Взагалом клініка зробила на мене приємне враження, хоча и чекала на чистку майже неділю.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.