Нагірна Юлія Михайлівна

4.6
Оцінити
стоматологічний гігієніст
стоматолог-терапевт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км

Професійну освіту отримала в Стоматологічної академії Полтави. В даний час працює в клініці «Люмі-Дент», де надає послуги з професійної гігієни ротової порожнини, лікування дентальних каналів із застосуванням мікроскопа і стоматологічного лазера. Крім того, Юлія Михайлівна реставрує зубний ряд, повністю відновлюючи форму зубів і колір емалі.

Професійний рівень спеціаліста підтверджується великою кількістю сертифікатів, отриманих у різний час після навчання на різних курсах підвищення кваліфікації та семінарах за участю провідних фахівців галузі. Так, у 2007 році лікар Нагірна отримала навички виконання реставрацій із використанням технологій «Dentsply International», а в 2009-му пройшла курси з застосування в ендодонтичному лікуванні методу обтурації кореневих каналів.

Відгуки 17
Ваш відгук
  • Часто хожу в стоматологію Люмі- Дент відбілювати зуби, роблять чудово, після відбілювання зуби ще зберігають свою білизну довгий час. І ціна чудова. Однозначно раджу цю стоматологію. Особливо вдячна Юлії Михайлівні за якісну роботу.
  • Прийшла до лікаря на прийом буквально навмання... Просто в двох інших клініках нічого, як видалення зуба, не пропонували... На імплант я, чесно кажучи, фінансово була не готова! Юлія Михайлівна запропонувала мені відновити зуб. Хочеться одразу відзначити її манеру спілкування – пояснює все дуже доступно і зрозуміло, лікар дуже терпляча, показала мені фото своїх попередніх робіт... Загалом, я довірилася лікареві та не пошкодувала! Довелося зі мною повозитись, але я навіть не думала, що за допомогою матеріалу для пломб можна зробити зуб заново! Дуже раджу цього лікаря – видно, що людина займається улюбленою справою!
  • Дуже рідко пишу відгуки, але в даному випадку не написати відгук — злочин. Дивовижне поєднання всіх найкращих якостей в одній людині. Найвищий професіоналізм і якість послуг. Завжди все за протоколом, завжди з коффердамом і під мікроскопом (якщо потрібно). Був у багатьох стоматологів, але якось побувавши у Нагірної Юлії Михайлівни, інших лікарів шукати більше не хочеться. Тому, якщо ви читаєте цей відгук, і ще не знайшли свого — вважайте, що вам дуже пощастило.
    Припиняйте пошуки! Лікар з великої літери, завжди у гарному настрої, завжди підбадьорить та заспокоїть.
    Друзям та знайомим раджу тепер лише Юлію Михайлівну.
  • Доброго вечера!Хочу поблагодарить Нагирну Юлию Михайловну,не один раз у нее проходила лечение и ни разу об этом не пожалела!все всегда случается в неподходящий момент,мне завтра лететь в командировку на несколько недель,а я падаю и отбиваю передний зуб!!!Это был кошмар!Слезы,истерика.....Благо через несколько часов я уже была с новым зубом!!!Огромное спасибо,Вам,Юлия Михайловна!Всех благ и удачи Вам!
  • Все очень понравилось. Клиника супер. Обратилась в отделение на Позняках со сложным лечением. Юлия Михайловна Нагирная очень компетентный доктор. Все рассказывает в процессе лечения, всегда консультирует, интересуется самочувствие после. Благодаря ей мне стали нравится мои зубки) Очень рекомендую.
  • Була у клініці «Люмі-Дент» на вул.Ахматової, 14А у Нагірної Юлії Михайлівни, вперше не почувала паніки під час процедури! Все дуже швидко, безболісно і якісно! Нарешті знайшла «свого» стоматолога в Києві ❤️
  • Сегодня мой второй визит в клинику Люми-Дент на Позняках г. Киев у доктора терапевта Нагирной Юлии Михайловны. Все очень понравилось! Без боли. Доктор все поясняла: что делаем, зачем. Супер! Про клинику и доктора узнала по рекомендации. Записалась на следующий визит в мае. Благодарю!
  • Клиника Люми-Дент, Киев, Ахматовой 14а. Прохожу лечение. Отличный сервис, профессиональный подход, отсутствие боли и дискомфорта. Рекомендую! Доктор Нагирная Юлия Михайловна.
  • Визит к доктору Нагорной Юлии Михайловны оставил приятное впечатление. Врач профессионал, знакома со стоматологом с 2013 года. Готова лечится только у нее.
  • Отличная клиника! Очень вежливые девочки на ресепшене и сотрудники колл-центра, адекватные цены и прекрасные врачи, с ними всегда легко, комфортно и есть результат. Проходила лечение в отделении на ул. А.Ахматовой 14А у Нагирной Ю.М., удаляла зубы мудрости у Мастерова Д.В., безгранично им благодарна!
  • Прохожу лечение в клинике Люми-Дент по адресу А.Ахматовой 14А в Киеве. Спасибо большое моему доктору доктору Нагирной за профессионализм, качество и отзывчивость при каждом обращении к ней. Развития и процветания
  • Добрый день. Хочу поделиться своим впечатлением об посещении стоматологической клиники на Позняках, г.Киев - Люми-Дент. Персонал этой клиники очень внимательный и доброжелательный, уютная обстановка. Хочу поблагодорить врача Нагирну Юлию Михайловну. Врач очень внимательная ,сразу располагающая к себе, на позитиве, перед лечением все объяснила - как именно будет происходить лечение, составили график лечения. Все очень профессионально. Всем рекомендую клинику к посещению.
  • Однозначно всім рекомендую стоматологiчну клiнiку "Люмi-Дент", все на вищому рівні!!! Хочу відзначити лiкаря-стоматолога Нагiрну Юлiю Михайлiвну. Я дуже задоволена її роботою і вдячна їй за професіоналізм.
  • Був на прийомі у Нагірної Юлії Михайлівни. Пролікував 2 зуба та робив чистку. Ціна адекватна, сервіс на вищому рівні, клініка чиста та затишна. Жінка також лікувала зуби в Люмі Дент і залишилась задоволена, тому й пішов. Не пожалкував.)
  • Мой муж посоветовал стоматологию Люми-Дент которая находиться на Позняках и мне очень понравилась. Отличное обслуживание. Советую. Хороший доктор стоматолог Нагирна Ю.М., рекомендую!)
  • Почали дуже боліти декілька зубів одразу. Так як більшість моїх зайомих лікуються в соматології Люм-Дент, то звичано ж і пішов туди. На огляді, стоматолог Нагірна Юлія Михайлівна, сказала, що мені треба ставити цілих три пломби. Ну і я одразу наважився на всі три. Встановлення трьох пломб, пройшло швидко і безболісно, навіть не очікував. Я дуже щасливий, що знайшов такого хорошого стоматолога! Дякую вам за ваші золоті руки!
  • Нещодавно звернулася в стоматологію Люмі-Дент, тому що потрібна була установка пломб. Сподобалася клініка. Чудовий рівень сервісу. Гарний ремонт, чистота. Тут приємно. Спершу приїхала на консультацію. Консультація є абсолютно безкоштовною. Лікар Нагірна Юлія Михайлівна, дуже доступно, детально та комфортно провела консультацію, потім провела лікувааня. Пломби абсолютно не відрізняються від зуба, дуже якісно виготовлені. Вся робота зроблена на відмінно! Спасибі.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.