Мастеров Дмитро Васильович

4.6
Оцінити
стоматолог-хірург
стоматолог-імплантолог
щелепно-лицьовий хірург


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км

Дмитро Васильович - фахівець з хірургії та імплантології. Є членом Асоціації стоматологів України. Закінчив медичний університет УАНМ в Києві. Стажувався на посаді щелепно-лицьового хірурга при кафедрі НМУ ім. Богомольця та в низці приватних стоматологій.

До списка його обов'язків входить виконання одномоментної та двоетапної імплантації, підготовчий етап імплантації (нарощування кісткової маси), усунення ускладнень після встановлення імпланта, операції на навколозубних тканинах і зубозберігаючі операції.

Імплантацію проводить із застосуванням випробуваної іноземної продукції - імплантів Штрауманн, Біогорізонт, Мегаджен, Необіотек.

Пройшов курси підвищення кваліфікації, на яких вивчав проведення синус-ліфтингу, усунень ускладнень після операції; пройшов тренінг для роботи з комп'ютеризованою системою місцевої анестезії. Відвідує симпозіуми і конференції в Україні та за кордоном.

Відгуки 20
Ваш відгук
  • Лікар Мастеров Дмитро Васильович компетентний, детально консультує. Мені роз'яснили план лікування імплантації, навіщо і чому необхідні певні процедури Сподобалося, що лікар націлений на результат - відновлення гарної усмішки.
  • Найкращий лікар, до якого я зверталася. Були проблеми із зубами та гостра необхідність їх видалення, і до цього спостерігалася у міській стоматології, де стоматолог дуже неакуратно та болісно провела видалення. Після цієї ситуації боялася стоматологів, але потрапила до Дмитра Васильовича.
    і дуже цьому рада. Видалив два зуби без болю і страху, хоча був важкий випадок, також лікар підказав як правильно доглядати в моєму випадку і як далі проводити лікування. Планую відвести до цієї клінікі всю сім'ю.
  • Висловлюю свою подяку лікарю-хірургу стоматологічної клініки Люмі-Дент – Мастерову Дмитру Васильовичу.
    Дмитро Васильович - чуйна, уважна, добра людина, завжди готова вислухати і вникнути в суть проблеми.
    Неодноразово зверталася до Майстрова Дмитра, завжди йду з позитивним настроєм, бо впевнена, що процедура пройде миттєво, безболісно та під чуйним керівництвом!
    А ще, хочеться відзначити асистента за дуже ввічливе та уважне ставлення до кожного пацієнта!
    Нехай Ваші людські якості та небайдужий підхід до справи й надалі вдячний відгук у серцях пацієнтів.
  • Хочу от всей души выразить благодарность замечательному врачу Мастерову Дмитрию Васильевичу за его профессионализм, человеческие качества , знание своего дела. Обращаюсь не первый раз и всегда довольна результатом. Последний раз вырывал зуб, всё прошло быстро и безболезненно!
  • Я находилась в клинике Люми-Дент, на Анны Ахматовой и мне установили имплан Нобель, доктор Мастеров Дмитрий Васильевич, все прошло комфортно и безболезненно, хотя перед процедурой было определённое волнение. Спасибо огромное, буду рекомендовать своим друзьям и близким Вашу клинику!
  • Робила імплантацію та протезування зубів у Мастерова Д.В. - чудово,гарний лікар, професійна робота. Вже пів року з новими зубами і без нарікань. Гарна стоматологія - хороших і вдячних Вам пацієнтів Люмі Дент!
  • Удаление, лечение, имплантация, протезирование - всё это я прошла в клинике Люми-Дент! И благодарна своему врачу Мастерову Дмитрию - хирургу с большой буквы с золотыми руками за отличную работу.
  • Була проведена консультація, з подальшим лікуванням, лікарями Мастеровим Дмитром Васильовичем і Дністранським Вадимом Ігоровичем. Професійно і в повному об'ємі.Клініку ЛюміДент на Позняках в Києві рекомендую всім!
  • Дмитрий Василевич Мастеров и его команда - просто волшебники. Было очень страшно удалять зубы но все в клиники очень поддерживают и окружают заботой, с первого шага , Инна и Таня - очень приветливые . Ахматова Киев - рекомендую
  • Проводили видалення двох вісімок. Лікар Мастєров Дмитро Васильович провів процедуру максимально професійно,безболісно та комфортно. Вул.Ахматової 14а, м Київ. Рекомендую!
  • Первичная консультация в Lumi-Dent г.Киев, ул. Анны Ахматовой 14А у Мастерова Дмитрия Васильевича прошла отлично. Доктор провёл детальную консультацию и ответил на все интересующие вопросы, получила расчеты на 3 этапа лечения на выбор. Определяюсь и продолжаем сотрудничество. Рекомендую.
  • Были в гостях на Позняках. Выражаю благодарность за профессиональную консультацию доктору Мастерову Д.В. в клинике "Люми-Дент". Осталась очень довольна сервисом и внимательным отношением! Ожидаем,что все будет хорошо,ведь из четырёх клиник мы выбрали Вас.
  • I had an implant surgery with bone grafting at this clinic. The surgery went well, it's been more than a month since my surgery . The surgeon Masterov Dmitriy Vasilievich is an excellent professional. The while team is caring and professional.
  • Благодарю доктора хирурга Мастерова Дмитрия Васильевича, за безболезненное удаление. Спасибо всем доволен. Благодарю! Спасибо Клинике Люмидент на Позняках! Обязательно продолжу лечение в этой клинике! Огромная благодарность врачам Мастерову и Слабоспицкому за профессионализм. Это врачи от Бога. Внимательные, чуткие, прекрасные профессионалы своего дела.
  • Супер терплячі і мега підтримка! Дмитро Васильович Мастеров крутий лікар! Дякую Люмі-Дент Позняки!!!! Дівчатка- ви найкраща підтримка :*
  • Проходили лікування в Люмі-Денті на Позняках в Києві у лікаря Мастєрова Д.В., все сподобалось. Клініка сучасна та чиста. Зручний під’їзд. Персонал приємний та кваліфікований. Найкраща ціна в Києві на дані послуги!
  • Огромная благодарность Мастерову Дмитрию Васильевичу за высокий профессионализм. Удалял сложный зуб мудрости, все прошло хорошо. Хочу порекомендовать всем кто сомневается, не может принять решение. Сейчас прохожу лечение у ортодонта Яворской Эвелины Олеговны. Все ещё впереди.Клинике Люмидент на Позняках процветания.
  • Видаляли сину підлітку два нижні моляри у хірурга Мастєрова Дмитра. Видалення проводили під місцевим наркозом, зі слів сина больових відчуттів під час видалення взагалі небуло і навіть при введенні самого наркозу, застосовували якусь комп"ютерну анестезію, раніше з таким не стикались. Після видалення сину на місці ж одразу зробили контрольний знімок ,щоб перевірити чи все якісно зроблено , мені теж показали. Тепер я переконавшись в тому, що там все видалено і нічого зайвого не залишилось спокійно чекаю моменту зняття швів. Сину призначили антибіотик на пять днів. Син три дні походив хомячком - це всі наслідки видалення його вісімок. Через неділю знімати шви. Всім дууууже задоволені і всім буду рекомендувати звертатись до Вас!!!.
  • В клініці у лікаря Мастерова Дмитра Васильовича видаляв восьмий зуб. Була досить складна ситуація, я досить сильно хвилювався як все пройде, але все пройшло швидко и без ускладнень. Тепер я розумію, наскільки важливо знайти хорошу стоматологію та грамотного фахівця. Окремо хочу відмітити консультацію, на якій лікар відповідав на всі запитання зрозуміло і спокійно. У Люмі-Дент справді індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
  • Після першого візиту до Дмитрa я перестав побоюватись стоматологів, на наступний прийом вже пішов з посмішкою. Всім рекомендую, професіонал своєї справи і дуже хороша людина.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.