Ковальчук Юлія Сергіївна

4.5
Оцінити
лікар-ортодонт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км

Ковальчук Юлія Сергіївна займається ортодонтичним лікуванням дорослих і дітей.

Є провідним фахівцем у галузі міофункціональної терапії і дихальних програм в клініці «Люми-Дент». В роботі використовує індивідуально виготовлені пластини і эластопозиционеры, Bioblock, Tween block, BWS дуги, всі види брекет–систем.

Закінчила медичний університет УАНМ в Києві. Постійно проходить освітні курси в Україні та Європі.

Брала участь в авторських курсах професора Лондонського королівського університету Джона Флаттера «Метод міофункціональної корекції дисфункцій м'яких тканин обличчя й постави у дітей з постуральними порушеннями», «Дихальна програма. Відновлення правильного діафрагмального дихання», дворічний курс «Миофункциональное лікування в ортодонтії».

Дійсний член асоціації ортодонтів України і Європи.

Відгуки 15
Ваш відгук
  • Звернулась до клініки для встановлення брекетів, носила рік і тепер посмішка не сходить з лиця!) Вдячна уважним та доброзичливим адміністраторам! Величезне ДЯКУЄ Ковальчук Юлії Сергіївні та іншим фахівцям клініки за мою нову посмішку! Процвітання Вам та успіхів!
  • Лікар ортодонт Ковальчук Юлія Сергіївна -чарівник! Кажу велике спасибі! Брекети, це штука, яка вимагає терпіння, але і результат того вартий! Якщо хтось сумнівається ставити їх, чи ні-однозначно ставити! Адже здорова і красива усмішка, це не лише запорука вашого особистого достатку собою, а й запорука успіху в житті. Тому ставте брекети, нічого не бійтеся, і незабаром ви чутимете тільки компліменти на свою адресу, ви станете більш впевненими , і ваше життя заграє по-новому!
  • Я вважаю, що нам дуже пощастило з вибором ортодонту. Лікар – Юлія професіонал із великої літери, а такого щирого підходу до дітей я взагалі ніде не бачила. Всім знайомим із дітьми рекомендую саме вас!
  • Врач очень досконально объяснила и рассказала мне всю необходимую информацию. Остались только положительные эмоции! Юлия Сергеевна профессиональный доктор. Сейчас уже думаю над тем, что бы записаться на повторный приём. Чувствую, что этому человеку можно доверять. Для меня эта встреча была очень полезной в ходе которой доктор составила мне план лечения. Я была первый раз у этого специалиста и ещё сложно выделить что-то конкретное.
  • Юлия Сергеевна провела мне лечение по выравниванию зубов, очень понравилось лечится у нее, грамотная, профессиональная, все время была на связи, советовала и наблюдала за мной. Очень ее рекомендую, если нужны были внеплановые визиты, доктор находила время.
  • Прозрачные каппы "Easy Align" - это нечто, в хорошем понимании. Считал что исправление прикуса может быть только с помощью классики, но носить металлические не захотел, поэтому внял совету ортодонта Ковальчук Юлии Сергеевны, и начал процесс коррекции элайнерами, новейшим методом с массой преимуществ.
    Во-первых практически незаметны, во-вторых ну очень удобны, во время ношения вообще о них забываешь, цена выше чем у металлических, но оно того стоит, за это не жаль и раскошелиться. Носил полгода, за это время
    сменил шесть капп, и в конце получил абсолютно ровные зубы.
    Спасибо Вам от благодарного клиента!
  • Після численних консультацій зустрівся з Юлією Сергіївною і відразу зрозумів, що знайшов свого доктора. Дуже уважна, добра, завжди розповість, пояснить, відповість на всі запитання. радий що зустрів її.Сподіваюся мій відгук допоможе вам зробити правильний вибір. Рекомендую!
  • Завжди боялася стоматологів, але тут довелося йти виправляти прикус. Звернулася до Люмі-Дента, бо це найближча стоматологія до мене. Персонал чуйний та привітний. Зубний лікар ортодонт Ковальчук Юлія дуже дбайлива, розповідала мені весь процес лікування брекетами, що, на диво, дуже заспокоювало. Загалом не помітила, як минул час першого візиту! Все без болю, сліз та нервів! Тепер стоматологів боюся трохи менше) Дякую.
  • Посетили клинику на Позняках. Были у ортодонта Ковальчук и детского стоматолога Коротковой. Получили подробную консультацию и сделали гигиеническую чистку. Остались довольны. Прийдём ещё.
  • Была в клинике Люмидент. Отличный приём, рекомендую доктора Ковальчук Юлию. Осталась довольна приемом, доктор рассказал подробно о моем плане лечения. КТ можно сделать прям в клинике, а не ехать по другому адресу. Цены средние и доступны. Спасибо за улыбку)))
  • Всем Добрый день
  • Раньше я как-то не сильно обращала внимание, что у меня немного не ровные зубы. Но на сегодняшний день это считается – моветон. И вот я в свои с хвостиком решилась все-таки подправить свою улыбку. Я человек основательный и изучив вопрос, занялась поисками ортодонта. Клинику выбрала благодаря потрясающему результату свей подруги. Лечение проходила в клинике на Позняках в «Люми-Денте» у доктора Ковальчук Юлии Сергеевны. Доктор с высокой ответственностью подходит к своей работе. Как результат у меня идеально ровные зубы и я очень сильно довольна результатом. Мне понравилось, что доктор принимает решение по поводу выбора брекетов, основываясь на современных стоматологических технологиях. Теперь и я буду советовать эту клинику своим знакомым. Вообщем, не бойтесь делать красивые улыбки в любом возрасте)
  • Особлива подяка лікарю, Ковальчук Юлії Сергіївні за професійність, індивідуальний підхід! Лікар провела надзвичайно професійне лікування і протягом 2,5 років носіння брекет системи я відчувала підтримку, терпіння та впевненість у кожному кроці. Рекомендую всім Юлію Сергіївну Ковальчук, якщо хочете мати гарну, здорову посмішку!"
  • Лікуємося в клініці Люмі-Дент на Позняках в Ковальчук Ю.С.Дуже кваліфікований і уважний спеціаліст!Проходимо ортодонтичне лікування.Рекомендуємо!
  • Були у дитячого ортодонта Ковальчук Юлія в клініці на Позняках.Плануємо ставити брекети, обслуговування на вищому рівні.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.