Стоматологія Доктор Зуб

4.1
Оцінити
пн-сб
08:00-20:00
нд
09:00-18:00
вул. Чистяківська, буд. 2а
  Святошин 260 м
  Нивки 610 м
Розповісти друзям

Медичний центр «Доктор Зуб» - сімейна стоматологія, в якій можна пройти рентгенодіагностику та лікувальні процедури. Також пацієнтам, які планують змінити форму чи колір зубів, і відновити цілісність емалі, стоматолог-гігієніст видалить зубний камінь ультразвуком чи наліт – системою Air Flow. Для відбілювання емалі у клініці використовують лазерну установку.

Тим, хто має підвищену чутливість зубів, також можна звернутися за допомогою в стоматологію «Доктор Зуб». Пацієнту з цією проблемою зроблять спеціальну аплікацію для зниження чутливості, і через деякий час він знову зможе повернутися до звичного способу життя (вживати холодні та гарячі напої та їжу).

Для тих, хто хоче визначитися з методом протезування чи вияснити і усунити причину болісних відчуттів в ротовій порожнині, проводиться безкоштовна консультація. Діє зручна система знижок. Наприклад, відвідавши клініку протягом двох 2 днів до дня народження, після нього чи безпосередньо в день народження, ви отримаєте 15% знижку на лікування.

У стоматології «Доктор Зуб» працюють імплантологи з досвідом роботи понад 6 років. Для встановлення пацієнт може обрати одну із 10 систем від різних виробників. Є три цінові категорії: економ, бізнес і преміум. Таке різноманіття дозволяє підібрати імплант, спираючись на стан щелепних кісток пацієнта та його побажань щодо вартості лікування. На виконану роботу дається від 10 років гарантії.

Послуги і ціни
Встановлення кофедраму
70  грн
Пломбування каналів
200  грн
Встановлення тимчасової пломби
90  грн
Лікування карієсу
380  грн
Встановлення світлової пломби
300  грн
Просте видалення зубів
400  грн
Пластика вуздечки язика або губи
800  грн
Складне видалення зубів
800  грн
Шинування зубів
300  грн
Ортопантомограма (панорамний знімок)
250  грн
Комп'ютерна томографія
350  грн
Лікування зубів у дітей
300  грн
Встановлення бюгельних протезів
4400  грн
Встановлення вінірів на зуби
4800  грн
Встановлення повних знімних протезів
2400  грн
Встановлення металокерамічних коронок
1250  грн
Встановлення суцільнокерамічних коронкок
4400  грн
Встановлення металічних коронок
500  грн
Встановлення куксової вкладки
380  грн
Встановлення імплантів Alpha Bio
Встановлення імплантів Nobel Biocare
Одномоментна імплантація зубів
Очищення Air Flow
750  грн
Зняття зубних відкладень
400  грн
Лазерне відбілювання
3500  грн
Художня реставрація зубів
750  грн
Прикраси для зубів
250  грн
Відгуки 3
Ваш відгук
  • После неудачного вырывания "зуба мудрости" в Альфамеде, искала другую клинику, чтобы вырвать следующий "зуб мудрости". Нашла положительный отзыв на одном сайте об этой клинике и решилась попробовать. Так профессионально, быстро и качественно мне никогда не вырывали зубы в принципе, а тем более "восьмерку" . Огромное спасибо Саркисяну Георгию Левайовичу!
  • Клиника просто супер! Узнала о ней от подруги, которая лечилась у Валентины Яковлевой, ортодонта. Подруге за 1,5 года выровняли зубы брекетами, очень красиво, просто голливуд получился! Я, заразившись ее примером тоже решила заняться своей улыбкой и наконец поставить имплант на место утерянного зуба. Я очень ответсвенно подошла к выбору клинки, пару месяцев только мониторила отзывы в интернете и решилась поти в Доктор Зуб. Основными критериями для меня были: компетентность и опыт докторов, современное оборудование и приемлимая стоимость. Лечил меня Георгий Саркисян, хирург. Очень приятный и квалифицированный специалист. Работой и отношением я осталась полностью довольна. Желаю успехов и процветания стоматологии Доктор Зуб!
  • Отвратительная клиника:"доктор" Карина Дмитриевна Иванова на 1 зуб забрала у меня 1360грн-временная пломба,какие-то прижигиния,рентгены необоснованные,я терпела боль без обезбаливания,манипуляции,которые мне делали в совке еще,
    итог-некомпетентность врача и обдираловка
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.