Стоматологія Люмі-Дент

(Солом'янка)

4.8
Оцінити
пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
нд
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
вул. Левка Мацієвича 2/4
  Вокзальна 2.5 км
  Шулявська 3.25 км
  Деміївська 4.75 км
Розповісти друзям
Лікуйте зуби вигідно в мережі стоматологічних клінік "Люмі-Дент". Тільки до кінця місяця знижки на всі популярні стоматологічні послуги до -50%.

Працююча стоматологія в Києві Люмі-Дент входить до рейтингу найкращих стоматологій України, що пропонують клієнтам послуги на найвищому професійному рівні із застосуванням інноваційних технологій та обладнання від найкращих виробників з Європи та Америки.

Головною метою роботи клінік «Люмі-Дент», розташованих у різних районах Києва, є надання широкого спектру якісних стоматологічних послуг, які дають можливість пацієнту вирішити важливі завдання.
• Назавжди виправитися від паніки та страху, з якими завжди було пов'язане відвідування зубного лікаря.
• Отримати необхідну допомогу з використанням новітніх технологій та найновішого обладнання за доступними цінами.
• Не хвилюватися про те, що початкова ціна може збільшитись до кінця лікування. Вона залишиться незмінною, а при необхідності проведення додаткових процедур може коригуватися тільки за вашою згодою.
• Побачити фінальний результат ще до початку протезування завдяки цифровому моделюванню посмішки в 3Д форматі.
• Стати володарем білої посмішки і сміливо дарувати її оточуючим!

Відкрита стоматологія в Києві - Мережа клінік «Люмі-Дент» посідає місце у трійці найбільших столичних приватних клінік та має 23 лікарські кабінети

Ви можете прямо у нас пройти діагностику:
• отримати прицільний знімок;
• зробити панорамний знімок зубів,
• пройти комп'ютерну томограму, телерентгенограму.

Ми ведемо прийом у воєнний час, тому у наших пацієнтів не виникає питання “Яка стоматологія працює в Києві”, тому що вони знають, що стоматологія Люмі-Дент завжди готова надати допомогу.
Послуги і ціни
Лазерна стоматологія
290  грн
Лікування зубів під наркозом
3850  грн
Ремінералізація зубів
270  грн
Лікування зубів без бормашини
1450  грн
Пломбування каналів
1200  грн
Герметизація фісур
725  грн
Встановлення світлової пломби
1350  грн
Лікування зубів при вагітності
Консультація стоматолога-терапевта
Видалення зубного каменю
590  грн
Просте видалення зубів
780  грн
Видалення кіст і гранульом
2210  грн
Пластика вуздечки язика або губи
1500  грн
Сінус-ліфтинг
8990  грн
Резекція верхівки кореня
2400  грн
Консультація стоматолога-хірурга
Видалення зубів при вагітності
Лікування пародонтиту
5600  грн
Консультація пародонтолога
700  грн
Шинування зубів
790  грн
Кюретаж пародонтальних кишень
4040  грн
Плазмоліфтінг ясен
2300  грн
Ортопантомограма (панорамний знімок)
290  грн
Прицільний рентген-знімок 1 зуба
170  грн
Огляд і консультація
Комп'ютерна томографія
370  грн
Рентген зубів
170  грн
Консультація дитячого ортодонта
Консультація дитячого стоматолога
350  грн
Лікування карієсу у дітей
1200  грн
Металеві брекети
14665  грн
Встановлення брекет-системи
6999  грн
Керамічні брекети
20099  грн
Сапфірові брекети
26685  грн
Знімний елайнер (капа)
12500  грн
Ретейнер для зубів
855  грн
Знімна пластина для зубів
5200  грн
Трейнер для зубів
5000  грн
Консультація стоматолога-ортодонта
Лінгвальни брекети
55000  грн
Брекети Damon
20699  грн
Консультація стоматолога-ортопеда
Встановлення бюгельних протезів
12950  грн
Встановлення вінірів на зуби
6090  грн
Встановлення повних знімних протезів
10340  грн
Встановлення нейлонових протезів
8800  грн
Встановлення металокерамічних коронок
4890  грн
Встановлення люмінірів (голлівудський вінір)
14299  грн
Встановлення куксової вкладки
4510  грн
Встановлення зубних коронок
4890  грн
Встановлення часткових знімних протезів
8800  грн
Встановлення цирконієвих коронок
7500  грн
Консультація імплантолога
Встановлення імплантів Nobel Biocare
33500  грн
Встановлення імплантів Straumann
19655  грн
Встановлення имплантів Mis
8000  грн
Імплантація All-on-4
238341  грн
Виличні імпланти
32000  грн
Відбілювання Zoom
2200  грн
Очищення Air Flow
615  грн
Професійна чистка зубів
1599  грн
Зняття зубних відкладень
1599  грн
Лазерне відбілювання
2200  грн
Фотовідбілювання
2050  грн
Виготовлення кап для домашнього відбілювання
2900  грн
Фторування зубів
225  грн
Відбілювання Beyond
2110  грн
Художня реставрація зубів
1350  грн
Філії
Усі філії 2
Відгуки 154
Ваш відгук
  • Професіоналізм та уважне ставлення до пацієнта у клініці Люмі-Дент, приємно дивує. Сподіваюся, вже наступного разу прийду лише на профілактичний огляд. Бажаю подальших успіхів у роботі, звичайно ж, здоров’я та вдячних пацієнтів!
  • Найкраща зі стоматологічних клінік, які не пропонують зайві додаткові послуги, все в рамках пристойності. Проходжу лікування у цій клініці і все влаштовує, а також встановила брекети. Дуже задоволена лікарем. Дуже ввічливий та кваліфікований персонал, з яким приємно спілкуватися. Рекомендую цю клініку.
  • Дружина у цій клініці лікувала зуби та порекомендувала мені. Тут суто завжди, все в принципі пристойно. Був учора на установці брекетів. Доктору окреме спасибі, все взагалі супер. Це дуже добрий лікар і людина. Лікар після всіх процедур відповідала на запитання, надавала рекомендації, все було добре після прийомів.
  • Дуже привітний адміністратор, дуже добрий лікар! Все докладно пояснила, почистила, полікувала, більше не болить! Тепер лише сюди! Клініка, яку дійсно довго шукала і нарешті знайшла! З відмінними лікарями! У зручному місці! Я просто у захваті! Дуже рекомендую. Якщо не знаєте хорошого стоматолога чи клініку, якщо хочете, щоб результат перевершив очікування, якщо хочеться, щоб більше не боліло! То вам сюди!
  • У клініці Люмі-Дент я була вперше. Загалом, ставлення персоналу було хорошим, усі були дуже ввічливими та прийняли мене вчасно. У плані умов, на мою думку, все було чисто і красиво, дотримувався маскового режиму. Бахіли видавали прямий у клініці, а маска в мене була з собою. Мій прийом зайняв приблизно 30 хвилин, гадаю, що його тривалість залежить від ситуації, але мені цього часу вистачило.
  • Давно не відвідувала цю клініку, але розболівся зуб. Я прийшла на прийом у нове відділення , сучасно, комфортно. Я боялася, але мене зустріла адміністратор і заспокоїла. Ми заповнили документи, які потрібно. На прийомі терапевт провів огляд та перенаправив до хірурга. Я в захваті! Так швидко вирішили мою проблему! Щиро дякую, дуже приємно. Усі співробітники побажали якнайшвидшого відновлення.
  • У цю стоматологію звернулася вперше. Мені видаляли зуб мудрості. Спочатку я прийшла, думаючи, що можна здійснити лікування, а з’ясувалося, що краще вилучити. Все пройшло добре, якщо зважити, що видалення було складним. Удома у мене виникли питання, я дзвонила, лікар проконсультував телефоном. Лікар ставився до мене добре, не грубіянив, озвучив необхідні рекомендації, які таблетки приймати і коли. Планую відвідати клініку знову, тому що потрібно ще й лікування.
  • Я часто ходжу до цієї клініки. Мені дуже подобається, особливо в порівнянні з іншими. У стоматології зроблено гарний ремонт, сучасне обладнання, всюди все чисто, акуратно. Лікар дуже уважна, ввічлива і звичайно, компетентний професіонал своєї справи.
  • Все було швидко та якісно, нічого поганого. Все пройшло так, як я очікував. У мене не було повноцінного прийому, де я сидів би в кріслі 1 або 2 години. У мене був огляд та консультація, які тривали 10–15 хвилин. Від лікаря я отримав те, що хотів. Тепер я записаний на операцію. Лікар дала мені всі необхідні рекомендації. Розмовляла вона зі мною нормально. Я не маю до неї жодних претензій. За потреби я відвідав би її ще раз.
  • Наполегливо рекомендую Люмі-Дент. Видаляла 2 складні зуби мудрості з розгалуженим корінням, всього кілька хвилин, жодних труднощів і проблем. Завжди йде назустріч, допомагає скласти план лікування, приїжджаю до неї з іншого міста, завжди у щільному графіку знаходить зручний час.

  • Кініка просто чудова. У мене найкращі враження про Люмі-дент. Чудові лікарі тут працюють! Вони так допомогли моєму чоловікові, допомогли моїй дочці і мені самій. Всім її раджу, усім бажаю! Таких людей, таких лікарів, таких спеціалістів дуже важко знайти! Справді чудові, талановиті люди! Чудові дівчинки адміністратори. Хороший весь коллектив! Я дуже рада, що потрапила до цієї клініки. Клініка незрівнянна.
  • Лікувала зуби у стоматології Люмі-Дент. Все дуже сподобалося: чисто, вільно, прийом строго за часом, ввічливий та уважний персонал від санітарок до лікарів. Не зазнала жодного дискомфорту ні під час лікування, ні після нього.
  • Проходила лікування у стоматологічній клініці ЛюміДент за адресою Левка Мацієвича 2/4.Зауважень немає.Навпаки,є тільки слова подяки,лікарям-стоматологам,персоналу.Якісний сервіс,швидкі консультації та маніпуляції,гарних лікарів.
  • Неодноразово ходила лікувати зуби в цю клініку. Дуже задоволена обслуговуванням, лікарі – професіонали своєї справи! Лікують акуратно.
  • Із зубами були великі проблеми. У цій клініці можна за дуже розумну вартість полікувати зуби! Результатом залишилася задоволена.
  • Ставили сину брекет-систему у Люмі Денті на Левка Мацієвича. Швидко,якісно та з нормальною ціновою політикою. Дитячі лікарі стоматологи з дітьми на одній хвилі, що моя дитина навіть сльози не пустила щодо відвідування стоматологу. Можу зі впевненістю сказати, що дійсно сервіс-ліпше набагато ніж в деяких інших кініках в яких ми бували чи наші знайомі.
  • Вже майже пів року уся моя сім’я проходить лікування у мережі ЛюміДент на Соломенці.Дуже задоволені оперативність лікарів. Посмішкам адміністраторів.Щодо чистоти,то взагалі,в нас питань немає.Все дуже чисто ніби в операційному кабінеті.
  • Люмі-Дент - чудова клініка. Адміністратори на ресепшені дуже ввічливі та приємні. Перед кожним прийомом повідомляють. Також окрема подяка лікарю за професіоналізм та консультації з лікування. Завжди все на відмінному рівні та з відмінною якістю. Дуже все якісно зроблено, все пояснив та показав. Із задоволенням рекомендую клініку.
  • Я випадково у Люмі-Дент потрапила. Давно треба було зубом зайнятися, але я ніяк не наважувалася. А повз цю клініку я по дорозі на роботу проходжу - вона дуже зручно розташована. Ну я й подумала – зараз чи ніколи! Чесно кажучи, я була впевнена, що зуб мені видалять. Але виявилося зуб можна врятувати. Адже лікар могла б не морочитися! Загалом, зубик у мене залишився цілим. І полагодили його так, що й не скажеш, що він майже повністю зруйнований!
  • Вирішила перевірити клініку Люмі-Дент на Соломенці,бо тут мешкаю клініка,з мого бачення має дуже багато гарних відгуків.Я не пошкодувала,що звернулася саме сюди.Ціни середні,дуже гарне та сучасне стоматологічне обладнання.Все роблять швидко,клініка також має свій рентген кабінет,де за 10 хвилин я отримала на місці свій знімок.Раджу клініку Люмі-Дент.Воно того варто!
  • Хороша стоматологія, хороші досвідчені лікарі. І лікувала, і рвала зуби, зараз протезуванням займаюся. Є всі послуги, нікуди не треба ходити. Ціни не завищені.Я дуже задоволена,що звернулася до них і жодного разу не пошкодувала.При їх завантаженості завжди можна потрапити зі своїми зубними проблемами та вирішити їх.Буду рекомендувати всім,хто запитає мене.
  • Выражаю благодарность от всей нашей семьи: и я, и муж обзавелись прекрасными улыбками благодаря клинике Люми-Дент. Хочется отметить работу всех врачей действительно лучшие профессионалы в своем деле. Будем обслуживаться и дальше только здесь - потому что уверены, что здесь сделают качественно и всегда проконсультируют по любому вопросу. Спасибо, что вы есть))
  • Хочу залишити свій відгук про відвідування стоматології Люмі-Дент. Я в повному захваті. Коли переступила поріг стоматології, то навіть не зрозуміла, що це стоматологія . Обстановка дуже комфортна, спокійна, та доброзичлива. Немає плачучих і зляканих дітей та нервових батьків. А це дуже важливо. Так само хочу висловити величезну подяку лікарям за виконану роботу. Хочу сказати величезне ВАМ дякую, за ваш професіоналізм, за увагу теплоту та добре ставлення до маленьких пацієнтів. Лікували зубки доньці Анастасії. Тому обов'язково рекомендуватиму Люмі-Дент своїм знайомим.
  • Прекрасна клініка, добрий та чуйний персонал, а головне, високий професіоналізм лікарів. Окремо хочу висловити свою нескінченну подяку своєму лікарю. Велике спасибі за чудову роботу та чари (в руках лікаря чарівним чином зникав мій первісний страх)! Якщо хочете побувати зі стоматології 21-го століття, то вам у Люмі-Дент!
  • Хочу залишити позитивний відгук про стоматологію Люмі-Дент – все дуже чисто і стерильно, що для мене дуже важливо. Дуже приємний персонал - це про лікарів і про адміністраторів. Робила профгігієну - все супер (є з чим порівняти, тому що робила дуже багато разів).
  • Хочеться відзначити чудову організацію роботи клініки. Починаючи з адміністраторів закінчуючи фахівцями. Маючи дуже багату історію отримання стоматологічної допомоги, не можу не відзначити професіоналізму лікарів клініки Люмі-Дент , а також технічний рівень.
  • Дуже сподобалося відвідування клініки Люмі-Дент, лікарі все розповіли і навіть показали наочно, лікування було безболісним. Дуже грамотні лікарі, всім рекомендувати.Клініка сподобалася, зручне розташування, ввічливі адміністратори, гарний інтер'єр та приємні знижки!
  • На чищення зубів в Люмі-Дент, я потрапив випадково. Так вийшло, що в мене дуже болів зуб і коли біль вже був нестерпним, так вже й бути для себе, я звернувся до стоматолога. Оскільки до Києва я переїхав нещодавно по роботі, то це була найближча клініка до будинку. Мене дуже швидко змогли прийняти, оскільки біль був нестерпним. Швидко та безболісно мені почистили канали хворого зуба, а потім поставили пломбу. Після того, як лікар поставила пломбу, порекомендувала записатися на професійне чищення та проконсультуватися з парадантологом.Якщо врахувати, що я багато курю та п'ю кави, то можна собі уявити, в якому стані у мене були зуби. Спочатку були сумніви. Але мої побоювання розсіялися. Лікар парадантолог дуже уважно все оглянула і пояснила, що чищення проходитиме в кілька етапів: спочатку ультразвукове чищення, потім полірування піскоструменем і потім полірування. Лікар показала мені, що всі інструменти та насадки на бормашину стиральні і розкривала упаковки при мені.
  • Дуже хочеться подякувати команді лікарів стоматологів клініки Люмі-Дент. Живу неподалік, познайомилася з клінікою недавно . Прийшла на консультацію відразу ж лікар навіяв довіру і вразив. Спочатку здалося дорого. Проконсультувалася в іншій клініці. Там ціни навіть вищі. Повернулась. Зрештою,я щаслива володарка розкішної посмішки. Дуже задоволена результатом. Усміхаюся із задоволенням. Також дякую хірургу та терапевту за відповідальне ставлення, відчувається професіоналізм. Рекомендую клініку всім!
  • Щира подяка клініці Люмі-Дент від батьків та мене особисто. Мені ставили цирконієву коронку, я дуже задоволена результатом. Мої батьки, обидва вже пенсіонери, з купою забобонів та страхів. Вони довго боялися звертатися до приватної клініки, вважаючи, що це дорого та безглуздо. Хоча я неодноразово переконувала , що ціни в стоматології Люмі-Дент відповідають якості. Після довгих умовлянь вони погодилися на огляд, дуже задоволені консультацією та процесом лікуванняі. Нині обоє задоволені своїми протезами.
  • Хороша стоматологія, неодноразово тут лікувалася, жодних претензій. Останнє відвідування було суто профілактичним професійна гігієна , чистять ультразвуком,жодного дискомфорту. Раджу!
  • Лікуванням зубів у клініці Люмі- Дент задоволена, працюють тут справжні професіонали, які дбають про своїх пацієнтів. Знайшла за відгуками я це місце, записалася на сайті . Приємна клініка, де не лише приємні ціни, а ще лікарі як на підбір. У мене ніяких нарікань до роботи лікарів та персоналу немає, хороші враження. Рекомендую всім.
  • Сначала эту стоматологию мне посоветовали знакомые, я просмотрел отзывы в интернете и решил записаться на прием. За день до приема, администраторы напомнили о визите. Я пришел к назначенному времени, быстро оформили необходимые документы. Ждать мне не пришлось. Необходимо было удалить мне восьмерку. Могу сказать только одно, что еще никогда мне не удаляли зуб так быстро и не больно. На контрольном осмотре врач убедился в том, что заживление прошло на отлично. И на мой взгляд в стоматологии Люми -Дент очень демократичные цены.
  • Я вже чув, що чистка — процедура не з приємних, але дискомфорту не було. Відчувалося тільки натиск води, який спрямовували мені на зуби. Після завершення процедури на зуби нанесли якусь пасту та розчин. Коли все закінчилося, у дзеркалі я помітив, що мої зуби справді стали на тон світлішими. Я не жалкую, що звернувся до клініки Люмі-Дент. Тут не лише надають кваліфіковану та швидку допомогу, а й дуже уважні до кожного клієнта. Хочу сказати велике спасибі лікарям за високий професіоналізм та якісну роботу.
  • Я неодноразово зверталася в клініку Люмі-Дент з приводу різних проблем зубів. Думка моя однозначна: це найкраща стоматологія. Перевагами центру вважаю: орієнтир використання новітніх технологій, доступні ціни, високий рівень підготовки лікарів. Він відчувається вже під час консультації, потім підтверджується майстерним виконанням процедур. Не можу не відзначити і відмінну організацію лікувального процесу, коли прийом проводиться у чітко означену годину.
  • Потрапила на прийом випадково. Лікаря не вибирала, відгуків не читала. При вході до кабінету мене зустріли із посмішкою. Все докладно пояснили, пояснили ціну і що робитимемо. Лікування пройшло безболісно та із задоволенням. Ніколи не могла б подумати, що лікування зубів може бути таким. Дякую, Люмі-Дент! Завдяки Вам у мене тепер, нарешті, гарні передні зуби та посмішка загалом
  • Найкращі стоматологи в Люмі-Дент Маленьку дочку вожу туди, дуже подобається, і підхід знайдуть, насильно не лікують, реально шукають підхід! Це дуже здорово, дитина туди йде із задоволенням! Ні краплі не боїться стоматологів, і взагалі перестала боятися лікарів, хоч раніше ми з істериками ходили на прийоми! Дуже вдячна всьому персоналу! Найкращі ❤️
  • Оскільки лікування молочних зубів відрізняється від дорослого, тому для мене дуже важливо було знайти гарного спеціаліста в дитячій стоматології. В стоматології Люмі-Дент на Мацієвича я знайшла спеціаліста Білан Марину Василівну, яка з першої ж зустрічі знайшла спільну мову з моїм сином. Все лікування пройшло спокійно та якісно. Рекомендую звертатися в цю клініку, де є всі умови для лікування маленьких пацієнтів.
  • Ставлення до пацієнтів викликає величезну повагу! В іншій клініці відправили видаляти три зуби. Тут зберегли та врятували! При прийомі пояснюється все, що планується зробити з твоїми зубами та обов'язково створюється план лікування з вказаними цінами та вартістю лікування.! Дуже рекомендую Люмі-Дент !
  • Мені у стоматології зробили протезування нижніх зубів. Поставили коронки. Дуже уважні лікарі та професіонали своєї справи. Все зроблено швидко, чітко та без зайвих витрат. Хочу висловити подяку всій команді! Люми-дент, ви молодці, раджу всім!
  • Дуже порадувало обслуговування у цій клініці, звернулася з гострим болем, запалився нерв біля зуба. Нерв видалили, прочистили канал, запломбували, все якісно та за розумною ціною. Дякуємо Люмі-Дент.
  • Відмінна сучасна стоматологія, чистота та порядок. Привітний персонал, але головне, що справді досвідчені фахівці працюють, гарантують якісний результат.
  • Висловлюю щиру подяку та вдячність всьому колективу клініки "Люмі-Дент" за відмінну роботу, чуйне ставлення до пацієнтів!! Особливо до нас, літніх пацієнтів!! Солонченко Ілля Романович – дякую Вам за чуйність та терпіння! Гнип Віталій Володимирович - Вам дякую за Ваші золоті руки - видалення корінного зуба було безболісним! Ваш гумор підтримує та допомагає! Маджит Ільяс Гусенович - Велике спасибі Вам за Вашу точну та чітку роботу! Результат приголомшливий - всі конструкції відмінно функціонують! Хочу сказати спасибі і всім медсестрам та зубним технікам! Дякую і дівчатам з реєстратури за чіткість та увагу! СПАСИБІ !!!!
  • Дуже приємно тут перебувати. Приміщення чисте та фахівці хороші. Потрібен був знімок перед лікуванням, зробили дуже швидко. Потім одразу видалили проблемний зуб. Записався на подальше лікування.
  • Від клініки залишились приємні враження. Вразило ставлення персоналу. Зустріли у реєстратурі з посмішкою. Проводили до кабінету. Стоматолог працювала дуже акуратно, запитувала, як я почуваюся. І Ціни доступні. У клініці було дуже чисто
  • Перше враження в Люмі-Дент було хороше, я відразу перейнявся довірою. На першій консультації написали, що і скільки коштуватиме. Запропонували 2 варіанти лікування, після певних сумнівів я обрав імплантацію за технологією All-on-4. А сумніви стосувалися насамперед ціни, бо сума для мене є досить великою.

    Погодився я, тому що за відгуками моїх знайомих, імплантація все-таки найнадійніший варіант. А за вартістю я домовився у клініці платити за кожен етап роботи, а не все одразу. Тобто це тривало на півроку, і це не так обтяжливо. Операція пройшла успішно, поставили мені часові протези. Я вже до них звик, жодного дискомфорту. Постійні ставити наприкінці лютого.

    Хочу всім співробітникам клініки подякувати за працю. Мені дуже сподобалося обслуговування та привітне ставлення.
  • Хотіла зробити імпланти за один день, але мені відмовили за станом здоров'я. Сказали, що лише класична імплантація підійде. Що ж довелося послухатись лікарів. КТ знімок теж зробили у них. Зручно, що не треба їхати нікуди. Зупинилися на класичному протезуванні, незнімному протезі.

    Обстановка комфортна у клініці, персонал дуже доброзичливий. Я була й у їхнього терапевта, потім був ортопед. Намучилися вони зі мною більше, ніж я з ними)) Зуби були дуже поганому стані, я затягла до останнього.

    Але лікарі - справжні чарівники. Спочатку повністю просанували рота, пролікували все що ще можна було врятувати. У деяких місцях переліковували коріння. Звичайно, у них такі технології зараз, що не зрівняються з радянськими зубодерами. Зараз ти практично відпочиваєш у кріслі.

    Я одразу попросила гарне знеболювальне, у мене низький поріг чутливості.
    Лікування тривало близько 5-ти місяців, стала до них ходити вже як до себе додому. Написав потім мені лікар докладно, як доглядати, пасту порадив. Ось нещодавно за його рекомендацією ще й іригатор купила.
  • До цієї клініки ходимо всією сім'єю. Звернулися вперше з 4-річною дитиною до Білан М.В., і дочці сподобалося лікувати зуби! Дуже професійний, комунікабельний лікар, вміє привернути до себе дитину, все показує, розповідає, пояснює! Тепер уже рік ходимо в клініку і ми з чоловіком. Ціни не надхмарні, постійним клієнтам приємні бонуси, презенти, акції, діткам подарунки вручають. Ввічливий, товариський персонал, адміністратори... Затишна, домашня клініка!!
  • Мені дуже подобається!
    У клініці Люмі-Дент я лікую зуби вже рік. Ставила 2 імпланти у Гнипа Віталія Володимировича, все дуже акуратно, стерильно, добрі імпланти. Ні до кого іншого не піду. У Маренюк Вікторії Ігорівни вилікувала всі проблемні зуби, без поганих наслідків, все чітко. Вікторія Ігорівна взагалі все дуже акуратно і уважно робить, так що хтось боїться стоматологів йдіть до неї. Всім раджу, справжніх професіоналів своєї справи!
  • Хочу залишити відгук про стоматологічний центр "Люмі-Дент", де мені провели низку складних операцій. Проблеми із зубами із самого дитинства. Після першого відвідування залишилася задоволена, ввічливі відносини персоналу, грамотність самих лікарів та якісне обладнання зробили свою справу. Вирішилася зробити складну операцію тут і не помилилася у виборі. Все пройшло добре, а результатом я залишилася задоволена і нарешті забула про страшний біль. На всіх етапах лікування персонал клініки грамотно виконував свої обов'язки, окреме спасибі Мірзоян Тигран Нерсикович, моєму лікарю, хірургу Гнип Віталій Володимирович і протезисту Маджит Ільяс Гусенович, а також персоналу клініки на Люмі-Дент. Тепер спостерігаємось у цій стоматології всією сім'єю і з легкістю рекомендую своїм друзям та знайомим.
  • Стоматологія супер! Те, як лікарі тут допомагають, доводить їхній досвід. Та й якість послуг за цілком розумною ціною. У моєму випадку врятували від пародонтозу. Велике дякую всьому колективу за надану допомогу.
  • Повне захоплення після відвідування клініки Люмі-Дент. Персонал дуже доброзичливий та чуйний. Особлива подяка Маслову Максиму Олександровичу. Професіоналізм, неймовірна уважність до пацієнта та проблеми. Приходив на професійне чищення. Я залишився дуже задоволений.
  • Стоматологія Люмі-Дент – чудова клініка європейського зразка: сучасна обстановка, душевна атмосфера, професійні лікарі, правильна діагностика та грамотне лікування гарантують винятковий результат кожного візиту. Я особисто не вперше є пацієнтом клініки, мої батьки теж. Доброзичливий, сердечний прийом, який нам виявляється, система сімейних знижок, і найголовніше, наші міцні, здорові зуби – це велика серйозна робота цілої групи фахівців. З вами добре, як удома! І так само надійно. Дякуємо за наші посмішки!
  • Завітала до стоматології вперше, була дуже дуже приємно здивована. Записалася телефоном, лікар-професіонал, не пам'ятаю прізвище, дуже акуратно, швидко, а головне без болю вилікував карієс. Приємна атмосфера, чисто, затишно. Ще можна придбати подарунковий сертифікат для близьких, класний подарунок. Піду ще до них на чищення зубів.
  • Добре, що біля будинку нарешті відкрилася улюблена клініка, тепер не треба далеко їздити. Зуби в цій клініці лікую давно, подобається професіоналізм лікарів та якість лікування.
  • Дуже сподобалися стоматологи, які тут працюють. Лікували свої не супер зуби. Вдячна за терпіння та професіоналізм у роботі. Тут працюють спеціалісти, які знаходять підхід до кожного. Розповіли, як доглядати зубки і як правильно їх чистити. Спасибі вам!
  • Хороша стоматологія на вул. Левка Мацієвича 2/4, працюють чудові фахівці. Ходімо сюди всією сім'єю. Коли відчинили біля будинку філію, зраділа. Раніше доводилося їздити на Оболонь, мені це далеко.
  • Хочу від душі подякувати лікарю-стоматологу Новицькому Вадиму Валерійовичу за якісне надання стоматологічних послуг, доброзичливе ставлення та високий професіоналізм. До нього приємно приходити на прийом, він завжди зустрічає усмішкою і сприяє добрим і уважним ставленням до пацієнтів. Лікуємося в цій клініці з дня її заснування всією сім'єю і завжди задоволені професійним наданням послуг та приємною атмосферою. Спасибі вам велике!
  • Подруга порадила звернутися до клініки Люмы-Дент і позавчора зі своєю донькою прийшли на прийом. Це був наш перший візит до стоматолога, тому я вирішила спочатку просто записатися на огляд, щоб не налякати малечу. В ігровій формі лікар оглянув зубки, розвеселив дочку і ми вирішили вилікувати хворий зуб відразу. Все лікування пройшло спокійно, без сліз. Мені дуже сподобалося і головне, що донька зовсім не злякалася! Велике вам спасибі!
  • Проходила лечение брекетами у ортодонта Киян Вероники. Уже на втором месяце ношения брекетов я увидела небольшие сдвиги, в целом лечение длилось чуть больше года, недочётов со стороны врача не увидела. Коррекции проходили быстро и безболезненно, замена резиночек, дуги и постоянные чистки. Врач на протяжении лечения следила не только за движением зубов, но и за их гигиеной и всегда меня журила за неправильную чистку. Рекомендую врача и клинику

  • Всім добрий день, хочу залишити відгук про відвідування стоматології Люмі-Дент. Привів сюди дитину. Навіть не привів, а притяг. Коли сказав, що йдемо в стоматологію, ор стояв на всю вулицю. А все тому, що раніше був сумний досвід лікування зубів. Ледве вмовили сісти в крісло. Лікарка Білан Марина Василівна змогла заспокоїти і навіть умовила відкрити рота. Розповіла, як проходить лікування зубів.
    У першому відвідуванні був просто огляд та консультація. Домовилися на прийом через три дні і про диво! Ішли вже без істерик. І все пройшло практично без сліз та головне без стресу. Дякуємо за лікування без нервів, істерик.
    Син сказав, тепер ходитимемо тільки до цієї клініки.


  • Лікував зуби у Абуталебі Аміра, хороший стоматолог, професійно працює. Нещодавно потрібно змінити коронку і видалити молочний зуб синові, прийшли знову сюди. Як завжди все зробили якісно та професійно. Син навіть не пікнув під час вилучення. Дитячий стоматолог просто космос, так швидко порозумітися з дитиною і обійтися без сліз, можуть не багато.
  • Гарна клініка, компетентні лікарі. Так вийшло, що я лікувався у кількох стоматологів, також ставив імплант. Останнім часом лікую зуби у Мірошниченка Д.В. Мені найбільше подобається цей стоматолог. Уважна, дуже акуратно все робить. Шикарно реставрує передні зуби.
  • Хочу сказати велике спасибі лікарям клініки Люмі-Дент – ортопеду Маджиту Ільясу Гесеновичу, терапевту Солонченку Іллі Романовичу, хірургу Гнипу Віталію Володимировичу. Дуже рада, що потрапила саме до Вас. У мене зуби були в жалюгідному стані - думала, що вже нічого не можна з ними зробити, тільки висмикнути все і одягнути знімні протези. Грошей на імпланти також немає, на жаль. Але ці лікарі не лише відновили зруйновані зуби, а й вигадали як вирішити проблему відсутності зубів без імплантів. Звичайно не обійшлося без знімного протеза зовсім, але він вийшов лише частковим і зовсім непомітним. Я дуже задоволена! Ще раз дякую!
  • У клініці Люмі-Дент на вул. Левка Мацієвича 2/4 мені робили операцію по встановленю імплантатів. Щоразу дивлячись у дзеркало – тішуся що можу посміхатися собі, моїм близьким та всьому світу, і все завдяки роботі таких фахівців як Греськ Андрій Стефанович та Бобровицький Євген Миколайович! Вони професіонали своєї справи, спеціалісти з великої літери! Якщо хтось не знає якого лікаря піти, то я рекомендую саме їх!
  • ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі лікарям (хірургу Зраєвському та терапевту Мірзояну) А також їх асистентам. Дякуємо за розуміння, оперативність та якісне лікування! Також окремо хотілося б подякувати лікарю-ортопеду Маджиту за гарні зубки. Дякуємо за ваш професіоналізм та турботу! Адміністраторам клініки Люмі-Дент - окреме спасибі за чітку роботу та приємну атмосферу!
  • Доброго дня. Клініка Люмі-Дент дуже подобається, до кожного клієнта особливий підхід. Фахівці грамотні, які знають свою справу. Пояснюють все доступною мовою. Ціни прийнятні. Дуже задоволений! Велике вам спасибі!
  • Стоматологія Люмі-Дент, на мій погляд, є однією з небагатьох установ, які вміють виконувати свою роботу. Причому якість виконання цієї роботи відповідає дуже високому рівню. Персонал чітко знає свої обов'язки та виконує їх. Лікарі професійно виконують свою роботу. Ти розумієш, що допомогу тобі надає кваліфікований лікар. Чистота не тільки в кабінеті, а й у холі. Робота чітко записується. Не вперше звертаюся до Люмі-Дента і всім раджу!
  • З відкриття клініки Люмі-Дент на Солом'янці, усією сім'єю ходимо сюди. Дуже дякую, досвідченим фахівцям за працю, дбайливе ставлення до клієнтів! Чудовий колектив, тут працюють одні з найкращих фахівців! З найскладнішими проблемами можна звернутися до них. Весь колектив доброзичливий, окреме дякую Гнипу Віталію Володимировичу, хірургу-імплантологу. Золоті руки! Як важливо, коли знаєш, до кого можна звернутись у складній ситуації, отримати кваліфіковану допомогу. Здоров'я Вам, успіхів у Вашій роботі!
  • Була у клініці Люмі-Дент на вул. Левка Мацієвича 2/4. Насамперед величезне спасибі від щирого серця лікарю Абуталебі Аміру. Чесно, я вперше пишу відгук. Мені треба було лікувати 4 зуби та ставити коронки, все зробили чудово, від натуральних не відрізнити. За вартістю теж вийшло не дорого, у порівнянні з клініками, в яких я до цього була. Дякуємо за людське ставлення і теплоту прийому! Мені звичайно порадили родичі, їм теж дякую! Рекомендую Люмі-Дент!
  • Ця клініка розташовується для мене дуже зручно. Тож лікувала зуби там кілька разів. А коли дуже захворів зуб, боялася, що вже виривати доведеться. Лікарі Маренюк Вікторія Ігорівна все пролікувала чудово і без болю, на хорошому рівні. Після лікування не було ускладнень, пломби все на місці. Продовжуйте також працювати, дуже зручно! Влітку думаю взятися за протезування, є надія, що за цим профілем стоматологи там такі ж, як і терапевти, схожу на консультацію, перевірю.
  • Відколи побувала у Вас, усім раджу йти до Вас. Спасибі!! Дуже дякую доктору Артеменку Марті Сергіївні за грамотну та впевнену роботу. Дякуємо за доброзичливе та уважне ставлення.
  • Дуже дякую всьому колективу клініки Люмі-Дент за професіоналізм та терпіння. Робив імплантацію та протезування, результатом дуже задоволений. Процедура не найшвидша і приємна, але результат того вартий, все здорово.
  • Втратив 3 корінні зуби з лівого боку нижньої щелепи. У клініці "Люмі-Дент" мені поставили міст на три імпланти. Весь процес зайняв 3-4 місяці. Результатом цілком задоволений. Нові зуби без проблем справляються із твердою їжею, не викликають дискомфорту, виглядають як справжні зуби. Через місяць приходив на профілактичний огляд, жодних проблем із імплантами не виявили. Дякуємо всьому персоналу клініки за професійну роботу. Раджу знайомим.
  • Ви дійсно найкраща клініка.Дуже вдячна Вам!!!!
  • Хочу висловити подяку та слова захоплення! Дуже гарне обслуговування, відмінна атмосфера, працівники преміум класу. Вдячна за консультацію хірурга та велике спасибі терапевту Ви робите наш день яскравішим. Тепер буду постійним клієнтом, а навесні та дочку приведу. Всім удачі!
  • Чудові фахівці! Розуміючи, терпляче, відповідально, чуйно й уважно. Спокійно, методично та якісно роблять свою роботу.
  • У самій клініці дуже приємний інтер'єр, привітний персонал, дуже чуйний лікар. Робив у них пломбу на верхньому передньому зубі і взяли недорого, і зробили якісно. Якщо будуть ще проблеми із зубами, обов'язково знову приїду сюди.
  • Хочу подякувати всьому колективу Стоматології ЛюміДент за їх компетентність, професіоналізм та доброзичливість з якою вони підходять до кожного клієнта. За час свого лікування жодного разу не засумнівалась у цьому!
    Окреме спасибі моєму лікарю-стоматологу-ортодонту Кузнєцовій Ганні Олегівні, яка протягом усього шляху була зі мною. Ви провели велику роботу і досягли високих результатів. Шалено рада, що пропала у ваші золоті та надійні руки. Також у процесі виправлення прикусу постійно відвідувала чищення. Я дуже задоволена отриманим результатом та командною роботою!!
    Бажаю вам надалі величезну кількість щасливих усмішок і теплих слів від ваших пацієнтів, ви найкращі!
  • Дуже задоволена результатом лікування стоматології Люмі-Дент! У людині має бути чудово все і зуби в першу чергу!!!) Рік ортодонтичного та терапевтичного лікування пройдено зовсім непомітно і результат тішить око! Бажання та готовність клієнта відновити функціональність та перетворитись без участі та праці доктора ніщо. Слава Богу за зустріч із моїми лікарями Маслов Максим Олександрович та Киян Вероніка Романівна, яким хочеться висловити слова подяки за професіоналізм, відповідальність, уважність, індивідуальний підхід та просто позитивне ставлення! Спасибі вам велике! З найкращими побажаннями всьому колективу стоматології
  • Обслуговування та якість на найвищому рівні! З дитинства боюся стоматологів, пам'ятаючи про жахіття лікування у вітчизняних безкоштовних клініках, і багато років не зверталася до екзекутів у халатах, і не зверталася б ще стільки ж, якби не той факт, що у процесі годування дитини у мене з'явився карієс. Візит до лікаря відкладала до останнього та зупинила свій вибір на стоматологічній клініці Люмі-Дент, вивчивши їхній сайт та довірившись інтуїції. Але я настільки боялася лікування, що відклала лікування на другий день, побачивши інструменти, що готуються для мене лікарем. На наступному прийомі я все ж таки зважилася, і яке ж було моє здивування і радість, що лікування було абсолютно безболісним і я не відчувала жодного дискомфорту. Тепер я лікую зуби лише тут!
  • Відкрила для себе клініку Люмі-Дент минулого року, коли вирішила зайнятися своїми зубами, - відповідно потрібно попередньо пройти ортодонтичне, терапевтичне та хірургічне лікування. Ціни в клініці, звичайно, вищі за середній, зате я повністю впевнена в результаті. Є система знижок для пацієнтів – що завжди приємніше. Там же в клініці можна купити та замовити всякі стоматологічні штуки (спеціальні щітки, гумки, коробочки для кап тощо); є косметика для зубів класу люкс. Тепер в іншу клініку – ні ногою!
  • Найкращі лікарі та професійна робота лікарів змушують повертатися до них знову і знову! Спасибі! Назавжди тепер ваша!
  • Чудова стоматологія! Чистота, ввічливий персонал!
    Я дуже боюся лікувати зуби, тому в мене їх залишилося не так багато.
    Якби не Віталій Гнип та Богдан Артем, я б так і ходила без зубів. Зроблено так грамотно, зуби як рідні, зручно, ніде нічого не натирає.
    У вас золоті руки! Дякуємо вам за терпіння, розуміння, професіоналізм та нелегку працю!
  • Дуже хороша клініка, в якій працюють чудові лікарі. Якщо у когось є питання, де лікувати і тим більше протезувати зуби (як він був у мене), вам – сюди. Тут люди ПРАЦЮЮТЬ. Кустрьо Тетяна Валеріївна, Бобровицький Євген Миколайович – лікарі, які працюють, не шкодуючи сил та часу. Порядні, акуратні, талановиті. Але, що мене вразило найбільше: все роблять дуже швидко та якісно. Той великий обсяг, який мені був потрібний, зробили за 2 тижні. Три прийоми, і все! У мене гарна усмішка і є чим жувати. Це фантастика. Ввічливі адміністратори. Ще з дому мені пояснили, як мені поводитися. У мене величезна подяка всім цим людям. Сюди хочеться приїжджати.

  • Мені сподобалася клініка Люмі-Дент тим, що тут досить привітний та професійний персонал. Прийняв мене уважний лікар – Гнип Віталій Володимирович. Я звернулася з питанням імплантації й можливості провести все за один прийом. Дуже добре провів огляд та консультацію, розповів всі моменти які мене цікавили та хвилювали. Після чого одразу ж записалась на прийом, хвилювалась як все пройде, адже процедура не з простих та дешевих, але залишилась повністю задоволена. Вже відправила до вас на лікування 2 своїх подруг. І сама тепер звертатимуся тільки до вас!
  • Тщательность обследования. До этого был в нескольких поликлиниках у многих стоматологов, никто ни разу так тщательно не занимался зубами. Обследования, медикаментозная обработка вызывают долю восхищения. Также не испытывал при лечение зубов никаких болевых ощущений, что также приятно. Затрудняюсь ответить насчёт качества, тут только время покажет, но учитывая, сколько времени отводилось на каждый зуб, то можно с уверенностью сказать, что качество высокое. Также отмечается великолепная работа ассистентов. Очень благодарен за лечени, особенно учитывая сложность работы в прочистке каналов у 5-6 зубов, учитывая специфику их строения.
  • Доброго дня. Після лікування в іншій клініці всі зуби розсипалися на частини, звернулася до клініки Люмі Дент, все відновили і пояснили, чому так сталося. Із того моменту я зрозуміла, що була просто не в правильних руках. Я дуже щаслива, що потрапила до рук професіоналів. Абсолютно не боляче. Дуже ввічливий тактовний персонал. Величезне дякую. Тепер я ваш постійний пацієнт
  • Обратился в данную клинику по рекомендации товарища. Доктор качественно провела удаление корня. Также к клинике безболезненно сделал чистку зубного камня. Порадовали хорошей скидкой и своими профессиональными знаниями. Буду также рекомендовать всем своим знакомым. Оценка 5+.
  • Я щаслива, що прийшла сюди! вперше в житті зник страх перед стоматологами, відчувала себе як вдома, без болю та страху, оточений турботою та увагою кожного співробітника та доктора про результат і говорити нічого, з самого першого візиту в мені зміцнилася впевненість, що все буде на найвищому рівні! спасибі!
  • Висловлюю величезну подяку всім співробітникам клініки, за уважне та чуйне ставлення, за надану стоматологічну допомогу, професіоналізм та чудовий результат! Дякую всім співробітникам. Вашого центру за привітність, за добре ставлення до пацієнтів!! Рекомендуватиму всім!
  • Я еще в молодости удалила один зуб по глупости. В итоге соседние зубы сместились. Как всегда не хватает времени, а нужно было только лишь поставить имплант. Только недавно наконец решилась исправить этот недостаток. В Люми Дент мне предложили идеальный вариант. Зуб выровняли и поставили на место, доктор просто супер.Также установили имплант с коронкой, имплантолог безболезненно все провел. Сейчас зубы в порядке,а результатом я довольна вполне
  • Дуже гарна клініка. Все на найвищому рівні. Уважний персонал та хороші лікарі. Я проходжу дуже серйозне лікування із протезуванням протягом року. Жодного нарікання. Лікування відбувається у чистих кабінетах із сучасним обладнанням. Дуже грамотний підхід до планування лікування. Відчувається, що працюють серйозні професіонали. Привів до клініки свого п'ятирічного сина. Тричі робили йому пломби. Дитина йде до стоматолога як на свято. Щиро Дякую. Я дуже задоволений. Всім рекомендую.
  • Эту клинику посещаю с ее открытия на Левка Мациевича , так как проблем с зубами много, то попадала к разным специалистам, могу только сказать, что все они очень высокого уровня, и лечат хорошо. Так же особо хотелось отметить уютную обстановку. Встреча и работа девочек на ресепшене сразу снимает напряжение перед посещением врача, за что им отдельное спасибо. Клиника относительно новая и чистая, оборудование новое. Моя подруга так же обслуживается в другой Вашей клинике на Оболони и тоже довольна,поэтому и я к Вам обратилась.
  • Так виходить, що за своє життя я відвідала досить велику кількість стоматологій. Так що досвід більш ніж багатий і порівнювати маю всі підстави. Люмі Дент – це найкраща стоматологічна клініка, де доводилося лікуватися. Хочу відзначити співвідношення доступної ціни та високої якості обслуговування та лікування. Багато що можуть робити. Перелік послуг дуже значний.

  • Регулярно відвідую стоматологію Люмі Дент для приведення своїх зубів у порядок, оскільки я палю, а виглядати хочеться на відмінно. Проходжу гігієнічний комплекс чищення порожнини рота та відбілювання зубів системою Air-Flow, яка дуже ефективна і при цьому абсолютно безболісна. У клініці працюють відповідальні та професійні фахівці, тому й результат завжди на п'ять із плюсом. Мені тут подобається уважне і дбайливе ставлення та позитивна енергетика у самій клініці.
  • Давно вже хотіла зайнятися зубами та знайшла стоматологію Люмі Дент по відгукам та рекомендаціям знайомих,і я не пошкодувала. Персонал дуже приємний, кабінети чисті. Фахівці справді професіонали у своїй справі. Зробили все дуже акуратно, тепер завжди ходитиму в саме цю клініку :)
  • Удобно расположенная клиника. Прием проводится в назначенное время, не надо долго ждать. До приема напоминают сообщением или звонком менеджера. Цены нормальные. Консультация бесплатная была. Первый раз в этой клинике и очень довольна, что ее нашла. Мне удалили три сложных корня за один раз. Спасибо большое врачу, подобрал оптимальный вариант, все разъяснил, дал ценные советы, и его работой я довольна. Рекомендую клинику на Соломенке Люми Дент
  • Перед початком лікування обов'язково складається докладний план, за потреби залучаються терапевти чи хірурги. Після закінчення лікування дали мені докладні рекомендації щодо догляду та лікування зубів. При запитаннях завжди можна написати або зателефонувати лікарю, і він ніколи не відмовить у консультації . Гарна стоматологія з професійними лікарями та персоналом. Все налагоджено для того, щоб людина прийшла і отримала бажаний результат.
  • О данной стоматологии сложилось положительное мнение. Везде чистота, порядок, никакой тебе суеты и очередей. При входе проверяют температуру, везде стоят санитайзеры, все сотрудники и врачи ходят в масках и перчатках, как, собственно, и должно быть в каждом медицинском учреждении. Потом отношение понравилось, администраторы приветливые с людьми. А был я на приёме у Гнып Виталия Владимировича на удалении зуба мудрости. Операцию провёл быстро, боли, как ни странно, практически не было. Комфортная психологическая обстановка, проявил себя как опытный врач. Дал подробные рекомендации по уходу после операции. Рана зажила довольно быстро, переживания позади, спасибо доктору и стоматологии.
  • Обращалась с разными проблемами: лечение кариеса, удаление восьмерки, установка 2 имплантов и коронок на них. Проблемы с зубами были серьезные, и так вышло, что побывала у многих докторов клиники. Все очень ответственно относятся к своей работе, делают всё отлично. Осталась довольна очень клиникой Люми Дент, рекомендую.
  • Дуже довго не наважувалася йти до стоматолога, боялася, що багато зубів доведеться видаляти. Я мала зубний камінь та багато супутніх проблем з зубами. Але виявилося, що є лікарі, здатні вирішити мої проблеми. Я до останнього не була впевнена, що мені зможуть допомогти. Записалася до лікаря. Ішла на прийом зі страхом. Але все пройшло дуже непогано. Лікар подивилася, призначила знімки. Потім мені зробили тотальну чистку, що я теж відкладала з остраху. Потім мені вилікували пародонтит. Довелося ще хірургію підключити. Видалили лише один зуб. Сказати, що я щаслива – нічого не сказати! Люмі Дент я дуже Вам вдячна. Лікування коштує своїх грошей!
  • Сегодня наконец то дошел до имплантации верхнего переднего зуба. Оттягивал до последнего, обходился коронками. Думал, коренной зуб все таки, удалять будут с треском, упираясь ногами в кушетку
  • Был сегодня на приеме уже второй раз, первый был летом экстренно, как и в тот раз впечатление отличное, внимательные врачи, администратор, которые ценят каждого клиента. Приятно обращаться к профессионалам своего дела! Все рассказали, показали, пояснили и безболезненно для меня выполнили необходимую мне процедуру. Буду вас рекомендовать всем своим друзьям, коллегам, знакомым, так держать!
  • Обратилась в Люми-Дент на Соломенке потому что попала на сайт стоматологии и увидела акции стоматологии. Записалась на прием к врачу стоматологу Докутиной Ольге Александровне. Все очень понравилось, на консультации врач осмотрел, ответил на все вопросы, я довольна. Буду лечиться в Люми-Дент.
  • Очень понравилась стоматологическая клиника Люми Дент на Соломенке. Делала там чистку зубов и реставрация. Все сделано качественно, комфортно и безболезненно. Мой лечащий врач стоматолог Солонченко Илья - замечательный и внимательный специалист. Также понравились невысокие цены, что и удивило, учитывая уровень клиники. Спасибо за работу
  • Ходил на консультацию к Василию Алексеевичу Охременко. Сделали чистку, составили план лечения некоторых проблем, которые врач выявил на осмотре. Исключительно положительные эмоции остались после посещения клиники.
  • Обращалась в Люми-Дент, потому что попался сайт стоматологии. Оказалось, что отделение совсем рядом с домом и я решила обратиться туда за помощью. Меня обслужила Докутина Ольга, очень приятная женщина и квалифицированный специалист. Что мне действительно понравилось, так это то, что врач состовляла план лечения опираясь на мой бюджет.В общем, я не пожалела, что пришла сюда.
  • Благодарю вас стократно – спасли от мучений!!!! Я понял, что нет ничего важнее, чем неотложная стоматологическая помощь. Была сделана компьютерная томография нижней челюсти и проведено лечение, которое требовалось уже очень давно. Рад, что есть такая стоматология рядом. Теперь нужно, чтоб за меня ещё взялся парадонтолог
  • Прохожу лечение в клинике, очень нравится сервис и компетенция врачей. Все процедуры грамотно подобраны, врачи детально объясняют весь процесс и предлагают варианты под ваш бюджет. Очень заботливое и бережное отношение, что немаловажно, учитывая, что походы в стоматологию для меня всегда небольшой стресс ))
  • Прошёл лечение у Охримено Василия Олексеевича в Киеве в клинике Lumident. Супер профи. Качественно и совсем безболезненно. Компьютерная анестезиях STA вместо ужасных уколов очень классная
  • Здравствуйте , в последнее время я очень боюсь стоматологов , так как был очень плохой опыт с врачами !! Но вчера я посетила вашу клинику и была просто восторге от вас!! Обязательно приду к вам ещё!!Вы просто находка!
  • Хороший, внимательный персонал. Рекомендую к посещению. Был в Соломенском районе, посещал терапевта. Всё понравилось.
  • Відвідувала Люмідент на Солом'янці дуже зручне розташування, приємний, привітний колектив, професіонали своєї справи.Доктор Бобровицький Євген Миколайович провів огляд та надав професійну консультацію щодо коронки зуба. Провів прорахунок усіх варіантів та допоміг вибрати вигідніший для мене.Вся апаратура сучасна, весь сервіс на найвищому рівні!Дуже вдячна!
  • Начала проходить лечение в стоматологии «Люми Дент», так как очень боялась то очень тщательно выбирала клинику для своих зубок)) В первую очередь удаляла зубы мудрости под седацией, все прошло отлично,восстановление прошло быстро и с минимальным дискомфортом) я очень рада, что нашла именно «Люми Дент» и доверилась им! Клиника находится в Соломенском районе, г. Киев)
  • Візит в клініку мені сподобався. Прийом, лікування зубів все на високому рівні. Однозначно порекомендував би звертатися. Враження самі приємні в відділенні Солмянського району (Київ).
  • Сподобалась стоматологія перш за все якістю роботи. Робила реставрацію зубів та нарощувала передній зуб( їла багато насіння в дитинстві) . Вигляд і стан зубів супер. Дякую за прекрасну роботу, та якісне обслуговування!
  • Давно пришла к выводам, что лучше частной стоматологии нет. А когда попала в Люми Дент весной вообще в этом убедилась. Все услуги,которые мне предоставляли - (это и лечение, и отбеливание,установка виниров ) все абсолютно без нареканий нормально, вернее хорошо и качественно.
  • Буваю в Києві рідко проїздом по роботі, і кілька разів була у Люмі Дент на лікуванні на Солом'янці. Стоматологія прекрасна, чиста, з новим обладнанням. Ціни не на багато більші ніж в інших клініках, однак якість роботи на високому рівні, і обслуговування також.
  • Сегодня у нас прошёл третий визит в стомоатологию Люми-Дент на Мациевича у детского стоматолога терапевта Билан Марины Васильевны. Всё прошло легко и непринужденно как и прежние посещения. Работа выполнена качественно и с хорошим настроением. Дочь в восторге, хотя очень раннее боялась стоматологов.
    С удовольствием будем обращаться ещё.
  • Была на Левка Мациевича 2/4 в Вашей стоматологии неоднократно на лечении зубов.Я Ваш постоянный клиент и просто хочу оставить хороший отзыв о Вашей стоматологии. Умнички) Работаете слажено, професионально, по Европейским стандартам. Все чисто, персонал приятный, сервис вообщем на уровне. Лечение всегда отличное и без вопросов! Люми Дент зе бест!
  • Мне пришлось идти к стоматологу по причине того, що опухла щека. Вообщем мой зуб сказал мне спасибо( Обратился я по скорой в Люми Дент на Мациевича 2/4. Приняли сразу без проблем.Ждал ровно 5 мин. Отношение человечесское! Зуб полечили, почистили, потом пришел на пломбирование. Спустя три месяца пломба на месте, с этим зубом все гуд! Спасибо
  • Для мене дуже важливо, щоб після огляду лікар все докладно розповів, як проходитиме лікування і скільки воно буде коштувати.В Люмі Дент так і сталось. Після огляду та консультації у лікаря Мірошніченко Діани, я отримала достатньо інформації про стан моїх зубів про потрібне лікування. Мені повністю прорахували все лікування,ціна мене влаштувала. Зараз вже долічую зуби і всім задоволена повністю.
  • Были в стоматологии Люми дент в Соломенском раене у доктора Кустрё Татьяны Валерьевны . Впечатление самые хорошие ,хочень понравился доктор , планирую процедуру имплантацию . Хорошее обслуживание и персонал клиники .Рекомендую !
  • Сервіс сподобався, привітний персонал. Сьогодні робив пломбу у клініці Люмі-Дент у лікаря Іллі Романовича за адресою Левка Мацієвича 2/4, отримав кваліфіковані рекомендації та план лікування. Дякую!
  • Nice service of solomenska's region, good doctors, Novitskii Vadim as dentist and therapist in particular.
  • Прохожу полное лечение в стоматологии Люми Дент на Соломенке! Не ожидала, что будет так не больно. Оборудование все самое новое. Девочки на ресепшене очень приветливые. Отдельное спасибо врачу Артеменко Марте Сергеевне за проявленный профессионализм и чуткость к моему беспочвенному страху)))
  • Відвідала клініку в Соломянсткому районі, лікаря-терапевта Маслова М. О.. Пройшла лікування карієсу, все дуже професіонально і якісно. Персонал в клініці привітний. Рекомендую
  • Повний комплекс послуг з видалення зуба, лікування зубів, імплантації виконані кваліфікованими лікарями. З великим задоволенням приходиш на лікування без болю та страху. Дякую за роботу. Мені подобається дбайливе ставлення персоналу, кваліфікована допомога та професійний підхід до проблем у клініці Люмі Дент!
  • Как всегда отличное качество работы. Посещаю уже не первый год и менять не думаю. Лучшая стоматология Киева. И главное здесь работают профессионалы которые заботятся о клиенте. Рад что открылись в Соломенском районе, всем советую.
  • У клініці Люмі Дент лікарі провели над моїми зубами велику роботу! Полікували, підкоригували все, що треба. Тепер я з дуже гарною, а головне – здоровою усмішкою! Всіми лікарями дуже задоволена! Заходити до клініки завжди приємно, адміністратори зустрічають із посмішкою, підказують та проводжають до лікаря. Устаткування стерильне, видно одразу, що стежать за чистою. Від душі рекомендую звертатися до цієї клініки!
  • Хочу выразить огромную благодарность клинике! Дата пребывания в Киеве, к сожалению, у меня были ограничены, но клиника сделала все, чтобы я успела все!!! Бесплатный вайфай, чистота, дружелюбная атмосфера, эти все критерии делают Люми дент лучшими! Имея такие цены! Пишу от чистого сердца, рекомендую ❤️
  • Обратился в клинику Люми-Дент на соломянской площа(ул.Левка Мациевича) с проблемой напухшей десны. Очень понравился сервис,получил профессиональную консультация и профессиональную помощь, за что огромное спасибо.Продолжаю проходить лечение только в этой клинике.
  • Була в Солом'янському районі. Дуже сподобалося. Лікар Притолюк Валентина Олександрівна надала всю інформацію. Не дивлячись на те що погано діяла анастезія не зупинялася і найшла вихід. Я задоволена роботою фахівців. Персонал привітний
  • Дуже сподобалась якість обслуговування, персонал уважний та професійний. Я робив імплантацію зуба під седацією, все пройшло чудово, можу сміливо порекомендувати усім близьким стоматологічну клініку Люмі-дент, що знаходиться на Севастопільській площі.
  • Перший раз я звернулася в Люмі Дент, лікувала карієс. З тих пір з будь-яких питань, пов'язаних із проблемами із зубами ходжу тільки туди. Зараз ще планую ставити брекети, теж у Люмі Денті, звичайно. А це означає, що відвідуватиму клініку ще частіше. Перебувати там дуже приємно, цьому сприяє і красива, затишна обстановка навколо та приємні співробітники.
  • Пройшов лікування в клініці "Люмідент" в Соломянському районі міста Київ. Велике дякую за дбайливе ставлення персоналу, професійний підхід, якісне і безболісне лікування моїх зубів лікарю Притолюк Валентині Олександрівні. Всім рекомендую мережу клінік "Люмідент" і даного лікаря
  • Після відвідин клініки ЛюміДент залишилися тільки позитивні емоції, хоч я й завжди боялася відвідувати зубного лікаря. Була на прийомі у лікаря імплантолога. Відразу видно, що лікар професійно та якісно ставиться до своєї роботи. Привітний та уважний. Провів огляд і все по поличках пояснив про протезування зубів. Наприкінці листопада піду вже на протезування першого зуба.
  • Дуже сподобалися фахівці клініки Люмі Дент, швидко визначили діагноз, терміново зробили вкрай важливе лікування зуба та ясна. Все пройшло максимально комфортно, акуратно, безболісно, доброзичливо. Дійсно кваліфіковані та приємні лікарі та персонал. Дякую.
  • Видаляв зуб в Люмі Дент, гарна стоматологія.Підсказали по протезуванню все.Звернусь обов'язково ще, бо зручно відкрились на Солом'янці.
  • Сьогодні була у лікаря Солонченко Іллі Романовича, прийомом задоволена. Огляд і лікування професійні.Хожу не вперше і з радістю повертаюсь до стоматології Люмі Дент, дякую за здорові зуби)
  • Боюсь стоматологів з дитинства, але коли прийшла до стоматології на Солом'янці , і була приємно здивована. Новенька, чистенька, дуже затишно і всі привітні, вічливі адміністратори. Лікар також дуже сподобався,навіть мій страх перед стоматологами відійшов на другий план))) Дякую Люмі Дент за уважність і професійність!
  • Была приятно удивлена тем как комфортно записаться на приём онлайн, выбрали доктора, время , всё уточнили напомнили КЦ оцениваю на 10, приветливый ресепшн, чай, кофе.., молодцы. Была на приёме у доктора Бобровицкого Евгения Николаевича, у меня шатался имплант, ( ставили в другой стоматологии:((о чем я жалею ,) не разбирая конструкции сказал в чём может быть причина и оказался прав, направил х хирургу, нужно было почисть костную ткань , 10 минут и всё ок а мне говорили нужно заказать другой абатмент или может даже менять имплант, очень довольна тем что обратилась в Люми-Дент, довольна тем что попала к Евгению Николаевичу, красавчик, знает свою работу на 100%, рекомендую, жалею что сразу не обратилась к хорошим специалистам.Спасибо владельцу и персоналу
  • Порекомендували друзі цю клініку. Була вперше на прийомі у терапевта і переконалась, що підхід до пацієнтів професійний. Гарна клініка. З приємним персоналом та атмосферою. Рекомендую!
  • Я була в клініці на Левка Мацієвича на соломенке у лікаря хірурга Кустрьо сподобалося дуже приємні враження, не боляче, комфортно. Рекомендую клініку люмі дент
  • Дуже класна клинка, одна з найкращих, якщо не найкраща стоматологія взагалі. Мені подобається, як там лікують. Лікарі хороші, молоді, найкращі фахівці. Ціни на лікування виправдані - послуги та якість матеріалів на висоті. Я ходжу лікувати зуби лише сюди і не планую міняти клініку!
  • Проходила лікування в клініці Люмі Дент, ставила дві коронки, поки приходила на примірку і лікування, відзначила для себе ввічливість не тільки лікарів, а й інших співробітників, на ресепшені адміністратори дуже уважні, ввічливі, від відвідування клініки аж настрій піднімався. Усі дуже доброзичливі. У клініці завжди ідеально чисто, постійно підтримують лад.
  • Хочу висловити подяку лікарям, які брали участь у моєму лікуванні: Кузнецовій Анні Олеговні – вона виправляла прикус (лікар дуже уважний), Маслову Максиму Александровичу – він займався лікуванням та відбілюванням зубів – дуже задоволена, ввічливий та добрий лікар. У клініці бути одне задоволення, красива, сучасна, всі дуже привітні, намагаються по-максимуму для пацієнтів!
  • Клініка зручно розташована, персонал дуже ввічливий та делікатний. Адміністратори намагаються допомогти та підібрати зручний час. Була у різних лікарів – усі чудові фахівці. Лікування та профілактика проходять швидко, акуратно та безболісно. Все на найвищому рівні.
  • Дуже мріяла про біленькі зубки. Вирішила піти до спеціаліста. Я вирішила спочатку почитати відгуки, переглянути кваліфікацію фахівців та вартість послуг. І обрала стоматологію Люмі-Дент. Мені сподобалась клініка) Сервіс зручний, я по телефону записалася на професійне відбілювання. Прийшла і жодної хвилини не чекала, одразу пройшла до стоматолога. У кабінет приємно зайти, продуманий дизайн та сучасне обладнання. Я почувалася максимально комфортно. Стоматолог Маслов Максим Олександрович, ретельно провів процедуру та дав цінні поради щодо догляду за зубами. Посмішка біла, і вже досить довгий час!
  • Нещодавно мені та моїй донці довелося лікувати зуби під наркозом в клініці Люми Дент. Звичайно, я дуже хвилювалася за цей наркоз, як вона від нього відійде. Але ми потрапили до молодих та кваліфікованих лікарів, які дуже добре нас прийняли та заспокоїли, доступно і зрозуміло все пояснювали. Рекомендую стоматологічну клініку Люмі-Дент. Хороша якість – відповідні ціни. Одним словом, ми залишилися задоволені клінікою.
  • У мене були дуже негарні, криві та жовті зуби. Думала як однією процедурою, виправити ці дефекти. Звернулася в Люмі-Дент, по рекомендації подруги. Потрапила на прийом до Богдана Артема Сергійовича - чудовий спеціаліст і дуже приємний лікар, який здійснив мою давню мрію про сяючу усмішку. Вирішили поставити вініри. Весь процес установлення вінірів, загалом пройшов чудово! Його робта викликає захват навіть в оточуючих! Фахівців такого високого рівня, складно знайти з першого разу. Дуже рада, що встановлювала вініри саме у вас. Дуже вам дякую за мою гарну усмішку!
  • Звернулася в клініку Люмі-Дент, із зубним болем. Виявилося, що у мене згнив нерв і потрібна була чистка каналів. Лікування провели так акуратно, що болі взагалі не відчула. Устаткування тут нове, сучасне, так що лікування проходить в комфортних умовах. Кілька разів ходила на прийом, перший раз чистили канали, на другий раз вже пломбу поставили, до речі, якісну, не кришиться, і взагалі не відрізняється. Хороша стоматологія, відмінні лікарі і персонал, і дивує що при такому високому рівні якості, стоматологія недорога.
  • Чудова клініка, вибір на Люмідент пав завдяки зручному розташуванню - живу поруч. Крім того, в них найсильніша команда ортодонтів - 10 фахівців, вибирали для дитини того, що найбільш сподобався. Вибір пав на Кузнецову Анну Олегівну , яка з перших хвилин приємно вразила своєю теплотою та чуйністю. В нас сім'я небагата, тому вибирали з брекетів самі дешевші, металічні. Але лікарка запевнила, що ефект буде тей самий, що дорогими системами, адже металичні ще й набагато рідще ламаються. Оскільки мі були не тільки в Люмідент на консультації, хочу відверто сказати, що це не сама дешева пропозиція, яку мі чули. Але для нас важливий кінцевий результат, а також ємоції, з якими ми приймаємо рішення, Люмидент дуже популярні клініки, тому вібир зупинили на Люміденті. Та й лікар кузнецова нам дуже сподобалась. Всім бадає гарного здоровья та раджу люмідент як гарний вибір.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.