Кислий Сергій

3.3
Оцінити
стоматолог-ортопед


пн-пт
08:00-16:00
сб
09:00-16:00
вс
выходной
ул. Архитектора Вербицкого, д. 3б
  Харківська 1.25 км
  Вирлиця 1.5 км

Керує ортопедичним відділенням №2 стоматологічної поліклініки Дарницького району. Проводить ортопедичне лікування пацієнтів, що звернулися з проблемою підвищеної складності. Відновлює прикус, функцію пережовування і попередній зовнішній вигляд посмішки.

Перед проведенням протезування завжди проводить ортопантомографічне дослідження, з'ясовує побажання пацієнта з приводу форми і кольору штучних зубів.

Встановлює протези на телескопічних коронках, металокераміку на золотовмісних і хромокобальтових сплавах, протези з діоксиду цирконію та багато інших.

Відгуки 1
Ваш відгук
  • Очень довольна работой протезиста. После удаления зуба маме, хирурги посоветовали подойти к Кислому. Последовали их совету и не пожалели, коронки не отличить от натуральных. Цены вполне доступные, можно потянуть. Отдельно стоит отметить профессионализм хирургов Болилого и Белинского, реально хирурги от Бога. Пока сидели в очереди узнали, что врачи работают больше 10 лет в клинике, опыт колосальний с учетом количества пациентов Дарницкого района, которые прошли через их руки. В общем, рекомендую протезиста Кислого и хирургов Белинский и Болилый. Про остальных ничего сказать не могу.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.