Резова Ганна Василівна

3.3
Оцінити
стоматолог-терапевт


пн-пт
09:00-21:00
сб-вс
09:00-18:00
ул. Кавказкая, д. 12, эт. 1
  Вокзальна 1.5 км

Роза Василівна більше року перебуває в штаті стоматологічної клініки «Люкс-А32». Виконує терапевтичні процедури, художню реставрацію та протезування вінірами, люмінірами, вкладками, полукоронками.

Лікар активно освоює інноваційні техніки лікування карієсу на різних стадіях, а також методики профілактики запальних захворювань зубів і ясен у дорослих і дітей. Роза Василівна вважає, що завдання стоматолога - не тільки отримати бажаний результат від лікування, але і звести можливий дискомфорт і негативні наслідки лікування до мінімуму. Тому вона по можливості віддає перевагу менш інвазивним методам лікування. Наприклад, для лікування карієсу на початковій стадії і його профілактики доктор проводить озонотерапію, за допомогою якої можна знищити до 99% всіх хвороботворних бактерій.

За допомогою лазерної установки вона лікує як початковий, так і глибокий карієс. Таким чином, ви можете бути впевнені в тому, що лікування буде безболісним, а зуб не втратить частину здорових тканин під впливом бормашини.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.