Мартиросова Тетяна Володимирівна

3.1
Оцінити
стоматолог-терапевт


пн-сб
09:00-19:00
вс
выходной
ул. Вышгородская, д. 4, оф. 112
  Дорогожичі 3 км
  Сирець 3 км

Стоматолог-терапевт вищої кваліфікаційної категорії, головний лікар клініки «Dominus». Належить до штату стоматології з моменту її створення (1994 г.). Вчилася на стоматологічному факультеті КМІ ім. акад. О. Богомольця у Києві.

Після закінчення до 1989 р стажувалася в інтернатурі на базі Поліклініки Дніпровського району Києва. Під час стоматологічної практики вона отримала важливі навички в лікуванні карієсу, стоматиту, пульпіту, періоститу та інших захворювань зубів і ясен, які необхідні для надання стоматологічних послуг на належному рівні.

Є членом Асоціації лікарів-пародонтологів України. Активна учасниця міжнародних семінарів, майстер-класів та з'їздів, на яких зачіпаються важливі аспекти надання екстреної та планової амбулаторної стоматологічної допомоги.

Відгуки 1
Ваш відгук
  • После общения с ней почувствовал себя нищебродом. За меня решила, что я без денег, за меня поныла. Такое чувство что свои интелектуальные проблемы переложила на клиента. Ты врач! Твое дело лечить. А смогу я заплатить, или нет мое дело. Хотя ее клинику рекомендовали много раз. Так что спецы там вроде не плохие.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.