Дегасюк Людмила Вікторівна

У лікаря недостатньо оцінок
Оцінити
стоматолог-терапевт


пн-вс
09:00-20:00
ул. Макеевская, д. 10а
  Мінська 3.25 км

Стоматолог має значний стаж роботи в галузі терапевтичної стоматології. З 2015 року обіймає посаду директора клініки «Імперія Дентіс». Загальний час медичної практики - більше 14 років. Отримала диплом за напрямом «хірургічна стоматологія» в НМУ ім. акад. Богомольця. Протягом 5 років співпрацювала з кафедрою хірургічної стоматології та ЧЛХ. До 2007 р працювала в хірургічному відділенні поліклініки при НМУ ім. Богомольця.

Близько 6 років була в штаті стоматології «Фармадент». У 2005 р. отримала диплом стоматолога-терапевта. У тому ж році влаштувалася стоматологом-хірургом в київський клініко-діагностичний центр.

У 2012 стала хірургом першої категорії, але через два роки підвищила її до вищої. З 2014 року працює лікарем загальної практики.

Пройшла ряд курсів з таких тем як застосування біоплівки в ендодонтії, безметалева імплантологія без кісткової пластики, реабілітація пацієнтів з повною адентією, виготовлення ортопедичних конструкцій на імплантатах та ін. Є діючим членом Асоціації імплантологів України.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.