Терлецький Тарас Ярославович

3.1
Оцінити
стоматолог-хірург
стоматолог-імплантолог
щелепно-лицьовий хірург


пн
09:00-21:00
вт
-
ср
-
чт
-
пт
-
сб
09:00-21:00
вс
09:00-18:00
ул. Маршала Тимошенко, д. 21, корп. 3
  Мінська 200 м
Терлецький Тарас Ярославович - стоматолог-хірург, який постійно підвищує свій рівень знань і практичних навичок на різних семінарах і курсах. Є членом Асоціації лікарів-стоматологів України.
Після закінчення Української медичної стоматологічної академії в м.Полтаві в 2012 році активно проходив навчання на курсах підвищення кваліфікації, таких як: "Ендодонтична реабілітація зубів в щоденній практиці доктора стоматолога", "Пряме відновлення фронтальної групи зубів", "Ортопедична стоматологія: металокераміка, безметалева кераміка, вініри, вкладки "," Використання рентген-діагностики в практиці лікаря-стоматолога "," Стандарти стоматологічної допомоги - реалії практики та перспективи впровадження "і.т.д.
Тарас Ярославович активно бере участь в міжнародних медичних конгресах.
Крім професійної діагностики, доктор зможе дати вам поради про те, як правильно і безпечно вилікувати зуб за допомогою професійної методики.
Доктор проводить процедури видалення зубів будь-якої складності, хірургічне лікування захворювань тканини пародонту. Професійно усуне неприємні новоутворення, як гранульома зуба і кіста, свищ і флюс на яснах.
Тарас Ярославович володіє навичками роботи з бінокулярних окулярів, що допомагає найбільш якісно провести складне ендодонтичне лікування самим консервативним методом і врятувати зуб. Проводить комплексну підготовку ротової порожнини перед імплантацією і ортопедії.
У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.