Образцова Катерина Федорівна

4.4
Оцінити
лікар-ортодонт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 14
Ваш відгук
  • Поставили брекети дитині і тепер обслуговуємось тут. Підтягуємо, чистимо систему. Послуга проходить чудово. Записуємось заздалегідь у зручний для нас час. Наш лікар Образцова Катерина Федорівна, вона підлаштовується під нас завжди,зручно, що запис на наступний візит проходить одразу, у черзі сидіти не треба. У мене немає скарг, мені дуже подобається ця клініка. Одноразові матеріали та інструменти влаштовують абсолютно. Обладнання у відмінному стані, все чисте. У мене дитина вибагливий і больовий синдром дуже слабкий, куди ми не зверталися, було боляче і потім з’являлася температура. Тут такого немає, у дитини ні температури, ні дискомфорту. Коли поставили брекети, нам пояснили, що треба робити, які препарати гелі придбати. Якщо у нас виникло якесь питання, можна зателефонувати до Зразкової Катерини Федорівни і вона на нього відповість. Адміністратори дуже ввічливі, привітні, пропонують подивитися телевізор.
  • Почали лікування у клініці Люмі Дент на Оболоні у лікаря Образцової Катерини Федорівни .Моя дитина з дитинства має невірний прикус та "криві" зуби.Лікар уважно оглянув,зробив зліпки,знімок та розповів на найближчий час наші дії.Ортодонт Екатерина Федорівна дійсно фахівець своєї справи,окреме спасибі за підхід до дитини, яка без страху, навіть з бажанням йде на прийом до лікаря.
  • Немало моих знакомых, лечили зубы в стоматологии Люмидент, которые и убедили меня в том, что лучший ортодонт Киева, работает именно там. Послушав их советы, обратилась туда, чтобы установить брекеты. Занималась моими зубами стоматолог - ортодонт Образцова Катерина Федоровна - внимательная, аккуратная, сразу чувствуется, мастер своего дела. Всё установила замечательно, никакого дискомфорта. Ходила к ней регулярно на осмотры. Наступило время снимать брекеты, я вообще не узнала свои зубы, такие ровные стали. Не жалею ни капли, что послушала знакомых. Еще привлекло меня то, что там предоставляют рассрочку. Очень здорово! Я всему довольна!
  • Лікар Образцова Катерина Федорівна уважна, багато говорила, видно, що вона зацікавлена у результаті, у клініці дуже затишно, викликала довіру. Записалася на встановлення брекетів.
  • Так вийшло, що мій прикус був далекий від ідеального, та й зуби, що на ВЩ, що НЩ "м'яко кажучи" мене не влаштовували. У підлітковому віці виправити ситуацію не було фінансової можливості і ось доживши до 29 років я таки вирішила серйозно "зайнятися своїми зубками". Приблизно 2 роки я морально готувалася до цього непростого процесу перетворення, обійшла майже десяток різних стоматологічних клінік Києва (різного цінового сегменту та рівня кваліфікації лікарів, які там працюють), отримавши безліч консультацій. Зупинилася я на клініці Люмі-Дент лікарка Катерина Федорівна мені запропонувала встановити металеву брекет систему. Усім, хто наважився виправляти прикус, рекомендую звертатися саме до цієї клініки, дуже приємного персоналу та працюють справжні професіонали. Ще раз велике спасибі Катерині Федорівні за виконану роботу та мою нову посмішку!
  • До рішення ставити брекети я йшла досить довго, тому що не хотіла ходити із залізяками у роті. На консультації з Зразковою Катериною ми обговорили всі питання, що мене хвилюють, і вона порекомендувала мені лінгвальні брекети. Це просто найкраще рішення, яке я могла для себе прийняти, у зв'язку зі своїми вимогами до лікування. Сама процедура установки пройшла безболісно, ​​говорити що зовсім нічого не відчувала звичайно не стану, дискомфорт все ж таки був присутній і спочатку якесь незвичне відчуття в роті, але все-таки швидко освоїлася. Зараз перебуваю на середині свого лікування, щомісяця приходжу на корекцію і завжди мене зустрічає приємний персонал та відмінна атмосфера клініки. Катерина Федорівна дуже уважний лікар, справжній професіонал своєї справи!

  • Нравится близкое расположение к дому. У врачей, у которых я прохожу лечение, Денис Николаевич и Катерина Федоровна, хорошая квалификация. То есть я изначально пришел за брекетами, в процессе потребовалось удаление. Сейчас мне предстоит лечение года на 2. Изначально мне рассказали весь процесс и этапы. После удаления выписывали рецепт, как снизить боль и были даны советы по уходу.
  • Все відмінно! По-перше, мене швидко прийняли, тобто мінімум очікування. По-друге, чудовий стоматолог Катерина Федорівна мене приймала, це ортодонт. Вона ввічлива, привітна, на всі запитання відповіла максимально вичерпно. Таким чином, все було чудово. Персонал у стоматології ввічливий, внутрішній інтер'єр на дуже гідному рівні, приємно заходити. Вартість цілком прийнятна, обладнання все є, наскільки я можу судити.
  • По рекомендации знакомых обратилась в клинику "Люмидент" к Екатерине Федоровне. Сначала поставили брекеты дочке, а через 3 месяца мне. Дочь справилась через год, а я за 1 год 11 месяцев. Доктором очень довольна! Результат великолепный!
  • Обратились к Екатерине Федоровне с дочкой 15 лет с проблемой неправильного прикуса, смещения челюстей, неровными зубами. Врач очень внимательная, информацию преподносит тщательно все разъясняя, дочка с удовольствием ходит на каждый приём, носит брекеты damonQ. И представляете! Всего через 8 месяцев челюсти, прикус, зубки - все ровненькое и красивое! Дочкина улыбка прекрасна. Теперь только закрепляем и радуемся результату. Спасибо, Екатерина Федоровна! В 2022 г. я только к Вам.
  • Добридень! Мені вже зняли брекети, і я дуже задоволена результатом. Зуби ідеально рівні, звичайно ж, немає жодного порівняння з тим, що було раніше. Упродовж двох років лікування у Катерини Федорівни було комфортним. Чудовий ортодонт, я дуже рада, що потрапила саме до неї. Всім рекомендую!
  • Гарний лікар, нічого поганого сказати не можу. Виправляли прикус синові, консультувалися з ортодонтом Катериною Федорівною, довелося спочатку пролікувати один зуб, потім зайнялися брекетами. Ставлення дуже уважне, постійний контроль із боку. Регулярно ходимо на огляди, стежимо за станом ясен. Дуже задоволені рівнем професіоналізму та сумлінністю.
  • Днями з донькою були на консультації у ортодонта Образцової з приводу встановлення брекет-системи. Після неї донька твердо вирішила ставити їх саме у цій клініці. Лікар на прийомі чітко відповідала на всі питання, що нас цікавлять, і не нав'язувала ніякі додаткові послуги. Крім консультації, відразу ж пройшли необхідну діагностику зубів, а саме, зробили зліпки та знімки зубів. Після прийому врешті-решт вирішили ставити брекети у них у клініці, начебто і дочці клініка сподобалася, та й мені умови, в принципі, підійшли. Тепер залишилося тільки дочекатися, коли брекети будуть виготовлені, але лікар запевнив, що в них у клініці цей процес не займає багато часу.
  • Я записывала ребенка на прием к доктору. Сама на приеме не была, так как ребенок взрослый, но с его слов все хорошо, все понятно рассказали, подробно были даны консультации. Все что нужно было, получили, всю информацию в целом. Выбирали доктора по отзывам, критерии были, что это ребенок идет на прием и важно чтобы все качества врача этому соответствовали и ребенку комфортно было. У Екатерины Федоровны и так высокий рейтинг на сайте, поэтому записались к ней. Это была консультация, всё прошло быстро, но за это время доктор полностью дала необходимую информацию и мы понимаем, что дальше делать. По тому, что я увидела по распечатке, даже мне стало все ясно. На выбор были даны назначения, разные брекет-системы, что перед этим делать, и какие обследования перед установкой проводить.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.