Романюк Марія Олександрівна

4.1
Оцінити
стоматологічний гігієніст
стоматолог-терапевт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км
Відгуки 4
Ваш відгук
  • Дуже чуйний, добрий, професійний доктор Романюк Марія Олександрівна. Подобатися її підхід до проблем пацієнта, лікуємось у неї давно всією сім'єю, хочеться сказати велике спасибі за порятунок наших зубів!!
  • Хочу висловити величезну подяку клініці Люмі-Дент та зокрема лікарю Романюк Марії Олександрівні. У більшості випадків ми сильно боїмося стоматологів, бо випробувавши біль одного разу готуємося до неї знову, але тут пішли всі стереотипи, чудовий професіонал, людина з золотими руками і великим добрим серцем, до якого пощастило потрапити моєму чоловікові. У нього були великі проблеми з зубами і не з одним, успішно вдалося вилікувати 4 зуби і це не звичайний карієс, а і кісти в зубах з якими успішно впоралися, а так само було зроблено професійне чищення зубів, зуби стали красиві і білі як за помахом чарівної палички. . Хочу підкреслити дуже уважне та дбайливе ставлення до пацієнта та його проблем. Особливо мене вразила робота на передньому зубі, тому що зуб завжди на виду, він був практично чорний і чоловік соромився усміхнутися зайвий раз, звичайно я не знаю всіх термінів і коли сказали, що після видалення кісти буде пломба, то я припустила як лікували раніше зубі біла пломба, але коли побачила результат і була в повному захваті, я побачила новий здоровий зуб, що не відрізняється від інших, навіть натяку не залишилося, що зуб був колись таким хворим і некрасивим. Дуже дякую за уважне ставлення та професіоналізм. Всім раджу саме цю клініку та цього лікаря.
  • Очень хороший специалист. Лечила мне запущенный зуб. Ещё чуть-чуть и дошло бы до нерва. Очень аккуратный мастер. Делала мне эту процедуру 2 часа, вместе с ассистентом. Я очень удивлена была такой заботой. Такое чувство, что как себе делает. Качественно и внимательно. После процедуры через день сказала, что нужно зайти, если пломба будет мешать зубу, кусать. Дала визитку и сказала, что можно звонить, если что-нибудь случиться. Я пришла, так как всё-таки пломба немного мешала. Она все подправила)
  • Ходимо з чоловіком до Марії Олександрівни в Люмі Дент на Позняках вже багато років! Для нас вона найкращий терапевт. Вилікували карієс, мені робили реставрацію переднього зуба, виглядає так, що не відрізниш від своїх. Регулярно проводимо гігієну у неї. Якістю роботи задоволені і як людина Марія Олександрівна чудова!
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.