Білан Марина Василівна

4.1
Оцінити
дитячий стоматолог


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Левка Мациевича 2/4
  Вокзальна 2.5 км
  Шулявська 3.25 км
  Деміївська 4.75 км
Відгуки 11
Ваш відгук
  • Одного разу було достатньо полікувати зуб дворічній дитині в поліклініці, щоб серйозно спантеличитися пошуком хорошої клініки та лікаря. Після тривалого моніторингу вибір ліг на Люмі-Дент, зірки зійшлися так, що влаштувало все! Ціна, професіоналізм, рівень обслуговування. Лікар Білан Марина Василівна просто неймовірна чарівниця, я не бачила жодного разу в житті, щоб так приголомшливо легко встановлювали контакт з дитиною. Це той випадок, коли молодість лікаря швидше плюс мінус. Дякуємо їй за уважність, професіоналізм та відповідальне ставлення до роботи!

  • Хочемо висловити подяку лікарю Білан Марині Василівні за її професіоналізм. Видаляли 2 молочні зуби, донька дуже хвилювалася. Але все пройшло чудово, без примх, дитині і нам усе пояснили, було навіть весело, що важливо. Прекрасна робота, дякую Вам величезне, Марина Василівна! Прекрасна клініка, чудовий персонал. Наша подяка Вам!
  • Відвела дитину в Люмі-Дент до стоматолога Білан Марини Василівни, дуже хвилювалася, що дитина може злякатися і почати вередувати, але Марина Василівна легко знайшла до нього підхід. Профілактичне обстеження пройшло спокійно. Дякуємо велике клініці Люмі-Дент, що можна довірити вам здоров’я своєї дитини!

  • Всім добрий день, хочу залишити відгук про відвідування стоматології Люмі-Дент. Привів сюди дитину. Навіть не привів, а притяг. Коли сказав, що йдемо в стоматологію, ор стояв на всю вулицю. А все тому, що раніше був сумний досвід лікування зубів. Ледве вмовили сісти в крісло. Лікарка Білан Марина Василівна змогла заспокоїти і навіть умовила відкрити рота. Розповіла, як проходить лікування зубів.
    У першому відвідуванні був просто огляд та консультація. Домовилися на прийом через три дні і про диво! Ішли вже без істерик. І все пройшло практично без сліз та головне без стресу. Дякуємо за лікування без нервів, істерик.
    Син сказав, тепер ходитимемо тільки до цієї клініки.
  • Чисто, затишно. Дитячий стоматолог просто космос
  • Недавно приводила на профилактический осмотр ребенка к стоматологу Билан М.В. Марина Васильевна очень хорошо провела осмотр. У ребенка трех лет осталось положительное впечатление от посещения врача-стоматолога. Также врач дал все необходимые рекомендации по уходу за детскими зубами.
  • У дочки у спадок від мене дісталися проблемні зуби. Карієс з'явився ще з перших корінних зубів. Приводила її до Марини Василівни, ставили пломбу і робили знімок, щоб точніше оцінити, де і яке необхідне лікування. Лікар молода, але досить грамотна, добре консультує. Відразу оцінює яке необхідне лікування.
  • Марина Васильевна - наш любимый детский стоматолог! Я своих двоих детей вожу только к ней. Она всегда качественно лечит, дети всегда выходят после лечения довольные и счастливые. Вообще ее не боятся и не боятся лечить зубы. Я безумно рада, что мы нашли для детей такого классного доктора! Стоматология Люми Дент неплохая, цены умеренные в сумме.
  • Сыну три с половиной, обратились за лечением зубов в стоматологию. Все прошло идеально, несмотря на активность сына и неусидчивость. Проблема вообще отвести к врачу. Здесь завлекали, развлекали и прошло, на мое удивление, очень хорошо. Спасибо врачу Марине Васильевне за компетентность и професионализм. Ходим к Вам не в первые и довольны всегда.
  • До стоматології Люмі Дент на Левка Мацієвича, я вожу свою дитину конкретно до одного лікаря — Марини Василівни Білан. Оцінюю її професіоналізм найвищим балом, дуже задоволена роботою цього дитячого стоматолога! Дочка її підпускає добре і підійти не боїться (у іншого лікаря в іншій клініці взагалі втекла), вона вміє знайти підхід дійсно до дітей. Відчувається бажання допомогти і знайти підхід до дитини.
  • Висловлюю особливу подяку дитячому стоматологу Марині Василівні Білан. Лікуємося з 2019, приходимо на профілактичні прийоми. Зубки дитини стали значно кращими. Дитина стежить за зубами та ходить їх лікувати із задоволенням, заслуга Марини Василівни. Дякую всьому персоналу клініки! Впевнена, стежити за зубами з раннього віку, запорука відсутності проблем у майбутньому!
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.