Військова стоматологічна поліклініка

3.2
Оцінити
пн-пт
09:00-16:00
сб-нд
вихідний
вул. Левицького, буд. 75а
Розповісти друзям

Військовослужбовці української армії обслуговуються у цій клініці безкоштовно. Інші громадяни України і приїжджі обслуговуються пзгідно недорогих тарифів. У набір лікувальних заходів входять всі базові стоматологічні сервіси.

Тут лікують карієс, пульпіт, періодонтит і пародонтоз. Видалення зубів здійснюється під дією хорошого знеболювання. У медустанові підтримується режим абсолютної стерильності. Медики використовують, в основному, одноразові інструменти.

В клініці встановлюють всі види штучних зубів. Знімні протези і коронки виготовляються в кращих зуботехнічних компаніях Львова. Для імплантацій використовуються ізраїльські імплантати, які не відторгаються організмом.

Послуги і ціни
Лікування каналів
Лікування пульпіту
Встановлення світлової пломби
Просте видалення зубів
Складне видалення зубів
Лікування ясен
Рентген зубів
Зняття зубних відкладень
Відгуки 2
Ваш відгук
  • Нікому не раджу стоматолога Палиха Андрія, каб. 17. Він сам погодився встановлювати зубний міст моїй Мамі, бо гроші ж потрібно заробляти не через касу. Знав, що вона лікується від раку і їй потрібно робити невеличку перерву, моя Мати героїчно висиділа дві години поспіль, запропонував їй воду, забув і не дав, а потім почав на неї так сильно кричати, що чутно було на всю поліклініку. Це тому що моя Мати так втомилася, що в неї не відразу вийшло зробити зліпок щелепи. У коридорі вже чекала інша пацієнтка, її візит затримувався, цей стоматолог почав ще більше психувати. Щоб більше заробити грошей, він на кожну годину призначив нового пацієнта, замість того щоб правильніше розподілити час своїх пацієнтів. Через його дратівливість, неврівноваженість, була допущена помилка у зубному мості. Зубний міст відправлявся на підгонку до майстра ще не один раз. Ще цей лікар не вгадав із коліром керамічної коронки, хоча зір має хороший. Дуже відрізнявся зубний міст за кольором від передніх зубів моєї Мами. Цього лікаря нам порекомендували, але я дуже шкодую, що ми до нього потрапили. По-перше, він ПСИХ, по-друге, не такий він і хороший спеціаліст.
  • Протягом 15 років користуюся послугами лікаря Лариси Дмитрівни Корольової! Стоматолог із великої літери, справжній фахівець, який розуміє пацієнта і якісно робить свою роботу. Також слід відзначити роботу стоматолога-ортопеда Брича Ігора Івановича.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.