Студія стоматології та ортодонтії Акварель

3.6
Оцінити
пн-пт
09:00-19:00
сб
09:00-15:00
нд
вихідний
вул. Дністерська, буд. 27
Розповісти друзям
Лікування дитячих зубчиків без болю та страху. 20 років досвіду.
Послуги і ціни
Лікування карієсу
Лікування пульпіту
Лікування ясен
Рентген зубів
Лікування карієсу у дітей
Встановлення брекет-системи
Знімний елайнер (капа)
Встановлення цирконієвих коронок
Професійна чистка зубів
Художня реставрація зубів
Відгуки 18
Ваш відгук
  • Рекомендую усім стоматологію Акварель!!
    Лікували синочка в Марти Володимирівни - дуже задоволені!!!
    Синові 6р. та він панічно боявся лікарів, ситуація з зубами була жахлива. Коли ми прийшли в Акварель він теж почав капризувати , та лікарю вдалось його заспокоїти, заговорити і знайти контакт. Він дозволив зробити гігієну і навіть погодився зробити знімки...На наступний візит ішов уже впевненіше і дав полікувати 2 зубчика (дуже сподобались кольорові пломби). А далі ми поступово долікували всі зубки , навіть видалили один "гнилий" який на жаль не піддавався лікуванню. Великим плюсом є наявність у клініці коп'ютерної анестезії, яка заморожує зуб без уколу. Це виглядає зовсім не страшно і навіть цікаво. Через 3 міс. нас викликали на безкоштовний огляд, що дуже зручно. На огляд синочок ішов радісно, з зубками у нього все гаразд. Розказував лікарю , що він чемно чистить зубки і ще якісь свої секрети...
    Кабінет чистий, комфортний...Персонал дуже привітний....Нам усе сподобалось!! Дякуємо!!
  • Акварель - студія стоматоматологія де працюють професіонали... Лікували зубчики донечці ( 4 роки) у цій клініці, дуже задоволені... Наш лікар-стоматолог Мельничук Наталія, яка при кожному візиті знаходить підхід до дитини.... Лікували зубчики під загальним знечуленням, а тепер їздимо на огляди кожні три місяці.... Перед оглядом, завжди телефонують з клініки і записують на прийом у зручний для нас час.... та нагадують про візит за один день... Дитину нічого нетурбує, задоволена виходить з огляду.... Все підходить... Будемо і надалі користуватись послугами клініки..... Ви супер))))
  • Хочу порадити студію Акварель всім!
    Моїй дочці було 2 повних роки, коли у нас були серйозні проблеми з зубками.
    Перше враження, коли заходиш в кабінет - професійне обладнання, плазма, по якій показують мультфільми, надуті кульки, привітний персонал (адміністратор, стоматолог, анестезіолог
    , асистенти)...
    Нам зпропонували лікування під загальним знечуленням. Я особисто дуже злякалася і вагалася, але мене переконали дві подруги, які лікували своїм малечам зубки саме таким способом і у даній стоматології. Загалом нам полікували 9 зубів, що включало не лише карієс, а й лікування кореневих каналів. Після цього у нас бувало випала пломба, але студія Акварель надає гарантію і безкоштовно відновлює пломбу + безкоштовне фторування.
    Окремо хочу відзначити стоматолога Мельничук Наталію Олегівну!
    Вона відновила нам можливість не реагувати на гаряче, холодне, відкушувати, жувати, одним словом ЇСТИ. Кожен наступний візит вона підлаштовує під наш графік, дуже гарно поводиться з дитиною морально, заспокоює, оперативно лікує, буквально 5-10 хв і є пломба. Моя Вікторія при останньому візиті (зараз їй 2 роки 9 місяців) вийшла усміхненою і всім показувала зубки.
  • Лікувала донечку, це було її перше знайомство з стоматологом.На першому візиті дитину оглянули, лікар показала інструменти і розказала для чого вони, зробила фотографії зубчиків , в кінці почистили усі зубки, і подарували малій подарунок. Під час другого прийому ми запломбували зубчик і покрили герметиком ще два. Донечка була чемна, я навіть не сподівалась,дивилась мультик і виконувала вказівки лікаря. Ще нас оглянув ортодонт дав свої рекомендації. Малій дуже сподобалось,тож я задоволена.
  • Знайомі рекомендували лікувати зуби дитині у цій клініці,адже самі лікувались у доктора Іванців і були задоволеними.Нас записали до лікаря Марти.Ставили нам 2 пломби і лікували нерв в одному зубі.Скажу одразу,їздили ми не один і не два рази. Пломби випали в той самий тиждень ,ще й стоматит одразу після пломбування почався.Не рекомендую!!!
  • Лікувала дитині зубки в Акварелі,записались спочатку на огляд,бо мала дуже боялася,але одразу в цей самий день поставили пломби.Під час лікування я була в кабінеті з дитиною,думала,що буде істерика страшна,бо раніше завжди плакала в лікаря.Перше на коридорі трохи плакала,але в кабінеті на диво,була чемна.Лікарка розповідала малій все,що робить,давала потримати в руці інструменти.Потім разом фотографували зуб з пломбою і дали надувний шарік в подарунок.Я рада,що ми нарешті почали лікування,бо тягнули з цим довго.
  • Ми дуже задоволені лікарями, які допомогли нашому внуку, в якого ДЦП! Особливо Іванціву Андрію Олеговичу та Мельничук Наталі Олегівній. Чуйне та любляче відношення до дитини, дякуємо за доброту і розуміння! Ніхто не хотів нам допомогти, а клініка АКВАРЕЛЬ зробила неможливе! Ще раз дуже вдячні!
  • По перше савкове відношення адміністратора,робили анестезією дитині 2,5 років,поки поставили катетери зплакався так,що аж хлюпав,лікували під загальним наркозом,через тиждень відвалились дві пломби на передніх зубчиках,а через місяць на п'ятірці відвалились дві пломби,після того як я подзвонила поскаржитись ,що робота була зроблена погано,адміністратор Мені сказала,що у Вас хвора дитинка і тому В нього відвалились пломба,і Вам лікар задзвонить,але ніхто навіть незадзвонив,не раджу цю клініку,коштує не малі гроші а роблять погано
  • У цій клініці видаляли мені зуб мудрості, сказати що був присутнй страх - це нічого не сказати. Але я дуже задоволений роботою хірурга, всі мої побоювання були марні - Костянтин Ігорович дуже хороший спеціаліст, дякую за професіоналізм.
  • Надзвичайно задоволена студією "Акварель"! По-перше,приємно вражає комплексний, індивідуальний, науково та практично обґрунтований підхід до пацієнта. По-друге, чистота та порядок, охайність персоналу. Лікування проводила Біндас Ірена Ігорівна, якій асистували Тетяна або Юлія. Ірена Ігорівна - досвідчений, наполегливий, виважений спеціаліст своєї справи. Асистенти дуже вдало справляються із своїми завданнями. Адміністратор Іванна ввічлива, завджи нагадує про майбутній візит. Головне - спокій та взаєморозуміння у колективі. Крім того, ціна за послуги невелика як для такого високого рівня наданих послуг. Після кожного візиту виходжу задоволена і з гарним настроєм, чого бажаю всім пацієнтам. Студії "Акварель" висловлюю величезну вдячність та побажання процвітання!
  • Дякую усій команді стоматології "Акварель". Моя мама тут ставила імпланти, все пройшло чудово, без болю, Костянтин Ігорович -хірург має просто золоті руки, всім рекомендую лікуватися лише в цій клініці , щиро всі дякую від себе та від мами Олі .
  • Все життя були проблеми з зубами, напевно генетика. Звернувся в стоматологію Акварель до доктора Іванців А.О. вже коли втратив майже усі свої зуби, і вони разом з командою зробили мені вперше за все життя красиву посмішку, а основне, взагалі не відчував дискомфорту, незважаючи на те, що думав , що імпланти це боляче. Дякую всій команді, всім рекомендую
  • Клініка супер, я дуже задоволений, уважність адміністраторів, фаховість лікарів, я приїжджаю з Італії, щоб полікувати зуби в Акварелі в Україні - це чудово! А найголовніше я впевнений тут за свою бузпеку
  • Звернула до стоматології "Акварель" і дуже задоволена, насправді фаховість лікарів мене дуже приємно вразила, Ірена Ігорівна та Андрій Олегович зробили мені чудову посмішку, тепер я посміхаюся і радію життю, дякую Вам, усім рекомендую
  • клініка супер, головне є гарантія
  • хірург Іванців Андрій Олегович зробив мені чудову посмішку , за деяких обставин втратила 2 зуба і за допомогою імплантів мені все здоробили за тиждень часу. Всім рекомендую!!!!
  • Лікуємося у стоматології Акварель всією сім'єю. Батько ставив імпланти, я пломби, мамі короки ставили, і вже пройшло більше 2х років і все чудово, ціни відповідають якості, постійно телефонують, нагадують про візит, запрошують на контрольний огляд. Подобається затишна та невимушена атмосфера, при мені все пшикають, обробляють
  • дуже чудове обслуговування ,завжди вам раді, запишуть ,зателефонують,попередять ... ,але насправді дуже і дуже дорого, більше як вдвічі ніж в інших клініках, а деяких моментах взагалі космічно ,наприклад , за гіпсовий зліпок щелепи в мене здерли 300 гр коли всюди це коштує 35 гр , за чистку зубів ультразвуком запросили 450 гр коли це коштувало,на той час, 220 гр , крім того після візиту до ортодонта на ранок в мене був такий стоматид , що я лікувала його місяць ,хоча раніше ніколи не мала з цим проблем. Можливо тільки в мене таке враження ,але на мою думку це чистої води - здирництво!
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.