Клініка Авторської Стоматології Мар'яни Мельничук

3.3
Оцінити
пн-пт
09:00-18:00
сб-нд
вихідний
вул. І. Франка, буд. 23/43
Розповісти друзям

Авторська стоматологія Мар'яни Мельничук оснащена найсучаснішим обладнання преміум-класу. Тут виконують лазерне препарування зубів апаратом Key Laser – без болі, пошкодження здорових тканин і пульпи. Виготовлення керамічних вкладок, вінірів та коронок проводиться за 1 відвідування лікаря, за допомогою комп'ютерної Cad/Cam системи фірми CEREC.

Прямо у клініці можна пройти Rtg-дослідження або КТ зубів, а ефективне знеболення кожної хірургічної процедури забезпечує застосування інфільтраційної анестезії STA.

Стерилізаційний блок стоматології оснащений автоклавами фірми Melag. Також тут присутній наркозної станція Neptun, що дозволяє проводити дентальну імплантацію, синус-ліфтинг і видалення зубів у стані медикаментозного сну тривалістю до 2,5 годин.

А ще на базі клініки функціонує відділення дитячої стоматології, в якому практикують всі види лікування, протезування та ортодонтичної корекції.

Послуги і ціни
Пломбування каналів
Лікування карієсу
Встановлення світлової пломби
Лікування зубів при вагітності
Просте видалення зубів
Складне видалення зубів
Лікування пародонтиту
Ортопантомограма (панорамний знімок)
Рентген зубів
Лікування карієсу у дітей
Встановлення брекет-системи
Встановлення металокерамічних коронок
Відбілювання Zoom
Відгуки 3
Ваш відгук
  • Дуже задоволена що попала в клініку Мар’яни Мельничук. Спочатку привела свою старшу внучку і була приємно здивована професійною роботою. Згодом прийшлось звернутись і самій з дуже складною проблемою. Перейшла багато лікарів в інших клініках, а проблема так і не вирішилась. Велике дякую Мар’яні Станіславівні, що вона взялась за моє лікування. Мені сподобалось ставлення та відношення персоналу . Всім велика подяка. І особливо хочу подякувати Назару Петровичу Адамчуку за професійне і відповідальне ставлення до своєї роботи.
  • Мої враження від лікування у клініці Мар'яни Мельничук

    Зібрались ми полікувати зубки моєї донечки. Про високі розцінки на стоматологічні послуги у вашій клініці я знала. І хоч достаток нашої сім"ї менший від середнього, звернулись до вас. Справа в тому, що моя дитина боїться стоматологів. Клініка М.Мельничук рекламує особливий підхід, тому ми вирішили до вас завітати.

    Обстановка у клініці сучасна, клініка оснащена новітнім обладнанням. Адаптаційна кімната затишна, яскрава, привітна. Дитина із задоволенням розмістилась у стоматологічному кріслі, забувши для чого ми сюда прийшли. Донечці наділи навушники і включили мультики. Це була консультація ( 350,00 грн). Під час консультації мені рекламували різні стоматологічні пристосування (азот-киснева седація,розпірки,брекет-системи та ін.). Про стан зубів дитини я не почула нічого і звернула на це увагу лікаря. Нам запропонували зробити рентген (350.00 грн.). Зробили дитині рентген і ... знову ніякої інформації. Лікар це пояснила тим, що їй треба добре подумати і на наступний раз вона все скаже. До речі, доньку лікувала дитячий стоматолог Жмурко Катерина Олександрівна. Мене дуже турбували уламки від молочних зубів, які залишились в різних місцях ясен і почали гнити. На цю проблему лікар сказала, що ці залишки ніякої загрози не несуть і можуть 2- 3 тижні почекати. На наступний раз зробили професійне чищення зубів(600.00 грн). Як сказала Катерина Олександрівна, професійне чищення зубів обов’язкове, бо брудні зубки вона лікувати не буде. Я сподівалась, що видалення гнилих залишків також буде зроблене, оскільки, це скупчення мікробів і бруд, але, на жаль, все залишилось без змін. Чорні гнилі вкраплення лікарю не заважали. Вона сказала, що гнилі залишки будуть видалятись поступово. На третій раз Катерина Олександрівна спланувала лікувати молочний зуб і видалення двох гнилих уламків, що були біля нього. Видалення осколка для Катерини Олександрівни виявилось складним і вона покликала на допомогу свого керівника,Мельничук Мар’яну, яка вправно це зробила. Мельничук Мар’яну я бачила тільки 15 хвилин, але відчула енергетику професіонала, вона дуже приємна і розумна. Лікуватись особисто у Вас, пані Мар"яна, за такими високими розцінками, мабуть, оправдано. А Катерина Олександрівна не має,поки що, достатнього досвіду, щоб лікувати за такими тарифами. Тим більше, примножувати ( і без того шалені) ціни різними завуальованими способами (лікувальна пластина за 500,00 грн., подвійна пломба, застосування наркозу без потреби), не попередивши пацієнта. В результаті, за чотири прийоми, нам запломбували один молочний зуб разом з каналом, один постійний зуб (профілактично) і видалили два гнилих уламки від одного зубчика . Це обійшлось 5300,00 грн.
    До того ж, під час лікування, медсестра Леся перешкоджала дитині у перегляді мультиків,оскільки я відмовилась від азот-кисневої седації ( 1000,00 грн. на год.).
    - Пані Лесю, адже, у цій послузі не було ніякої потреби. В мене здорова, спокійна дитина, якій достатньо місцевої анестизії (500,00 грн.) і перегляду мультиків, вартість яких входить у розцінки клініки. А пригнічення свідомості застосовують в інших випадках.

    Мама вашої колишньої маленької пацієнтки
    Швед О.В.

    На все добре.
  • Ніколи б не подумала, що за допомогою вінірів і коронок можна досягнути настільки ідеального та природнього результату! Дякую за білі та здорові зуби та гарну посмішку.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.