Стоматологія Аполлонія

У клініки мало оцінок
Оцінити
пн-пт
09:00-20:00
сб-нд
09:00-16:00
Дніпропетровська дорога, буд. 125, корп. 3
Розповісти друзям

Стоматологія "Аполлонія" заснована в 1999 році, знаходиться у складі групи компаній "Сервіс Центр", є членом Асоціації стоматологів України. У 2002 році комісія МОЗ присвоїла клініці акредитацію 1 категорії.

Вимоги до лікарів дуже високі, тому в "Аполлонії" працюють тільки кваліфіковані спеціалісти, які мають певні заслуги. У приймальній клініки можна ознайомитися зі всіма сертифікатами і нагородами. В "Аполлонії" є власна зуботехнічна лабораторія.

Кожний пацієнт має особисту медичну карту. Тут пропонують будь-які види стоматолгічних послуг: лікування каріозних порожнин і пломбування зубів, обезболювання осередків за допомогою аплікаційної, інфільтраційної, провідникової анестезії, викриття абсцесів, лікування альвеоліту з кюретажем, гемісекція, видалення зубів, лікування пародонтиту і захворювання слизової ротової порожнини, протезування і ортодонтична допомога.

Клініка "Аполонія" має зручне розташування в Приморському районі міста Одеса, зупинки "вул. Бочарова" та "вул. Висоцького", під'їхати можна автобусами №170, 120, 250.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.