Імплантація

Дентальна імплантація зубів – це заміна природного кореня зуба на титановий або цирконієвий прототип. Візуально імплант виглядає, як невеликий шуруп.

Що таке імплантування

Імплантація складається з двох частин: перша – це встановлення в кістку ясен титанового шурупа, а друга – це фіксація штучного зуба. У разі потреби також встановлюється абатмент, це частина конструкції, яка служитиме опорою для коронки.

Зубні імплантати

Види імплантації

Одноетапна імплантація – це моментальне встановлення всієї конструкції імплантату (власне імплант з подальшим незнімним протезуванням зубів).

Двоетапна імплантація – в цьому випадку спочатку встановлюється імплантат, після чого слід чекати його повного приживлення і вже після цього встановлювати знімний або незнімний зубний протез.

У стоматології існує таке поняття, як «імплантація під ключ». Ця послуга передбачає єдину вартість всього протезування. Тобто, за всі супутні операції, які вам ще можуть назначити, ви не будете платити, тому що встановлюється єдина ціна на все лікування.

  1. Alpha Bio – це демократична ціна + висока технологічність. Їх установка можлива навіть при майже повній відсутності кісткової тканини. Виготовляються у США.
  2. Поєднують у собі німецьку надійність, високу швидкість вживляння в тканини, універсальність – можуть установлюватися в будь-якій частині зубної щелепи. Виготовляються з чистого титану.
  3. Імпланти Нобель – еталон безпечної та надійної установки штучних зубів. Приживаються в 99% випадків. Виготовляються з титану, подібного за структурою до людської кістки.
  4. Штрауман – швейцарські імпланти високої якості, мають мінімальні терміни приживлюваності (від 3-х днів до місяця) і довічну гарантію. Належать до розряду преміум-класу серед різних типів імплантів.

Такий варіант протезування найбільше підходить тим людям, які зіткнулися з повною відсутністю зубів верхньої або нижньої щелепи, оскільки в процесі протезування даного виду дуже часто виникає потреба в додатковому хірургічному втручанні. Та й навіщо платити за кожен імплант окремо при великій кількості роботи, не знаючи з чим доведеться зіткнутися протягом всього часу лікування.

Доводи «за» і «проти»

Позитивних сторін імплантації штучних зубів значно більше, ніж негативних. Приміром, візуально дуже складно відрізнити імплантат від природного зуба, відновлюються фізіологічно необхідні функції ротової порожнини і автоматично зникають можливі наслідки при відсутності зуба. Якщо спиратися на відгуки, то більшість людей за імплантацію.

До негативних факторів можна віднести тільки протипоказання до застосування: хвороби крові, захворювання, такі як онкологія, СНІД та цукровий діабет. Протипоказана процедура особам, які не досягли 16 років, а в ідеалі 22 років. Є чинники, які можна усунути, такі як відсутність гігієни порожнини рота або пародонтит.

Експлуатаційний термін стоматологічного імпланта точно визначити не можна, все залежить від типу імплантації та подальшого використання. У середньому, це 6-7 років.

Ціни на імплантацію в Україні на даний вид послуг залежать від виробника імплантів та цінової політики клініки. Клініки естетичної стоматології пропонують такі розцінки:

  • Alfa Bio – 4500 гривень двоетапна імплантація;
  • MIS – 4500 гривень;
  • Nobel Biocare – 8500 гривень двоетапна процедура;
  • Alpha Dent – 3500 гривень двоетапне протезування, одноетапне – 3200 гривень.

Більшість позитивних відгуків припадає на системи, які виробляються в Ізраїлі та Німеччині.

Імплантація зубів в Києві.

Рекомендовані
Показаний все місто. Показати ваш район?

Люмі-Дент (Позняки) економ

441
48 відгуків

Люмі-Дент (Оболонь) економ

236
41 відгук

Deutsch Dent економ

130
74 відгуку

Люмі-Дент (Соломенка) економ

89
65 відгуків

Goodental

67
62 відгуку

Усі 32 бізнес

60
58 відгуків





Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
4
Оцінити
(50)

Зубні імплантати Все про термін служби зубних імплантів. Як вибрати гарні і недорогі імпланти? У чому полягає протезування на імплантатах? Ціни на імплантанти.
Імпланти Straumann Одна з лідируючих фірм, що займається розробкою та виготовленням зубних імплантів є німецька фірма Straumann. Дізнатися про неї та її продукцію детальніше можна, прочитавши цю статтю.
Базальна імплантація зубів Чим цікава базальна імплантація зубів? Відмінності базального методу від інших методів встановлення зубних імплантів. Випадки, при яких ідеально підійде базальна імплантація. Вартість безопераційної імплантації зубів.
Куксова вкладка Куксова вкладка - це сучасна конструкція, яка допомагає відновити зруйнований зуб. За рахунок своєї форми, вона рівномірно розподіляє навантаження на весь зуб.
Лазерна імплантація зубів Чим відрізняється лазерна імплантація зубів? Як швидко відбувається вживлення зубного імпланта? Вартість лазерної імплантації.
Імпланти Альфа Біо Ізраїльська компанія alpha bio вже встигла завоювати довіру всіх фахівців в області імплантології і заробити собі ім'я світового масштабу. Докладніше про фірму і її виробах читайте далі у статті.
Імпланти Nobel Biocare Імпланти Нобель: секрет їхньої популярності і особливості конструкції. Вартість імплантації зубів nobel. Термін служби імплантантів на зуби Нобель.
Імпланти Mis Ізраїльські імпланти MIS. Надійні та довговічні імпланти за гідною ціною. Широкий модельний ряд і різноманітний інструментарій – для кожного випадку індивідуальне рішення.
Одномоментна імплантація зубів У чому полягає одномоментна імплантація зубів? Особливості одноетапної імплантації. У яких випадках неможливо встановити імплант відразу після видалення зуба? Ціни на миттєву імплантацію зубів.
Коронки на імпланти Як виглядають коронки на імпланти і для чого вони призначені? Керамічні, металокерамічні та цирконієві моделі коронок. Ціни на протезування на імплантатах.
Встановлення зубних імплантів Імплантація зубів – одне з найбільш потрібних напрямів в сучасній стоматології. У статті ви зможете прочитати, що являє собою встановлення імплантів.
Міні-імпланти – невідкладна допомога власникам знімних протезів Міні-імпланти необхідні в тих випадках, коли застосування звичайних імплантів нездійсненне. Докладніше читайте далі у статті.
Імпланти Astra Tech Імпланти Astra Tech – зроблено у Швеції. Особливості дентальної імплантації Астратек. Реальні переваги і вартість установки.
Імпланти Ankylos Імпланти на зуби Ankylos - це надміцні німецькі системи. Особливості будови анкілос імплантанта. Показання до застосування імплантації Ankylos.
Імплантація передніх зубів Відмінності імплантації передніх зубів від інших способів встановлення імплантів. Методи імплантації передніх зубів, її переваги і ціна в клініках Києва.
Імплантація верхньої або нижньої щелепи Як відбувається імплантація верхньої або нижньої щелепи? Чи можна провести імплантацію при повній відсутності зубів? Показання та протипоказання до встановлення імплантів на зуби.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.