Поради від Крамаренко:

Технологія імплантації зубів

Кожен імплантолог повинен обов'язково провести комп'ютерну діагностику перед встановленням зубного імпланта. Це запорука безпеки процедури і правильного вибору моделі. Сама операція включає хірургічний і ортопедичний етапи.
Технологія імплантації зубів

Будь-яка технологія імплантації зубів передбачає поділ процесу протезування на три етапи. Перший етап – хірургічний. Після огляду ротової порожнини і рентгена зубів визначається стан кісткових тканин.

Відповідно до отриманих даних, стоматолог обирає методику імплантації. Під місцевим або загальним знеболенням ріжуться м’які тканини, оголюється кістка. За допомогою спеціальних інструментів формується кісткове ложе дентал-імпланта.

Після установки титанового імплантату в підготовлене гніздо вичікується час, достатній для остеоінтеграції, тобто для щільного обростання гвинта кістковою тканиною.

Тривалість першого етапу нерідко складає кілька місяців.

Другий етап протезування більш короткий. Він націлений на формування ясен в області установки імпланта і триває кілька днів.

Третій етап – ортопедичний. У цей час стоматолог виготовляє і встановлює зубну коронку, що дозволяє протезу не відрізнятись від натурального зуба.

Різні види імплантації зубів

Технология имплантации зубов2.jpg

Лікарська дисципліна розрізняє чотири види імплантації зубів:

  • одиночну імплантацію зубного протеза;
  • імплантацію групи зубів;
  • імплантаційне протезування повністю беззубої щелепи;
  • одноетапну імплантацію зубів.

Протезування щелепи, повністю позбавленої зубів, може проводитися за технологією «all on four», що передбачає встановлення повного протеза щелепи на чотири імплантованих гвинта.

Фірмові особливості імплантаційних розробок

Виробники зубних імплантатів дотримуються оригінальних конструкційних схем протезів, що дає можливість виділити виготовлені імпланти в окремі види протезів.

Наприклад, імпланти Bicon, на відміну від протезів більшості виробників дентальних імплантатів, не мають у собі внутрішньої різьби. З’єднання абатмента і титанового гвинта відбувається за рахунок використання сили тертя, що виникає при зануренні гладкого циліндричного штифта абатмента в відповідну за розміром порожнину імпланта.

Міцність подібного з’єднання надзвичайно висока, а попадання залишків їжі в зазори виключено – з причини відсутності щілей.

Шведські імпланти Replace мають унікальне покриття TIUnite, що приносить стовідсотковий успіх при імплантації протезів. Саме тому матеріали компанії часто використовуються при встановленні коронок з оксиду цирконію – на сьогоднішній день найбільш потрібного виду имплантаційного протезування.

Доручіть нам підшукати для вас клініку, яка успішно працює з імплантами Replace, і уточнити ціни на зубні імпланти. Ми не тільки допоможемо вам з вибором лікувального закладу в будь-якому районі столиці, а й забезпечимо вас знижками на лікування!


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
4.9
Оцінити
(34)

Імплантація зубів: відгуки та рекомендації пацієнтів Відгуки пацієнтів про імплантацію зубів. Інформація про експрес-імплантації зубів і її вартість. Рекомендації лікарів-імплантологів.
Імплантологія в стоматології Сучасна імплантологія здатна вирішити масу проблем, пов'язаних з втратою зубів. З цієї причини дентальна імплантологія є вкрай потрібним напрямком.
Ускладнення після імплантації зубів Як часто виникають ускладнення після імплантації зубів і які вони бувають? У яких випадках може початися відторгнення імпланта? Поради по боротьбі з болем після встановлення імпланта на зуби.
Зубні імплантати Все про термін служби зубних імплантів. Як вибрати гарні і недорогі імпланти? У чому полягає протезування на імплантатах? Ціни на імплантанти.
Імпланти Альфа Біо Ізраїльська компанія alpha bio вже встигла завоювати довіру всіх фахівців в області імплантології і заробити собі ім'я світового масштабу. Докладніше про фірму і її виробах читайте далі у статті.
Імпланти Nobel Biocare Імпланти Нобель: секрет їхньої популярності і особливості конструкції. Вартість імплантації зубів nobel. Термін служби імплантантів на зуби Нобель.
Одномоментна імплантація зубів У чому полягає одномоментна імплантація зубів? Особливості одноетапної імплантації. У яких випадках неможливо встановити імплант відразу після видалення зуба? Ціни на миттєву імплантацію зубів.
Імпланти Friadent Xive Вже встигли з'явитися еталони якості в сфері зубних імплантів. Одним з таких брендів є friadent.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.