Поради від Крамаренко:

Відбілювання зубів народними засобами

Любителів народних рецептів потішать різні способи освітлення емалі в домашніх умовах, які використовували ще наші бабусі. Такі методи цілком безпечні, якщо правильно їх застосовувати.
Відбілювання зубів народними засобами

Багато кого з нас цікавить питання, чому зуби жовті і як позбутися цього неприємного відтінку. І незважаючи на те, що в сучасній стоматології існує достатня кількість способів відбілювання зубів, безліч людей вважає кращим проводити відбілювання народними засобами.

Іноді буває таке, що відвідати стоматолога досить проблематично, і людина застосовує народні методи, що здаються більш доступними.

Проводити відбілювання зубів народними засобами треба обережно, тому що багато з них можуть спровокувати руйнування емалі та різноманітні захворювання ясен.

На думку лікарів-стоматологів, у домашніх умовах отримати абсолютну білизну зубів неможливо.
Однак в якості допоміжних засобів народні методи відбілювання зубів цілком можуть мати місце.

Ось деякі способи, як відбілити зуби народними засобами

  1. Відбілювання зубів содою.
  2. Метод відбілювання содою досить популярний. Процес відбілювання відбувається під час чищення зубів – невелику кількість соди змішують із зубною пастою. Або можна використовувати концентрований розчин соди.

  3. Відбілювання зубів перекисом водню.
  4. Також для відбілювання можна використовувати перекис водню. Його додають при виробництві гелів, що застосовуються для професійного відбілюванні зубів.

  5. Також до методів відбілювання зубів народними засобами можна віднести відбілювання активованим вугіллям.
  6. В якості відбілюючого засобу він використовується тому, що містить гідроксид калію. Деревна зола змішується із зубною пастою або просто наноситься на щітку для подальшого чищення зубів. Можливе нетривале почорніння ясен після чищення.

Позитивним моментом відбілювання зубів народними методами можна вважати те, що воно є профілактикою таких захворювань, як пародонтоз, періодонтит, стоматит, пародонтит, карієс. Але для вашого здоров'я кращим буде звернутися в спеціалізовану стоматологічну клініку.


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
4.6
Оцінити
(33)

Статті на тему
Відбілювання зубів в домашніх умовах Як відбілити зуби вдома. Зараз продаються різні системи для відбілювання зубів в домашніх умовах, капи, пластинки, які освітлюють емаль. Застосовувати такі засоби потрібно після консультації стоматолога і професійного очищення зубів.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.