Артеменко Марта Сергіївна

3.7
Оцінити
стоматологічний гігієніст
стоматолог-терапевт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 6
Ваш відгук
  • Приємний, ввічливий, та уважний у спілкуванні лікар. Мені все сподобалося. У мене був біль у зубі незрозумілого характеру, в іншій клініці мені не змогли допомогти. А тут лікар Артеменко зробила рентген все подивилася пояснила , виявилося, що це через чутливість у мене було оголене коріння. Надала рекомендації. Лікар допомогла вирішити мої проблеми.
  • Подяка величезна дивовижномій чуйній, грамотній зубномій лікарці Артеменко Марті Сергіївні. Після лікування йдеш від лікарки одухотвореним і задоволеним
    Красуня, акуратна, завжди вітає відвідувачів своєю чарівною посмішкою.
    Були б усі такі лікарі!!
  • У Артеменко Марти Сергіївни лікувала зуб уперше, все було зроблено якісно. Рекомендуватиму Марту всім своїм друзям і знайомим.
  • Ходила на відбілювання. Персонал дуже уважний, лікар Артеменко Марта Сергіївна робить все акуратно. Усі дуже привітні. Як майбутній стоматолог скажу, що кажуть і радять справді правильні речі! Я в захваті. Зубки білі!) настрій відмінний!
  • Робила у стоматолога професійне чищення зубів. Дуже уважна та люб'язна лікарка. Хоч вона й попереджала, що іноді буде дискомфортно, вся процедура пройшла абсолютно безболісно. Докладно розповіла про правильне гігієнічне чищення зубів у домашніх умовах. Протягом 4-х місяців виконувала її рекомендації і, як наслідок, зуби виглядають зовсім непогано.
  • Хочу висловити величезну подяку Марті Сергіївні! Була на професійній гігієні ротової порожнини, результатом дуже задоволена, процес проходив безболісний, робота була проведена якісно та акуратно. Марта Сергійівна дала докладну консультацію щодо правильного догляду, розповіла про проблемні місця та показала все це на фотографіях. Планую й надалі продовжувати лікування у неї.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.