Артеменко Марта Сергіївна

3.8
Оцінити
стоматологічний гігієніст
стоматолог-терапевт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Левка Мациевича 2/4
  Вокзальна 2.5 км
  Шулявська 3.25 км
  Деміївська 4.75 км
Відгуки 7
Ваш відгук
  • Хочу висловити подяку за виконану роботу лікарю Артеменко Марті Сергіївні!!! Звернулося до клініки за послугою професійне чищення зубів за акцією. Марта Сергіївна дуже педантично і відповідально підійшла до виконання роботи, а також надала докладну консультацію щодо плану лікування.
  • Хочу висловити подяку Лаурі Овіковні за чуйне та добре ставлення до пацієнтів! Ходімо до неї на лікування з чоловіком та всім задоволені. Чудові реставрації, безболісне лікування. Лікували з чоловіком карієси і я мав пульпіт 7 зуба, все акуратно і швидко. Дуже рекомендуємо лікаря терапевта, зубки красиві і здорові, дякую!
  • Лікувала складний зуб в Артеменко Марти Сергіївни у клініці «Люмі-Дент» на вул. Левка Мацієвича 2/4. Прийшла з гострим пульсуючим болем і сильним набряком ясен. На знімку виявилося, що над зубом утворилася велика кіста, яка сягає пазухи носа. У таких випадках часто 'не церемоняться' і більшість стоматологів зуб рекомендують видалити, ніж 'возитися' без гарантій результату. Проте, Марта Сергійівна увійшла в моє становище, та все ж таки взялася за цю об'єктивно складну роботу — ми вирішили поборотися за мій зуб! Адже видалити та поставити імплант завжди встигне, тим більше це й зовсім інші гроші. У результаті за кілька відвідувань і завдяки довгій кропіткій роботі фахівця, кісту вдалося вилікувати!! (Виявилося, що раніше інший лікар, при лікуванні пульпіту, пропустив 1 канал, що і дало таке вогнище запалення). Буквально вже через 3 місяці на огляді мені зробили повторні знімки зуба і, на загальну радість (і здивування, що в такі короткі терміни), від кісти над зубом не залишилося і сліду – кісткова тканина відновилася! Тому, хочу щиро висловити свою подяку Марті Сергіївні за уважне ставлення до своїх пацієнтів, за вашу копітку працю і, що не кидаєте у біді – підлаштовуєте графік, приходьте на допомогу та наглядає за процесом загоєння вдома – це дуже цінно у наш час. Дякуємо за Ваш професіоналізм! Всім дуже рекомендую цього фахівця.
  • Внимательное, очень доброжелательное отношение. Позитивный настрой, передающийся пациенту! Тщательный, дотошный (в хорошем смысле) осмотр-обследование. Понятное объяснение выявленных проблем и предложение вариантов их решения. Для меня Марта Сергеевна - самый лучший доктор! Её профессионализм проверен годами. Впервые я обратилась к ней более 3 лет назад, и всё, что было вылечено тогда, не беспокоит до сих пор! И ещё очень важное качество для доктора - она не боится сложных случаев! Спасибо!
  • Приходив на консультацію до Артеменка Марти Сергіївни, все зроблено на найвищому рівні! Ніяких послуг, що нав'язуються, все по справі, записався на професійне чищення.
  • Я в Люми Дент на Соломенке обратилась впервые и так повезло, что именно к Марте Сергеевне Артеменко записали! Я как-то сразу почувствовала к ней расположение! Конечно, поначалу я боялась и очень нервничала, но это быстро прошло. Марта Сергеевна действовала очень осторожно, постоянно успокаивала. Огромное ей спасибо за терпение и качественно запломбированный зуб! Впечатления от стоматологии остались хорошие
  • Делала у врача гигиену рта. Все прошло прекрасно - безболезненно, быстро и аккуратно. Зубы действительно стали чище и красивее. После врач провела консультацию по всем зубам с составлением плана лечения, подробно ответила на все вопросы, а у меня их было очень много.Атмосфера в целом хорошая и доброжелательная)
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.