Дашківська Дарія Сергіївна

3.6
Оцінити
лікар-пародонтолог


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 5
Ваш відгук
  • Лікар Дашківська Дарія Сергіївна супер! Те, як лікарка допомогла мені, доводить її досвід. Та й якість послуг за цілком розумною ціною. У моєму випадку врятувала від пародонтозу. Велике дякую за надану допомогу.
  • Я звернувся до пародонтолога із захворюванням ясен. Дарія Сергіївна про все чудово та ввічливо пояснила, провела лише огляд та консультацію, якісно підійшовши до своєї роботи. Під час обстеження я не відчував неприємних відчуттів. Робити знімки у моїй ситуації не було потреби. У принципі вона призначила медикаментозне лікування. Поки що складно сказати про його результати, але погіршення немає. Можливо, покращення є, але ще не можу їх оцінити, нещодавно був на прийомі. Також лікар дала рекомендації щодо процедур, але я сказав, що більшого мені поки що не треба. Лікар відповіла на мої запитання, і я дізнався про все, що хотів. Складно сказати про якості Дашківської Дарії Сергіївни, але вона видалася кваліфікованим фахівцем. Чесно кажучи, я не дивився на прийом, але пробув у лікаря близько 40 хвилин. У мене взагалі не виникло відчуття, що вона поспішає чи відволікається. При необхідності я пораджу цього фахівця
  • На прийомі у доктора Дашківської я була вперше і мені все сподобалось. Незважаючи на те, що я запізнилася, зі мною провели багато часу до наступного пацієнта. Мені дуже багато всього розповіли, але порівнювати мені нема з чим, тому що у пародонтолога я була вперше і це зовсім новий для мене лікар. Я не знаю, як відбувається цей процес, але жодних негативних вражень у мене немає. Для вирішення пародонтологічних проблем мені запропонували операцію, але не тиснули на це, а сказали, щоб я думала про це сама. Дарія Сергіївна розповіла про різні варіанти, пояснила, як це відбувається. Звичайно, мені було запропоновано і консервативне лікування у вигляді чищення, якихось паст, розповіли більше про гігієну і пояснили, як правильно тримати мову в роті. Загалом, Дарія Сергіївна викликала в мене довіру, а також видалася дуже ввічливою та доброзичливою.
  • Звернулась я до Люмі Дент для лікування каналів. Лікаря заздалегідь не вибирала, і мене записали до Дарії Сергіївни Дашковської. Вона мені дуже сподобалася! Ось прямо так і хочеться сказати: професіонал! Здивована, чому про неї мало відгуків. Зазвичай я відгуки дуже рідко пишу, але тут не змогла стриматися. Хочеться, щоб про цього лікаря знали якнайбільше людей! І щоб без сумнівів до неї записувалися.
  • Обращался к Дашковской Д.С. для лечения зубов. Все прошло быстро и комфортно, без неприятных ощущений и боли. Доктор понравилась. Она была очень вежлива. Дала советы по уходу за зубами и полостью рта после лечения. Все супер, стоматология хорошая, в Люми Дент не первый раз и не у одного доктора был на Героев Сталинграда 24 а, и без нареканий.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.