Стоматологія Пародент на Глибокій

3.8
Оцінити
пн-пт
9:00-20:00
сб
09:00-15:00
нд
вихідний
вул. Глибока, буд. 4
Розповісти друзям

Стоматологія «Пародент» діє більше 10 років. Вона одна з небагатьох стоматологій, що спеціалізуються на лікуванні такого захворювання, як пародонтит. Згідно зі статистикою, цією хворобою страждають приблизно 60% дітей і 95% дорослого населення.

Клініка надає своїм клієнтам грамотний підхід до патології захворювання з обов'язковим урахуванням причин виникнення. Тут вас чекає оптимальний вибір способу лікування хвороби, усунення зовнішніх причин пародонтиту, зменшення або повна ліквідація впливу факторів, завдяки яким хвороба отримала свій розвиток.

Також клініка надає консультації з профілактики пародонтиту, куди входить допомога у виборі зубної пасти і комплексу вітамінів.

Послуги і ціни
Пластика вуздечки язика або губи
550  грн
Складне видалення зубів
660  грн
Лікування періоститу (флюса)
255  грн
Лікування стоматиту
70  грн
Шинування зубів
550  грн
Огляд і консультація
100  грн
Комп'ютерна томографія
300  грн
Рентген зубів
35  грн
Видалення зубів у дітей
95  грн
Металеві брекети
4200  грн
Керамічні брекети
6350  грн
Ретейнер для зубів
660  грн
Знімна пластина для зубів
1100  грн
Встановлення вінірів на зуби
3630  грн
Встановлення повних знімних протезів
1700  грн
Встановлення суцільнокерамічних коронкок
3960  грн
Встановлення зубних штифтів
1000  грн
Встановлення цирконієвих коронок
5950  грн
Філії
Усі філії 2
Всі лікарі клініки 26
Згорнути
Відгуки 36
Ваш відгук
  • Є клієнткою клініки «Пародент» на Глибокій. Велику щиру подяку хочу висловити Сидорчуку Сергію Георгійовичу. Перший раз зустріла лікаря з таким високим рівнем професійності і людяності. На кожному етапі підключав потрібних спеціалістів, роботу яких оцінюю на відмінно. В результаті – здійснилася моя мрія гарна усмішка і здорові зуби. Працівники на рецепції привітні, уважні. Коректно і вичерпно надають інформацію. Клієнтами цієї клініки є вся моя родина від маленьких до дорослих. Всі задоволені. З повагою і вдячністю Світлана.
  • Вже більше, як 8 років проводжу лікування у стоматологічній клініці " Пародент", що у Львові, на вул. Глибокій 4.Хочу подякувати головному лікарю клініки Шулюку Михайлу Михайловичу за людяність і чуйне ставлення до пацієтів. Вже другий раз проводжу імплантацію зубів у лікаря--стоматолога-імплантолога, кандидатуа медичних наук Сидорчука Сергія Георгійовича. Високий професіоналізм, дбайливе ставлення до пацієтів! Однозначно раджу! Дякую за лікування! Всіх вам життєвих благ і Божого благословіння шановні Михайло Михайлович і Сергій Георгійович. Ваша вдячна пацієнка Людмила Василівна
  • Я застрахований і з переліку стоматологічних клінік ,які співпрацюють з моєю страховою, вибрав Пародент, що на Глибокій,4, оскільки, на даний момент,проживаю на сусідній вулиці))
    Хочу відмітити цю стоматологічну клініку як найкращу у Львові, бо доводилось мені побувати в багатьох.
    Гарний дизайн, красиві і привітні дівчата на реєстратурі, всюди чистота, найновіші установки , новітні технології, наявність рентгенкабінету і саме головне це лікарі-стоматологи-майстри своєї справи!
    Раджу звертатись в цю клініку і Ви точно не пожалієте!)

  • В Пароденті лікуюся вже більше 18 років, мій лікуючий лікар Савчук Оксана, а імпланти ставив Шулюк Андрій. Мої діти лікуються у їхнього дитячого лікаря Хомин Ольги, вона, до речі, лікує дітям зуби під наркозом. Лікарями я дуже задоволений, це перевірено часом! Кожних пів року нас викликають на гігієну, як знаходять карієс, то пломбують. З днем народженням вітають. Я людина прагматична, тому час від часу порівнюю їхні ціни на лікування, порівняно з іншими клініками, то мені самому було дивно, чому в Пароденті на стільки дешевше, ніж в інших кабінетах. Оксана Петрівна мені сказала, що дешевше в них тому, що вони одна з найбільших мереж в Україні, і в них філіали в США і Канаді. Відкрив їхній сайт: ціни можна подивитися, відкриваю сайти інших клінік, майже ніхто не показує ціни. Виглядає на то, що вони розуміють, що у них все дешевше і тому і не ховають своїх прайсів, це мені подобається, бо сам працюю в торговій мережі. А на сайті вони написали, що вони велика мережа і тому можуть поставити ціни на лікування нижчі, ніж в їхніх конкурентів, а якість зберегти, думаю, що це правда, бо в мене за 18 років якихось претензій, що до якості лікування до них не було. Не люблю робити компліменти, але скажу так-«Кращої клініки ціна-якісь у Львові не знайдете»
  • Чудова клініка . Відмінне поєднання чуйного ставлення до пацієнтів, професійності і адекватних цін . Люди просто люблять свою роботу і роблять її добре . Все ідеально!Нове обладнання, стерильність, чистота , привітність працівників.
    Рекомендую!)
  • Лісович Іванна Степанівна-стоматолог, якому довірила свої зуби і ніразу не пожаліла про це!
    Якістю і естетичністю поставлених пломб більш ніж задоволена.
    Ціни дуже помірні, як на клініку такого рівня.
    Рекомендуватиму!
  • Доброго дня! Хочу щиро подякувати лікарю Михайлу Васильовичу Микитяку за якість виконання роботи, уважне ставлення до пацієнта та професійну і людську дбайливість. Радію, що є такі лікарні, як Ви. Дякую за лікування та допомогу! Впевнено рекомендую Вас друзям, знайомим та родині!
  • Я почав лікуватися в Пароденті в їхній клініці в Торонто приблизно 3 роки тому,бо вже 8 років разом з дружиною і двома дітьми проживаю в Канаді,в загальному дуже задоволений,лікуюся у доктора Михайла Бушара,коли стало питання за протезування і імплантацію,він запропонував поїхати до Львова,бо значно дешевше,ніж в Канаді .Я сам родом з Самбора,до батьків прилітаю кожних два роки на Різдво,тому погодився.Мене записали на прийом до імплантолога Шулюка Андрія,він мені поставив 6 імплантів,а через рік,на наступне Різдво поставив на імпланти зуби.Все було зроблено безболісно,швидко і дуже якісно!Я дуже задоволений,що в Торонто і у Львові є така клініка.Зараз на профілактику ходжу в Пародент в Торонто до гігієніста Наталі і до свого лікуючого лікаря Михайла.До речі вартість одного імпланта з коронкою у Львові мені вийшла 470 дол.Тому квитки Торонто-Львів мені окупилися,ще і зекономив гроші,бо в Канаді було б дуже дорого.Я це все пишу,щоб сказати всім кому цікаво,що я дуже задоволений цією клінікою,можете сміло записуватися до них на прийом,де б ви не жили,в Україні,Канаді,чи Америці.Там працюють дійсно добрі спеціалісти і правильно поставлена організація лікування,і ви точно не пошкодуєте,що до них записалися і ціни на лікування у них дуже помірні,мені навіть було дивно,бо клініки шикарні.Буду завершувати, я,моя сім’я і друзі лікуються в Пароденті,ми дуже задоволені!Всім рекомендуємо Пародент!
  • Дуже посередня клініка.
    Ставив банальну пломбу, але навіть на такій, здавалося б легкій, процедурі відчутно непрофесійність і халатність.
    Під час лікування відчуваєш себе як на конвеєрі: лікар-стоматолог постійно спішить, веде бесіди з асистентом про свої особисті справи, а пацієнта ніби і нема.
    Стоматолог не пояснив, який тип пломби він буде ставити,
    а також швиденько "виганяв" мене з крісла, не зважаючи на те,
    що пломба заважала зручному прикусу.
    Абсолютно не відчувається сервісу і професійності за досить немалі гроші
  • Надзвичайно задоволена клінікою "ПАРОДЕНТ" на Глиокій,4! По-перше,приємно вражає комплексний, індивідуальний, науково та практично обґрунтований підхід до пацієнта. По-друге, чистота та порядок, охайність персоналу.Семенів Уляна Андріївна, в якої я лікуюсь- молодий,досвідчений, наполегливий, виважений спеціаліст своєї справи. Асистенти дуже вдало справляються із своїми завданнями. Головне - спокій та взаєморозуміння у колективі. Крім того, ціна за послуги невелика як для такого високого рівня наданих послуг. Після кожного візиту виходжу задоволена і з гарним настроєм, чого бажаю всім пацієнтам.
  • Сидорчук Сергій в клініці Пародент на вул. Глибокій - лікар-професіонал! Супер! Я дуже задоволена. Вже 2 раз прийшла видаляти зуб мудрості. Швидко, якісно, акуратно, не боляче. Щока майже не надулась, ніяких синців і т.д. Дякую!!! Рекомендую з такими питаннями йти саме до нього!
  • Дякую клініці "Пародент" за чудовий сервіс, бездоганне та якісне вирішення проблеми! Особливу подяку хочу висловити хірургу Шулюк Андрію Михайловичу, завдяки Вам я вже не буду боятись стоматологів. Все дуже професійно і головне без болю.
  • Довго шукала стоматологічну клініку для всієї родини, довелось походи по багатьох клініках...Якось звернулась в ПАРОДЕНТ на Глибокій,4 і я зовсім не шкодую. Це саме ця клініка ,яку я шукала!!! Тут надають всі види стоматологічних послуг, лікарі кваліфіковані, новітнє обладнання, привітний персонал.Сподобалось ще це, що пропонують декілька варіантів лікування в різних цінових межах.
  • Проходив огляд і чистку в лікаря Микитяка Михайла. Дуже задоволений відношенням і акуратністю роботи) Вочевидь, буду рекомендувати своїм друзям!
  • Відвідав нещодавно клініку. Зайшов випадково, так як було по дорозі. Був здивований, що записали на лікування не через місяць, протягом 2-3 днів. Ціни цілком прийнятні ... обладнання та матеріали відповідають останнім вимогам сучасної стоматології. Лікарем-стоматологом Семенів Уляна Андріївна мені було запропоновано кілька способів і методів усунення моєї проблеми, що говорить про високу кваліфікацію лікаря. Результатом залишився задоволений. Тепер рекомендую всім знайомим
  • Неймовірно вдячна Сидорчуку Сергію Георгійовичу за його професіоналізм! Два роки не могла наважитись на видалення зуба. Через панічний страх перед стоматологами доводилось чи не щодня вживати знеболюючі. Знайомі порадили сходити до Сергія Георгійовича і за кілька хвилин моя задавнена проблема була вирішена. Лікар чудовий! Раджу всім! Виявляється, що видаляти зуби у справжнього професіонала зовсім не боляче і не страшно:)
  • Дякую Михайлу Васильовичу Микитяк за якісно поліковані зуби. Ви вмієте лікувати і з людьми спілкуватися. Щире спасибі.
  • Велика подяка адміністрації клініки "Пародент" за кваліфікований підбір персоналу. Щирість, привітніність, ввічливість приємно вражає відразу з переступленням порогу в клініку. Успіхів і процвітання
  • Щиро вдячна за якісне обслуговування та лікування без болю. Дуже коректна та відповідальна лікар Семенів Уляна. Хороший, привітний,щирий та надійний персонал, дарує хороший настрій та прекрасну усмішку. Лікуємось всією родиною. Раджу відвідувати цю клініку усім!
  • Лікуюсь в стоматологічній клініці Пародент, а саме в Савчук Оксани Петрівни.Мені дуже подобається підхід лікаря до пацієнта. Зробила гігієну, поставила кілька пломб, пройшло 6 місяців від останнього візиту і було дуже приємно отримати телефонний дзвінок з клініки про нагадування відвідати безоплатний огляд в мого стоматолога. Приємно здивована таким підходом до пацієнтів, адже такі нагадування про планові огляди дають змогу нам не запускати стан своїх зубів до критичного стану!А ще на кожну роботу в них є гарантія. Гарно підібраний кваліфікований і ввічливий персонал.Рекомендую
  • Щиро дякую персоналу клініки Пародент за дбайливе відношення до кожного пацієнта, за професійний підхід, ввічливість та розуміня.
    Бажаємо успіхів, процвітання у Вашій нелегкій праці.

  • Тільки перевіривши на собі можу з впевненістю рекомендувати клініку Пародент!!!Лікарі - майстри своєї справи.яким підсилу вилікувати зуби за які інші не ризикували братись.Дякую, що така клініка є в нашому місті!
  • Лікуюсь в клініці "Пародент" на вулиці Глибокій,4, і хочу сказати, що ще ні разу не бував в клініці з настільки приємною атмосферою. Вже при вході зустрічають привітні і усміхнені дівчата , побачивши яких відразу забуваєш про страх, в клініці постійно чистота і порядок, старанно до роботи ставляться всі.
    Дякую свому професіоналу-стоматологу Галині Юрівні ,яка з використанням своїх знань, сучасних матеріалів і обладнання зробила все, щоб я забув про свої проблеми з зубами.
  • Сучасне обладнання, привітний персонал, зручний графік, індивідуальний підхід до кожного пацієнта це особливості за які обрала саме цю клініку!
  • Вибрала клініку Пародент по вулиці Глибока у звязку зі зручним розташуванням від місця праці. Мені необхідно було провести протезування зубів. Прийшловши на консультацію відразу звернула увагу на обладнання і чистоту клініки і кабінету, все на вищому рівні. Обладнання сучасне за чистотою старанно дивляться, отже все тільки в руках лікаря. Вибрала молодого, старанного лікаря Андрія Михайловича.Спеціаліст хороший незважаючи на свій молодий вік. Я дуже задоволена результатом роботи він кращий ніж я очікувала. Адміністратори в клініці молоді приємні дівчата. Дякую клініці "Пародент" за якісно виконану роботу і хороший підбір кадрів.
    з повагою, Олександра.
  • Хочу сказать БОЛЬШОЕ СПАСИБО клинике ПАРОДЕНТ за мои, теперь уже, здоровые зубы и красивую улыбку!!! И ещё отдельное СПАСИБО директору за подбор замечательного,профессионального коллектива!!!
  • Хочу подякувати лікарці Пуга Ліля Михайлівна!дуже уважна лікарка!
    Задоволений лікуванням, а особливо вразив контрольний дзвінок на наступний день після лікування, щоб поцікавитись самопочуттям.
    ДЯКУЮ
  • хочу висловити свою подяку Сидорчуку Сергію Георгійовичу, лікар хіруг який приймає в Пароденті на вулиці Глибока. Це лікар з золотими руками! видаляла в нього 8 зуб, на що дуже довго не могла наважитись, оскільки знайомі говорили що після видалення буває опухлість,біль, вижкість відкривання рота, що мене дуже сильно лякало, але це все побоювання виявилось марним) зубчик забрали швидко безболісно і цих всіх неприємних наслідків не було))Дякую Вам !
  • Приємно що є така клініка як Пародент!!!
    Все на високому рівні!
    Привітна зустріч дівчат на рецепції, завжди вчасний прийом, ще ні разу не доводилось чекати)
    якісне лікування.
    Задоволена
  • Мене звати Наталія,хочу залишити позитивний відгук про стоматологічну клініку «ПАРОДЕНТ» сервісом якої я була приємно вражена!
    Проживаю я за кордоном в місті Торонто,приїхавши в Україну, на не довготривалу відпустку,в останній день перед від’їздом вирішила поміняти старі пломби на нові і звернулась у клініку «Пародент». На наступний день після лікування відчула незначний дискомфорт,заважали пломби по прикусу,оскільки ставили їх під анестезією я не могла відразу відчути це і звернутись для корекції немала змоги,бо з ранку мала літак. Але зателефонувавши у «Пародент» і розказавши про свою проблему ,була здивована відповідю дівчаток про те, що я зможу звернутись у їхню клініку яка знаходиться у Торонто і що все лікарі поправлять і ще й безкоштовно!!! Саме так все і відбулось,звернулась,прийняли,підкорегували і зараз все чудово!Дуже рада що є така мережа клінік ,які між собою співпрацюють.
    Бажаю власнику і всій команді персоналу клініки «Пародент» здоров’я, процвітання, втілення всіх задумів, доброзичливих пацієнтів, а також успіхів у Вашій професійній діяльності! Ви кращі з кращих!Всім рекомендую!
  • Лікувала зуби у стоматологічній клініці «Пародент» і хочу сказати,що ця клініка забезпечена усім необхідним сучасним обладанням для якісного лікування зубів. Персонал клініки привітний та професійний. в клініці дуже чисто і стерильно(видно, що за цим слідкують).Була приємно здивована цінами на лікування, адже, як для клініки такого європейського рівня тут дуже помірні ціни.
    Усім рекомендую цей заклад як для лікування так і для профілактики стоматологічного здоров'я!!!
    А ще великим плюсом у клініці «Пародент» є те,що там є власний рентгенкабінет,що дає лікарю змогу відразу побачити результат лікування і не потрібно нікуди іздити!
  • Зверхнє ставлення персоналу, зокрема - дівчат на рецепції. У цій клініці помиляються, як і всюди - але ніколи не попросять вибачення. Що б не сталось - завжди винен клієнт. Дуже шкода, клініка з такого високого рівня стоматологами не може забезпечити наявність ввічливого персоналу на рецепції.
  • Надзвичайно чуйний персонал, затишна атмосфера (що для стоматологічної сфери не на останньому місці), турботливість та високий професіоналізм мого лікуючого /більше 10 років/ лікаря Савчук Оксаночки Петрівни. Якість!Своєчасність!Порядність!УСПІХІВ ВАМ!!!)
  • Звертаюся на Ваш сайт, щоб висловити слова найщирішої вдячности за те, що маємо клініку "Пародент", де працюють лікарі вищої категорії, зокрема відома в Україні і за межами пародентолог Дерейко Лариса Василівна. Вона бореться за здоров"я пацієнта докладаючи усіх сил. При тому послуговується скалпелем і, - добротою. Рідкісне поєднання, здавалось би несумісного, але так є. І коли сідаєш до неї у стоматологічне крісло зі страхом, що аж поза вінця (бо ж операція в роті, то є процедура вкрай неприємна) дивишся в очі лікареві. Дивлячись в очі пані Лариси черпаєш впевненість і силу, а ще віру, що все буде добре. То ж хочу ще і ще раз подякувати пані Ларисі за її високий професіоналізм, людяність, співчуття на рівні найвищого, - ми повинні подолати недугу. При тім додається прагматичне почуття гордости за клініку, якою можна пишатися і лікарів, які давали клятву Гіппократа душею. Її було почуто небом. Дякую Вам за Вас.
  • Я надзвичайно задоволена своєю лікаркою Плєшаковою Вікторією Володимирівною! Вона дуже приємна, чуйна і привітня людина, завжди в гарному настрої. І звичайно найкращий спеціаліст яких я зустрічала. Мені її порадила подруга. Я довгі роки мала проблеми з яснами і ще дуже негарні пломби на передніх зубах. Інші лікарі за мене не хотіли братися. Вікторія Володимирівна вилікувала мені ясна, зробила чудові реставрації. Сама в дзеркалі не можу відрізнити від зубів і всі компліменти роблять. Дуже Вам вдячна! Міцного Вам здоров'я!
  • Порада для власника клініки - відправте вашу реєстратуру на курси ввічливості. Може там їх навчать, як поводитися з пацієнтами, які також є лікарями. Англійською це називається professional courtesy. У канаді і сша, де є ваші філії, якщо реєстратор кине слухавку при розмові з пацієнтом, на наступний день вона вже буде шукати іншу роботу. Пам'ятайте, ви існуєте і маєте що їсти, завдяки нам, пацієнтам.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.