Стоматологія Пародент на Личаківській

3.8
Оцінити
пн-пт
09:00-21:00
сб
09:00-18:00
нд
вихідний
вул. Личаківська, буд. 52
Розповісти друзям

Філія клініки «Пародент» знаходиться в історичному центрі Львова – на вул. Личаківській, буд. 52. Місцезнаходження зручне для тих, хто проживає в Галицькому та сусідніх районах. Стоматологія відкрита 6 днів на тиждень – з понеділка по суботу.

Тут пропонують лазерне відбілювання зубів, вектор-терапію ясен, імплантацію і протезування. Встановлено дентальний мікроскоп для якісного пломбування кореневих каналів при пульпіті та періодонтиті. Діагностика проводиться за допомогою інтраоральної камери Durr-Dental німецького виробництва.

Прийом ведуть лікарі першої та вищої категорії, серед яких є кандидати медичних наук. Для пацієнтів, які пройшли реєстрацію, пропонуються безкоштовні профілактичні огляди протягом 10-ти років. Клініка співпрацює з провідними страховими компаніями: «Альянс Україна», «Добробут», «Сан Лайф» та іншими.

Послуги і ціни
Місцева анестезія
70  грн
Лікування зубів під наркозом
2700  грн
Пломбування каналів
520  грн
Лікування карієсу
450  грн
Просте видалення зубів
190  грн
Пластика вуздечки язика або губи
650  грн
Складне видалення зубів
385  грн
Ортопантомограма (панорамний знімок)
150  грн
Комп'ютерна томографія
220  грн
Видалення зубів у дітей
90  грн
Лікування карієсу у дітей
355  грн
Металеві брекети
6850  грн
Керамічні брекети
10000  грн
Сапфірові брекети
7500  грн
Трейнер для зубів
2500  грн
Встановлення бюгельних протезів
7500  грн
Встановлення повних знімних протезів
2150  грн
Встановлення металокерамічних коронок
1900  грн
Встановлення суцільнокерамічних коронкок
4800  грн
Встановлення цирконієвих коронок
5950  грн
Встановлення імплантів Alpha Bio
5750  грн
Встановлення імплантів Straumann
12500  грн
Встановлення имплантів Біогоризонт
12500  грн
Лазерне відбілювання
1950  грн
Усі філії 2
Відгуки 14
Ваш відгук
  • Маціканич Ольга Андріївна - мій стоматолог вже близько півтора року. Дуже вдячна їй за якісно поставлені пломби, безболісну гігєну зубів і поради щодо догляду за зубами. Всім рекомендую звертатися до неї, якщо ви прагнете мати здорову усмішку!
  • Лікувалась у кліниці по вул. Личакiвськiй. Хочу подякувати Нецветайлова Максима Сергійовича. Він мені врятував зуб, який рекомендували видалити в іншій клініці (вважали, що там тріщина, а насправді малопомітний непролікований канал). Від процесу та якості лікування, від фахового рівня лише приємні враження. Ну, й техніка — ендодонтичний мікроскоп!
  • Хочу подякувати усьому персоналу клініки "Пародент", що на Личаківській. За чуйність, кваліфікованість, вміння гарно проконсультувати на найвищому рівні.Особлива подяка моєму стоматологу і просто хорошій людині Маціканич Олі Андріївні,яка врятувала мої зуби від карієсів. Все зроблено просто чудово. Я дуже задоволена. ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ!!!!
  • Лікуємось всією сім'єю в Пароденті по вул.Личаківській,52 ,і кожен раз від лікування залишаються лише найкращі спогади.Хоч і всі лікарі молоді,але дуже кваліфіковані.Особлива подяка лікарю і просто людині з великої літери, до якої ми ходимо не один рік,Антощак Надії Володимирівні.Надія Володимирівна провела лікування нашої 3 річної донечки на вищому рівні!Також велика подяка спеціалісту клініки Ярош Наталі Антонівні,яка провела лікування каналів зуба під мікроскопом.Імплантологу Кормило Ярославу Михайловичу,який дуже якісно вкрутив імплант швейцарського виробника моєму чоловіку.
    Також хочу сказати про ціни.Маю звичку порівнювати ціни Пароденту з іншими клініками,і хочу сказати,що ціни у цій клініці набагато менші,ніж у інших клініках.Тим більше,що всі матеріали закуповуються за кордоном.
    Сервіс також радує.Привітна реєстратура зустрічає своїх клієнтів просто чарівними посмішками.Щопівроку дівчатка нагадують про планові безкоштовні огляди зубів і гігієну,яку потрібно робити.Також дівчатка рецепції після кожного прийому виписують нагадування на наступний візит і плюс до того,день перед прийомом нагадують про візит.Навіть,як ти хотів би забути,то не забудеш.
    Дуже приємно,що у Львові українці,та не тільки українці,а й іноземці,можуть отримувати обслуговування на такому високому рівні.Рекомендую всім клініку "Пародент", що на Личаківській,52.
  • Розпочала лікування своїх зубів у цій клініці і не помилилася у виборі!!!Затишна атмосфера , привітний персонал і кваліфіковані лікарі.Особлива подяка лікарю Плєшаковій Вікторії Володимирівні!!!Дякую за красиві реставрації моїх зубів.УСІМ РЕКОМЕНДУЮ!
  • Вся наша сімя лікується в клініці"Пародент " на вул. Личаківській. Дуже задоволені лікуванням! Лікарі справжні професіонали своєї справи. У клініці завжди затишно, чисто, панує приємна атмосфера, Ціни помірні. Рекомендую!
  • Лікуюсь в стоматології Пародент вже 4 роки. Дуже задоволена обслуговуванням, помірні ціни і чудовий результат!!! Всім рекомендую!)
  • Доброго вечора! Лікувалась та й лікуюсь в цій клініці. Мені цікаво про яких привітних дівчат на реєстратурі тут пишуть?!!! Хамки жахливі, ніколи не усміхнуться, злі, не добрі, не привітні!!! Коли я заходжу в клініку, то хочу щоб мені посміхнулись, а не бачити їхні незадоволені обличчя, причому одна гірша іншої! Анна та Юлія. Радила б керівництву відреагувати якнайшвидше, тому що сама клініка прекрасна! Лікарі досвідчені і знають свою справу, все сучасно і клініка дуже гарна! Але це АЛЕ відбиває бажання лікуватись, і повірте не я одна такої думки, бо сидівши на диванчику, чекаючи свого візиту, не раз спілкувалась з іншими пацієнтами і вони були такої ж думки!
  • Нещодавно відвідала клініку Пародент . Мені все сподобалося . Чудові працівники . Велике дякую за лікування і хороше відношення . Рекомендую Всім
  • Дуже хороша клініка, привітний персонал, спеціалізовані фахівці,якісне обладнання.!!УСІМ РЕКОМЕНДУЮ! Успіхів Вам і процвітяння!
  • Хочу висловити кілька слів про цю клініку.Лікуюсь у Плєшакової Вікторії Володимирівни, задоволена її привітністю, чуйністю і професіоналізмом.Дуже приємно , що перед прийомом дівчатка з реєстратури з вечора нагадують про візит, на реєстратурі -привітні і усміхнені дівчатка.Також помірні ціни і якісне обладнання.Тому , хто шукає собі стоматолога- раджу звернутись в цю клініку !!!Успіхів їм і процвітання!!
  • Вже кілька років поспіль лікуюсь у цій клініці на Личаківській. Дуже задоволена ставленням працівників до пацієнтів. Зустрічають тебе привітні дівчатка на реєстратурі, пропонують чай або каву,а в кабінеті лікар завжди привітний і перепитується за самопочуття під час лікування. Бажаю цій клініці процвітіння, успіху і хороших пацієнтів.Ви кращі з кращих.!!! Усім рекомендую!!!
  • Прекрасна клініка, обслуговування і лікування на високому рівні!!! Дуже приємно,що кожного пацієнта дівчатка на реєстратурі привітно приймають, відчуваєш затишок, а не напругу перед лікуванням зубів.Бажаю їм процвітання і багато пацієнтів!!!
  • Досить довгий час проводилось лікування моїх зубів,бо ситуація була не з простих,в деяких клініках взагалі відмовлялись від лікування.Була в багатьох спеціалістів цієї клініки і хочу сказати що результат перевершив мої очікування!!!все зроблено на високому рівні, лікарі впевнено,професійно і якісно проводять лікування!
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.