Мелещенко Оксана Василівна

3.9
Оцінити
дитячий стоматолог
стоматолог-терапевт


пн-пт
09:00-19:00
сб
10:00-17:00
вс
выходной
б-р Академика Вернадского, д. 4
  Святошин 880 м
  Житомирська 1.25 км

Мелещенко О. В. приймає дорослих і дітей у клініці «Сімейна стоматологія». Загальний стаж роботи – більше 7 років. Закінчила Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця. Спеціалізується на терапевтичному лікуванні.

Основні напрямки її діяльності – дитяча стоматологія. Лікар добре ладить з дітьми. Завжди морально готує дитину до лікування. Робить все можливе, щоб під час огляду та операції дитина відчувала себе комфортно не тільки фізично, але й психологічно. Для проведення болісних процедур використовує аплікаційну анестезію, при якій не потрібно робити укол.

Підвищує кваліфікацію, проходячи спеціалізовані курси та беручи участь в семінарах, на яких розглядаються питання естетичної реставрації, професіональної гігієни, ендодонтичного лікування.

Оксана Василівна вважає роботу дитячого стоматолога своїм покликанням. На прийомі у лікаря ви отримаєте вичерпну інформацію про стан здоров’я вашої дитини, рекомендації стосовно догляду за ротовою порожниною. У випадку необхідності лікування лікар повідомить вам всі можливі методи вирішення проблеми та підбере найбільш вдалий варіант, спираючись на стан ротової порожнини пацієнта, і побажань щодо вартості лікування.

У клініки наразі немає відгуків
Ви тут були? Поділіться своїм враженням!
Залишити відгук
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.