Блог стоматолога Радіона Крамаренка

Блог стоматолога другої категорії, спеціаліста з терапії зубів та ясен, хірургічних маніпуляцій, Крамаренка Родіона Борисовича. Автор публікацій відвідав безліч тематичних курсів і семінарів і ділиться з нами своїми безцінними знаннями. Дізнайтеся, як правильно доглядати за зубами, який метод лікування вибрати і багато іншого. Всі корисні поради лікаря в нашому блозі.
Догляд за брекетами Зубні щітки для брекетів, йоржики, та інші пристосування допоможуть вам підтримувати правильну гігієну брекетів.
Ортодонтія Виправляючи неправильний прикус, ви усуваєте можливі негативні наслідки. Які саме і як їх лікувати? Поради лікарів-ортодонтів.
Види брекет-систем На сьогоднішній день є безліч різних брекет-систем, що дозволяють виправити прикус і вирівняти зуби з максимально можливим ефектом.
Догляд за зубами дитини Догляд за зубами дитини вимагає великої відповідальності від батьків. За статистикою карієс вражає зуби одного з п'яти дітей у віці до 2 років.
Прорізування зубів у дітей Ріжуться зуби у малюка? Вся необхідна інформація для батьків про прорізуванні зубів. Поради дитячих стоматологів.
Чому дитина скрипить зубами Якщо дитина скрипить зубами уві сні і в денний час, батькам потрібно бути особливо уважними до його настрою. Адже скрегіт частіше обумовлений психологічними причинами і нервовим перенапруженням.
Пломбувальні матеріали Які пломбувальні матеріали в стоматології зараз використовуються для лікування та їх класифікація.
Догляд за зубними протезами Крем для зубних протезів, таблетки, мазі та креми використовуються для підтримки стану протезів і порожнини рота в належному стані.
Ціни на зубні протези Існує немало різновидів зубних протезів, які відрізняються як за призначенням і якістю, так і за ціною. Давайте розглянемо все детально.
Де встановити зуби в Києві. Ціни. Чи можна вставити зуби, якщо немає кореня? Вартість протезування на імплантатах. Де зробити зуби в кредит?
Ускладнення після пломбування зубів Ускладнення після пломбування зубів можуть виникати з різних причин. Больові відчуття в цій ситуації - нормальне явище, якщо воно триває не більше 3 днів. Подальші лікування підбирається після додаткової діагностики.
Ціни на зубні коронки в Києві Ціна коронки на зуб залежить від матеріалу і техніки виготовлення. Недорого можна встановити металокерамічний протез, вартість порцелянових коронок найвища.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.