Поради від Крамаренко:

Ціни на зубні протези

Зубне протезування – завжди дешевше, ніж імплантація. Але протези також можуть мати різну ціну. Найдорожчі конструкції – як правило, найбільш зручні і довговічні. Тут не варто економити.
Ціни на зубні протези

Фактори, що впливають на ціну зубного протеза

Коли виникає необхідність встановлення зубного протеза, чи не перше, що хвилює пацієнта – ціни на протезування зубів. Досить часто і вибір пацієнтом робиться на основі доступності, при цьому не беруться до уваги безліч важливих факторів.

На ціну зубного протеза впливають:

  1. Матеріал, з якого він виготовлений.
  2. Конструкція протеза (пластинчасті, бюгельні, мостоподібні протези тощо).
  3. Складність роботи (кількість відсутніх зубів у ряді, необхідність попереднього лікування, відновлення).
Необхідно розуміти, що стоматолог пропонує більш дорогі варіанти не тому, що йому це вигідно, а через турботу про здоров'я пацієнта. Прислухайтеся до лікаря, якщо він вважає, що вам краще не економити.

Усі протези різні

Середня ціна акрилового зубного протеза 1200 грн, а вартість бюгельного протеза від 3500 грн. М'які протези з нейлону будуть коштувати приблизно стільки ж, скільки і бюгельні протези. І оскільки з недорогими акриловими протезами все ясно, то як обрати зубний протез, якщо ціна майже однакова?

Тільки лікар може підібрати найбільш оптимальний протез. При бажанні можна порівняти ціни на зубні коронки і протези. У «Стоматології від А до Я» такі протези можна встановити за 2625 грн.

зубные протезы.jpg

Нейлоновий протез показаний пацієнтам з алергічними реакціями на акрил і метал. Він міцний і надійний, тому його також будуть рекомендувати людям з активним способом життя. Ціна на нейлонові протези обумовлена складністю їх виготовлення.

На відміну від бюгельних, протези з нейлону мають непомітні для ока кламери (фіксатори). Бюгельні протези мають високу вартість через використаний при виготовленні метал і складні фіксатори (кламери або замочки).

Навіть зубні мостоподібні протези будуть мати абсолютно різну вартість залежно від матеріалу коронки і конструкції. І не важливо, чи потрібен вам повний знімний або мостоподібний протез, ціна на його встановлення остаточно буде відома тільки після огляду лікаря. Отримати знижки на послуги стоматолога просто – виберіть зручну клініку на нашому порталі!


Вам сподобалася стаття ?
Рейтинг статті
3.2
Оцінити
(101)

Як звикнути до зубних протезів Звикання до зубних протезів - досить тривалий процес, а головне, дискомфортний. Існує кілька принципів, які допоможуть прискорити процес адаптації.
Бюгельні зубні протези Переваги бюгельного протезування, а також мінуси цієї системи. Ціни на різні види бюгельних протезів.
Що таке зубний міст Адгезивний мостоподібний протез дозволяє обійтись без суттєвих пошкоджень емалі, він стає популярнішим з кожним днем.
Незнімні зубні протези Усі види нез'много протезування. Вініри, імпланти, мостоподібні протези. Які краще обрати? В якій клініці встановити протези на зуби?
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.