Короткова Мар'яна Ігорівна

4
Оцінити
дитячий стоматолог


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км
Відгуки 7
Ваш відгук
  • У сина з'явився перший карієс, і ми одразу ж потрапили до Люмі-Дент. Судячи з відгуків та особистих вражень, нам дуже пощастило з вибором стоматології. Лікували зубик у лікаря Мар'яни Ігорівни. Дуже грамотний та душевний фахівець. Знайшла спільну мову з моїм Максимом буквально з півслова! Ми дуже вдячні за м'який підхід та професіоналізм персоналу. Бажаємо Люмі-Дент процвітання та море щасливих маленьких клієнтів!
  • Дякуємо велике Коротковій Мар'яні Ігорівні за кваліфіковану допомогу та чуйність. Донька дуже любить свого стоматолога та з радістю йде. Сьогодні лікували в 5 років перший раз карієс і все пройшло дуже спокійно, дбайливо і акуратно. Була приємно здивована, що у клініці використовують коффердам, досі й у дорослих стоматологіях не всі використовують.
  • Хочу висловити подяку докторові Мар'яні Ігорівні . Прекрасний лікар і найкращий друг у білому халаті для моїх сина та доньки. З усіх питань відвідуємо лише цього лікаря. Їхні здорові зубки - цілком заслуга лікаря Короткової Мар'яни Ігорівни ! Діти в захваті та тато задоволений.

  • Короткова Мар'яна Ігорівна – першокласний спеціаліст. Мій 4-х річний син спостерігається у неї. Вона чудово замовляє дитині зуби. Вперше я була просто приголомшена, як спритно вона зробила гігієнічну чистку зубів 2-річній дитині. При цьому дитина не була захоплена переглядом мультиків. Усім своїм знайомим я рекомендую цього Лікаря. Вже кільком знайомим малюкам вона вилікувала карієс. Хоча спочатку кожна мама говорила, що саме з її дитиною не прокотить. Дякуємо Вам за все, Короткова Мар'яно Ігорівно!
  • Хочу висловити подяку Коротковій Мар'яні Ігорівні! Вона з легкістю порозумілася з моєю дитиною (2,8 років). Донька без жодних капризів показала свої зубки.
  • Дочка почала скаржитися на зубний біль, побачила, що у неї в жувальному зубику досить велика дірка. Подруга з дитиною ходить до Мар'яни Ігорівни вже давно, і тому мені її й порадили. До дітей підхід вона знаходить швидко, причому донька навіть не чинила опір лікуванню. Запломбувала зубик акуратно і сподобалося її уважне ставлення до дітей.
  • Была на приеме с ребёнком у стоматолога и все прошло более чем отлично. Очень переживали, так как ребёнок с детства боится визитов к зубному врачу, но вопреки моим переживаниям врач сразу нашла подход к ребёнку и лечение прошло без боли и страха. И еще получил приятный подарок! Доктор восстановила нам очень сложный зуб, за что огромное спасибо ей. Рекомендую всем данного врача
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.