Ленько Ірина Ігорівна

3.8
Оцінити
стоматологічний гігієніст
стоматолог-терапевт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 5
Ваш відгук
  • Звернулась до клініки вперше, довго шукала на сайті клініку ближче, обрала лікаря Ленько Ірину Ігорівну та не помилилася! Мені було проведено чищення зубів обладнанням Air Flow та лікування карієсу 2-х зубів.
  • Я дуже рада, що опинилася саме у цій стоматологи у лікаря Ленько Ірини Ігорівни! Дуже акуратно та красиво зробила все. Також хочу відзначити чудову атмосферу. Саме цю клініку я порекомендувала своїй подрузі, тому що в кращому місці ще не була! Ще раз велике спасибі хочу сказати чудовому лікарю Ірині Ігорівні за її працю!
  • Був на консультації у лікаря Ленько тиждень тому. Дуже сподобалася, грамотно пояснила все, розповіла. Лікування пройшло дуже комфортно і без напруги, хоч я дуже боюся стоматологів. Результатом дуже задоволений, зламаний зуб виглядає як новий. Стоматологія Люмі Дент непогана, гідна, ставлення до людей людяне та уважне. Я залишився задоволений
  • Очень довольна Ириной Игоревной как хорошим специалистом и приятным человеком. Мне сфотографировали все зубки и подробно рассказали и наглядно показали на компьютере что нужно делать (это позволяет убедиться, что все кариесы необходимо удалять и они у меня есть). Подробно рассказала про материалы и дала свою компетентную оценку с эстетической стороны. Очень довольна врачом и стоматологией Люми Дент в целом.
  • Велике спасибі Ленько Ірині Ігорівні за якісно вилікувані зуби і проведене відбілювання емалі. Які красиві стали зуби після цієї процедури! Навіть настрій став щодня-позитивним, варто лише підійти до дзеркала. Дякую лікареві, що порадила мені відбілювання і порекомендувала потрібний тон білизни.Можу впевненно Вас рекомендувати своїм знайомим.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.