Короткова Мар'яна Ігорівна

3.6
Оцінити
дитячий стоматолог


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 5
Ваш відгук
  • Хочу висловити свою подяку Коротковаій Мар'яні Ігорівні. Це єдиний стоматолог, у якого дитина (6 років) відкрила рота та погодилася лікувати зубки. До цього ми лікувалися у різних клініках, зі сльозами та умовляннями. У кріслі у Короткової Мар'яни синок спокійно лежав та дивився мультики. На наступний прийом він сам зайшов до кабінету, залишивши дідуся чекати у приймальні. Тепер Мар'яна Ігорівна наша зубна фея та подальше лікування проходитимемо виключно у неї. Хочу побажати вам більше вдячних пацієнтів та успіхів у вашій роботі та у всіх починаннях.
  • Были с ребенком данного стоматолога ,лечили зубки и покрывали фтором. Я как мама полностью осталась удовлетворена,ребенок без стреса перенес все манипуляции.Доктор ласковая к деткам и точная и быстрая в работе. Все понравилось по результату, будем ходить к Мар'яне Игоревне с удовольствием.
  • Пусть это и странно звучит, но это стоматолог, к которому ходим с удовольствием! Своих детей у нее лечу. Мар’яна Игоревна уникальный врач! Она по-настоящему старается помочь, качественно вылечить, спасти больной зуб. Про её отношение к детям можно писать отдельный отзыв! Всем советую этого стоматолога на Оболони.
  • Замечательная детская стоматология, два раза лечили кариес племяннице у доктора Коротковой Марьяны. Оборудование современное, так же как и подход к детям, моя малышка практически не боялась, держалась стойко. Благодаря профессионализму стоматолога, быстро вылечили зубки, спасибо, теперь их лечить не так страшно как раньше. Племяшка чувствует себя героем.
  • Мар'яна Ігорівна - чудовий лікар, грамотний спеціаліст і професіонал у своїй справі. Завжди доброзичлива та уважна до своїх маленьких пацієнтів. Лікувати зуби з дитиною ходимо лише до неї. Завжди вислухає про проблему, дасть слушну пораду та призначить правильне лікування. Рекомендую її всім своїм знайомим та друзям. Висловлюю свою подяку лікарю за професіоналізм та тепле ставлення до нас.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.