Фалінський Михайло Михайлович

4.4
Оцінити
лікар-ортодонт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Анны Ахматовой 14-А
  Позняки 1.5 км
  Осокорки 2.25 км
  Харківська 1.75 км
Відгуки 16
Ваш відгук
  • З глибокою вдячністю хочу написати відгук про роботу Михайла Михайловича Фалінського.
    Так склалося, що в мене не зовсім легка стоматологічна ситуація і за весь час попадалося достатньо поганих лікарів (з точки зору професійності, чи людських якостей), щоб сформувалася недовіра.
    І перед тим, як зробити вибір, я задам десятки нелегких питань. Хтось на цьому етапі сиплеться одразу))
    Михайло Михайлович для мене не просто професіонал, але і чесна, тактовна, приємна людина, здатна до самоаналізу. Уважний до чужих хвилювань, питань і скарг, не самозакоханий, і самовпевнений (як часто трапляється серед лікарів) а орієнтований виключно на пацієнта і результат роботи.
    І хочу сказати головне: як показує гіркий досвід- професіонала знайти не важко, важче знайти ЛЮДИНУ серед професіоналів.
    Та і брекети - таке собі задоволення, але завдяки лікарю, згадую цей період тільки з найкращими емоціями!
    Сподіваюся, що подальше лікування у Дністранського В.І буде також плідним. Бо цю клініку міняти аж ніяк не хочеться.
    Дякую вам за організацію, сервіс і прекрасних професіоналів своєї справи.
    Карина Г.
  • Хочу виразити подяку Фалинському Михайлу Михайловичу,за гарно виконану роботу.Ставили дитині пластинку.Лікарь з дитиною був на одній хвилі.Знайшов зразу спільну мову.Дуже дбайливо відносився до кожного нашого візиту,також потім телефонував та питав щодо самопочуття.Джуе задоволені і щиро дякуємо.
  • Хочу сказати дякую лікарю ортодонту Фалінському Михайлу Михайловичу, який приймає на ул. Анни Ахматової 14-А. Прийшли до нього з донькою на прийом одразу після «консультації» ортодонту в стоматологічній поліклініці за місцем проживання, де нам сказали, що треба видаляти зуби інакше нічого не вийде. Михайло Михайлович ж сказав, що робити цього в жодному разі не можна, що донька ще росте і можна зберегти зуби, але треба докласти деяких зусиль. Зараз треба буде носити кілька місяців апарат на верхній щелепі, який рухає зуби. Потім уже будемо встановлювати брекети. Я дуже рада, що вдалося зберегти зуби моєї доньки і є можливість отримати гарну усмішку. Спасибі Михайло Михайлович Вам ще раз!
  • Були на консультації у ортодонта Фалінського Михайла Михайловича з дитиною 12 років, дочка залишилася задоволеною. Приємний лікар, професіонал своєї справи. Клініка добре обладнана, чистота. Спасибі лікарю Фалінському Михайлу Михайловичу за індивідуальний підхід.
  • Фалинский Михаили Михайлович мне устанавливал брекеты. Ставили сапфировую систему, вполне кстати ничего смотрится. А я думал, буду смешно выглядеть). Михаили Михайлович сказал, что сейчас брекеты ставят не только подросткам и посоветовала именно этот вариант. Носить конечно их долго, но зато от проблем с прикусом избавлюсь.
  • Висловлюю безмірну подяку лікарю Фалінському Михайлу Михайловичу! Тільки позитивні емоції від перебування у кріслі стоматолога. Проходжу у нього ортодонтичне лікування. Якість лікування на висоті!
  • Большое спасибо ортодонту Фалинскому Михаилу Михайловичу. Такая ситуация. У меня один зуб сильно выходил внутрь рта, как будто его вообще не было. Я долго решалась на установку брекетов. И зря! Фалинский прекрасный специалист. Очень тактично ведет прием, работает аккуратно. Все оказалось не так страшно, как я думала. Теперь я привыкаю к ношению брекетов. Мне установили лингвальные, они находятся за зубами. Естественно, качественная процедура не может стоить дешево, но отношение и результат того стоят.
  • Хотілося б подякувати лікарю стоматології Люмі-Дент Фалінського Михайла Михайловичу за уважність, доброзичливість, чуйність та розуміння своїх пацієнтів. Дуже рада, що потрапила на ортодонтичне лікування саме до такого чудового стоматолога. Дуже сумнівалася, наскільки установка пройде безболісно і без ускладнень, але на моє щастя довіра між лікарем та пацієнтом – основа всіх основ.
  • Привів сина на консультацію до ортодонту Фалінського Михайла Михайловича, бо два зуби росли не рівно. Добре пояснили, показали. Вирішили ставити капу, перед цим у цій клініці вилучили один молочний зуб. Швидко та без сліз.
    Минуло вже два місяці з капою, процес пішов, зуби почали вирівнюватись.
    Сподобалася і сама клініка (чисто і світло), і фахівці зробили все грамотно та акуратно. Дякую.
  • Лікар-Ортодонт Фалінський Михайло Михайлович усе пояснив, запитав про інші захворювання, що сприяють порушенню прикусу. Сподобалося те, що на консультації склали план лікування з цінами та зразковим терміном, тобто ціна установки брекетів не була для мене сюрпризом.
  • Потрапила на консультацію з виправлення прикусу та вирівнювання зубів у Михайла Михайловича, після зустрічі та детального обстеження, розгорнутих та зрозумілих коментарів, дуже уважного та чуйного ставлення одразу прийняла рішення залишитися та проходити лікування тільки з цим лікарем в цій клініці Люмі-Дент, хоча до цього була на консультації в іншій стоматології з того ж питання.
  • Перешёл к Михаилу Михайловичу от другого врача-ортодонта. Представляю, как тяжело ему было брать меня долечивать, учитывая, что ситуация с зубами была непростой. Но он взялся за меня наравне с другими своими пациентами и довел лечение до логического конца с прекрасным результатом. Отныне я могу гордиться своей улыбкой и не бояться улыбаться во весь рот, что стеснялся делать ранее. Врач Фалинский всегда подробно разъяснял порядок лечения, комментировал производимые процедуры и заранее озвучивал их стоимость. Спасибо огромное этому отзывчивому и внимательному доктору, которого обязательно ждёт головокружительная карьера!
  • Пішов сьомий місяць, як ходжу у брекетах, які встановлював Михайло Михайлович з асистентом. Закріпили просто супер, їм все, взагалі все, і поки що жоден брекет не відвалився. На перекидання дуг ходжу раз на місяць, все чудово. Нічого не болить, нічого не тисне, не натирає. Хто теж хоче встановити брекети, сміливо можете робити це у "Люмі-Денті" у Михайла Михайловича.
  • Со временем я стала замечать, что пошла деформация зубного ряда. До этого было удалено пара зубов. И я начала задумываться о брекетах. Честно признаться, ставить я их не очень хотела, вроде не подросток уже, чтобы с брекетами ходить... В "Люми Дент", на консультации Фалинский М.М. предложил мне альтернативный вариант, изготовить капы. Был ещё вариант элайнеров, но деформация была ещё не настолько сильная, только на начальном этапе, так что остановились на капах. Выражаю благодарность моему лечащему врачу, он настолько грамотно и доступно все объясняет и делает, что никаких сомнений о его профессионализме не остаётся
  • В Люми Дент я обращалась для исправления прикуса к доктору Фалинскому . Доктора до этого я не знала, просто обратилась в ближайшую стоматологию к ортодонту. Михаил Михайлович мне сразу понравился, поэтому решила других докторов не искать, а лечиться у него. Я ни разу не пожалела о своём выборе. Доктор действительно чудесный и как профессионал своего дела, и просто как человек. Он очень чуткий и добрый. Желаю ему много хороших и довольных пациентов!
  • Я хочу сказать, что это хороший врач! Отмечу, что доктор Фалинский приветлив, естественно, профессионален и с ним мне комфортно работать! Врач говорит просто и на доступном языке. И обследование доктор проводит тщательно. Скорее всего я дальше буду проходить лечение у него, ранее я обращалась и мы составляли план действий. А сейчас специалист его подкорректировал, потому что в этой стоматологии другие услуги. Я сделаю то, что он сказал и уже начну лечение, планирую ставить брекеты. По стоимости Михаил Михайлович меня сориентировал сразу, распечатал план лечения. На прием я опоздала, но все было нормально и проблем нет. Я не обратила внимания на время, видимо, сколько положено мне и уделили, в этом плане все было хорошо. Данного специалиста я бы могла рекомендовать.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.