Охременко Василь Олексійович

4.2
Оцінити
стоматологічний гігієніст
стоматолог-терапевт


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
проспект Владимира Ивасюка 24-А (бывший пр-т Героев Сталинграда 24-А)
  Мінська 6313.25 км
  Оболонь 6312.25 км
  Героїв Дніпра 6314.25 км
Відгуки 7
Ваш відгук
  • Лікувалася у Охременка Василя Олексійовича. Дуже вдячна за його працю! З дитинства дуже боюся стоматологів, але у кріслі Василя Олексійовича не відчувала жодної краплі хвилювання, болю, незручності. За планом лікування лікар все пояснив, віртуозно зробив свою роботу.
  • Хороший и профессиональный врач. Он меня проконсультировал, поставил временную пломбу, рассказал много чего интересного, что я раньше не знал и дал рекомендации. Я доволен врачом!
  • Делала чистку, а также лечила глубокий кариес у Василия Алексеевича.
    Все прошло отлично, совсем без боли; всегда интересовался, как я себя чувствую и нет ли неприятных ощущений.
    Точно буду дальше лечить зубы и делать у доктора Охременко.
  • Самый лучший стоматолог, что мне довелось встречать. Супер аккуратный, деликатный, внимательный. Никаких резких и неприятных манипуляций. Все рассказывает и комментирует очень подробно, на все вопросы отвечает. И ещё у него отличное чувство юмора. На последнем приеме где-то на середине я задремала в кресле прямо во время лечения. Только к нему теперь, и всю семью тоже отправлю к В.А. Спасибо ему огромное.
  • Доброго дня. Висловлюю щиру подяку стоматологу-терапевту Охременку Василю Олексійовичу та його асистенту за високий професіоналізм, терпіння, увагу та чуйне ставлення до кожного пацієнта! Зверталася до різних стоматологічних клінік, але лише Василь Олексійович зміг виявити причину моєї проблеми та повністю її вирішити. Результатом залишилася дуже задоволена! Всім раджу звертатися до клініки Люмі-Дент, у цій клініці працюють виключно професіонали! Якість на найвищому рівні!
  • Лікуюсь у лікаря вже не вперше в Люмі Дент на Оболоні на Героїв Стлінграда. Тільки добрі враження. Завжди все дуже грамотно і акуратно, і докладно пояснює що потрібно робити і чому. Доброзичливе та чуйне ставлення до пацієнтів, прекрасний лікар та людина.
  • Мені сподобалося все під час прийому, стоматолог справив враження професіонала. Він мені допоміг, надав реально корисну та профессійну консультацію. Все мені розповів, все підказав, запитань до нього не залишилося. При огляді Василь Олексійович вказав на проблеми , про котрі мені було також відомо. Я провів у нього близько години, крім консультації також відбулось лікування. Причому зробив все безболісно, після маніпуляцій теж все було гаразд, без жодних ускладнень. Я вважаю, що свою роботу Охріменко В.О. зробив чудово. Я всім його рекомендуватиму.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.