Гнип Віталій Володимирович

4.2
Оцінити
стоматолог-хірург
стоматолог-імплантолог
щелепно-лицьовий хірург


пн-пт
08:00-21:00
сб
08:00-21:00
вс
08:00-21:00
пн
08:00-21:00
вт
08:00-21:00
ср
08:00-21:00
чт
08:00-21:00
пт
08:00-21:00
ул. Левка Мациевича 2/4
  Вокзальна 2.5 км
  Шулявська 3.25 км
  Деміївська 4.75 км
Відгуки 13
Ваш відгук
  • Найкраща Клініка у Києві. Чуйний персонал. Лікарі хороші та дуже охайні. Вже позаду перший етап до шляху “гарної усмішки”. За що висловлюю величезну подяку хірургу-імплантологу Гнипу Віталію Володимировичу за його професіоналізм, уважність та золоті руки! Під час операції я відчула себе у надійних руках. Операція пройшла успішно! Коли все загоїлося я відвідала кабінет ортопеда. І вуаля – 2 тижні, і я була з новими зубами. “Люмі-Дент” дякую за якісну роботу та індивідуальний підхід!
  • Пришла в стоматологию Люмидент с проблемой: при удалении зуба в государственной поликлинике остался корень в десне, началось воспаление. Меня оперативно отправили в кабинет к Гныпу Виталию Владимировичу. Он сделал необходимые манипуляции, вытащил злосчастный корень, все прошло отлично. Не хотелось бы больше таких ситуаций в жизни, но если возникнут, обращусь теперь только к нему. Очень хороший специалист, спасибо еще раз ему!
  • Долго искала себе доктора по установке импланта, и наткнулась на Виталия Владимировича внезапно в интернете, и знаете не прогадала. Находясь заграницей, выслав снимок, нам удалось составить план лечения, выставили прайс и назначили дату приезда. Вообщем доктор отличный специалист своего дела, а главное видно, что любящий свою работу, индивидуально подходит к каждому случаю. Работой осталась очень довольна, буду советовать всем своим знакомым. Спасибо вам за ваш труд.
  • Я, Михайлова Єлизавета Єгорівна, вдячна за чудове обслуговування стоматологу Гнипу Віталію Володимировичу. Користуюсь послугами вже давно, дуже задоволена, професіонал високого класу, золоті руки та чудове ставлення до пацієнтів. Дуже доброзичливий персонал. Бажаю успіхів та процвітання цій клініці. У кого є необхідність лікувати або вставити зуби звертайтеся до клініки «Люмі-Дент», не пошкодуєте!

  • Як тільки мене починає щось турбувати - біжу до Люмі-Дента. Ще жодного разу не пошкодувала. Останній раз у самий невідповідний момент (як це буває за законом підлості) почав різатися зуб мудрості. Якщо чесно, я дуже злякалася. Судячи з розповідей друзів та знайомих зуб мудрості – страшна річ. Люмі-Дент у мене поруч із будинком (на вул. Левка Мацієвича) і я негайно до них звернулася знову. Лікар Гнип ​​Віталій Володимирович мене засвідчив, що видалити все можна безболісно та швидко, знаєте, все так і минулося. Досі не відчувала якогось дискомфорту і дуже рада цьому! Спасибі)))
  • Хірург Гнип Віталій Володимирович – лікар від Бога! Видаляла у нього нижню вісімку, професіонал із великої літери, знеболив, вилучив дуже швидко! Детально все пояснив щодо подальших дій. Тепер за потреби тільки до нього, шкода, що не знала про цю клініку раніше. Вийшла з кабінету в повній впевненості, що все буде гаразд
  • Удаляли два зуба мудрости, всё прошло гладко и в дальнейшем не было никаких осложнений. Буквально за считанные секунды, даже не думала, что это будет настолько быстро. С удовольствием буду рекомендовать доктора всем своим друзьям и знакомым!

  • Гарна атмосфера чисто, затишно. Дуже якісні матеріали та препарати. Все на найвищому рівні. Був у лікаря двічі і обидва були на висоті. Вирвали зуб. Без болю, без нервів, нічого не відчув. Якщо будуть проблеми, ще обов’язково буду звертатись в Люмі Дент до данного хірурга.

  • Здравствуйте! Если вы боитесь удалять 8-ки, идите к Виталию Владимировичу! Это суперспециалист своего дела и очень-очень добрый человек! То, как это сделал он, полностью поменяло моё представление об удалении сложных 8-ок. Я не могла решиться на это 3 года! 3 года этот зуб мучил меня. Я еле дошла до клиники, страх меня сковал. Виталий Владимирович всё объяснил, как будет всё проходить. Успокоил по-человечески. И за 25 мин. удалил сложный 8-й зуб. Боли не было вообще! Уже через 5 мин. после начала процесса я полностью успокоилась. Это удивительный доктор! Спасибо огромное ему!
  • Лікувалась у Гнипа Віталія, він встановлював імпланти, 2 сусідні зуби був складний процес: видалення колишніх зубів, нарощування кістки, підсадка ясен і відразу встановлення імплантів (все за один прийом), пройшло все добре, без ускладнень! Зараз коронки встановили, нарешті, повноцінно посміхаюся!
  • Лікар мені сподобався. Детально оглянув і все пояснив, розповів про плановане лікування, уважний та приємний у спілкуванні. Клініка також залишила приємне враження, просторо, чисто, ввічлива дівчина-адміністратор.Зараз проходжу вже лікування перед протезуванням. Все добре на сьогодні.
  • Лікар хороший, кваліфікований, дуже акуратний, ввічливий, професіонал. Прийом пройшов дуже швидко. Мені все сподобалося. Віталій Володимирович мені висмикнув зуб, я переживала, що буде боляче, запалиться. Але все швидко і добре. Повторно звернулася б.
  • У меня подруга уже года два назад познакомилась с Виталием Владимировичем, ставила импланты. Я же решилась только только. Сделала вот 3 импланта поставили. 2 зуба удалили, вернее удалили то, что от них осталось. И сделали синус лифтинг перед имплантацией. Пока все в норме, осложнений не было. После удаления и установки имплантов была опухшая щека, приезжала поэтому на осмотр, сказали, что это норма, прошло через 3-4 дня.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Запис на прийом
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности.
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.