Стоматологія Дарія

3.3
Оцінити
пн-пт
09:00-20:00
сб
09:00-15:00
нд
вихідний
вул. Богдана Лепкого, буд. 6
Розповісти друзям

Спеціалізацією цієї клініки є стоматологічна хірургія. Для знеболювання тут застосовують тільки високоякісну анестезію. Після видалення зубів і коренів наркоз відходить м'яко і безболісно. Крім класичних хірургічних втручань, хірурги здійснюють клаптеві операції.

В рамках базової стоматології тут лікують карієс будь-якої занедбаності. Розробку каріозних порожнин проводять високочастотними бормашинами, завдяки чому під час процедури пацієнт не відчуває болю. Для лікування дентальних каналів використовують мікроскоп.

Чистка зубного ряду від м'якого і мінералізованого нальоту здійснюється мануальними методами в щадному для емалі режимі.

Послуги і ціни
Видалення зубного нерва
Пломбування каналів
Лікування карієсу
Лікування пульпіту
Встановлення світлової пломби
Видалення кіст і гранульом
Консультація стоматолога-хірурга
Лікування ясен
Шинування зубів
Огляд і консультація
Рентген зубів
Професійна чистка зубів
Зняття зубних відкладень
Відгуки 3
Ваш відгук
  • Гарна клініка головне,що чисто персонал приемний ввічливий. Лікарка п.Татяна надзвичайний стоматолог-супер.І яка приемна ввічлива лікарка п.Татяна дуже дякую їй за усе працюе- перфект.
  • Підтримую високу оцінку лікаря Шевченко Ю.Г. Лікував зуби моєму синові і врятував зуб мені. Надзвичайно фаховий стоматолог.
  • Відкрив для себе, а тепер і сімї цю клініку. І більше стоматологів не збираюсь міняти. Вже білше року лікую там зуби і дуже задоволений!!!! Мене лікував Шевченко Юрій Георгійович - геніальний, молодий, перспективний і нетиповий стоматолог, як кажуть,- від Бога. Окрім звичних проблем спас (відновив) мені два безнадійних зуба, а також успішно поставив імплант. Дуже вдячний йому!!!! Ціни у порівнянні з іншими нерозрекламованими клініками нарівні, а той нижчі. Рекомендую!
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.