Стоматологія Медодент

2.8
Оцінити
пн-пт
09:00-20:00
сб
09:00-14:00
нд
вихідний
вул. Академіка Богомольця, буд. 3
Розповісти друзям

Стоматологічна клініка «Медодент» спеціалізується на наданні лікувально-діагностичних послуг. Крім комплексу профілактичних заходів, лікування карієсу, пульпіту, пломбування каналів та видалення зубів у клініці проводиться відновлення зубного ряду за допомогою сучасних методів протезування.

Для кожного пацієнта складається індивідуальний план лікування, у складних випадках лікарі пропонують на вибір кілька варіантів. Пацієнт отримує вичерпну консультацію про можливі наслідки, заходи профілактики та гігієни після лікування або протезування зубів. Висока якість послуг гарантована.

Послуги і ціни
Місцева анестезія
Лікування каналів
Ремінералізація зубів
Пломбування каналів
Герметизація фісур
Лікування карієсу
Лікування альвеоліту
Лікування пульпіту
Просте видалення зубів
Резекція верхівки кореня
Лікування гінгівіту
Консультація пародонтолога
Лікування ясен
Лікування періоститу (флюса)
Прицільний рентген-знімок 1 зуба
Огляд і консультація
Комп'ютерна томографія
Металеві брекети
Встановлення бюгельних протезів
Навчання навичкам гігієни
Лазерне відбілювання
Повна реконструкція зуба з пломбуванням
Відгуки 2
Ваш відгук
  • Після лікування и встановлення імплантів змушений судитися з клінікою. Імпланти встановлені криво, без використання хірургічного шаблону. Видалений без попередження зуб (є підозра що той зуб не треба було видаляти). Три місяці намагались домовитися з клінікою про виправлення ситуації (про компенсацію втрати здоров’я навіть мови не було) – марно, бо нас водили за ніс.

    Шульган Ігор Степанович повідомив, що імпланти міцно тримаються і на його думку це є ознака що вони встановлені якісно. Те що протезування неможливо зробити то не є проблема. Але він може їх видалити безкоштовно просто тому що він щира людина.

    Висновки робіть самі і дай вам бог здоров’я!
  • Не рекомендую нікому користуватися послугами цієї стоматологічної клініки. Була там 3 рази. По--перше, щоразу змушували чекати майже по годині, хоча година прийому чітко була визначена адміністратором, а останній раз мене посадили в крісло а самі пішли пити каву. Ось так і прийшлося чекати прийому впродовж 30 хв. Більше того один прийом не відбувся. Я прийшла, а лікаря мого не було. Мене про це не попередили, хоча контактний телефон в адміністратора був записаний. Ставлення хамське, а ціни не з дешевих. За такі гроші можна би було краще ставитися до мвоїх клієнтів. Моя особиста оцінка 0.
Відгуки
Повернутися до відгуків
Використовуйте ваш обліковий запис на Facebook.com для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис VKontakte.ru для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Google для входу на сайт.
Використовуйте ваш обліковий запис Мой Мир@Mail.ru для входу на сайт.